شهریار ! من خط اول رو که خوندم شوکه شدم اصن !به نقل از شهریار :سلام یه هاست معتبر و مناسب برای یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه
از چه هاستی سرویس بگیرم؟
منظورت از "یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه" چیه ؟! 
باید از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنی ! که وردپرس 30 مگ فضا لازم داره حداقل , که برای ادامه کار یه 1 گیگ بگیری هم کافی و زیاده ! 

) , چند تا مزیت داره :

سوالش اینه که یه هاستینگ خوب معرفی کنید

چرا نمیگیرن؟ خیلی ها اینکارو میکنن ؛ هزینش خیلی نمیشه خُبه نقل از علی سینا :اهم اهم جان کدوم خری واسه وبلاگ شخصی هاست میگیره؟![]()
والا من که راهکار رو گفتم بهش
به نقل از Ehem_Ehem :چرا نمیگیرن؟ خیلی ها اینکارو میکنن ؛ هزینش خیلی نمیشه خُ
تو هاست دست آدم بازه خُ ؛ فردا شاید طرف خواست یه cgi script بندازه روش

تاپیک دوم بحث هاش مربوط به دو سالِ پیشه , متاسفانه تو شبکه و نت تاپیک های تکراریِ زیادی وجود دارن , اما خب به دلایلی مثل : فاصله زمانی زیاد بینشون یا بحث شدن از منظری دیگه و ... ترکیب نشدن و نمی شن و نخواهند شد !به نقل از علی سینا :اصلا نیازی نیست که هاست بگیری خوب!
سرویس های وبلاگدهی زیادی هستن که امکانات خوبی دارن.
والا 2 تا تاپیک توی این انجمن در مورد سرویس های بلاگدهی داریم که مدیر انجمن قبل از مدیر شدن و در مدت زمان مدیرگزینی داشت زیاد فعالیت میکرد تا انتخاب بشه و به حرف ما گوش نکرد.
این دو تا تاپیک هست :
مقایسه ی سرویس های بلاگدهی فارسی
سرویس دهنده وبلاگ

طرف اگه می خواست ماهی 75 تومن پول بده که ... !
و در آخر اینکه پسر خوب کسی که با هاست کار نکرده میگی فلان ... مگه کار کردن با هاست و .... بلدی میخاد ... ؟

به نقل از 文صادق文 :بذارید دوست عزیز ربش رو دیگران تشخصی بدن![]()
بنده گفتم اگه خاستین ایشون میتونن یه یه گیگ بگیرن 27ت و روش کنترل پنل رایگان نصب کنن .. در میا همون 27ت ...
دوست عزیز سایت شخصی داریم تا سایت شخصی .. و اینکه مثلا اگه جسجو کنید بعضی ها سایت شخصی تعدا بالا دارند ... و اینکه واسه بعضی ها شخصی هست و استفاده های دیگه میشه توش .. بستگی به نوع نیاز گفتمو در آخر اینکه پسر خوب کسی که با هاست کار نکرده میگی فلان ... مگه کار کردن با هاست و .... بلدی میخاد ... ؟
مثلا الان کار با وی پی اس سخته مثلا ؟؟؟
والا یه سری حرف ها میزنید شاید کانفیگ کردن اونم در لینوکس ک با پوتی هساشت سخت باشه ک گفتم خودم براشون انجام میدم .....
در ضمن اگه یه ذره اطلاعات داشته باشین میدونید ک این مشخصاتی که گفتم چه قیمتی داره و دارم با چ قیمتی میدم ... ممنون و با تشکر![]()