فکر میکنم 1جا آقای طوسی هم اعلام آمادگی کرده بودن اما من الان تو لیست نمیبینمشونبه نقل از نــیلــــوفــــــــــــر :اینجا هم که لیست کامل پشتیباناس.

ببینین اگه انتقادی هست برید تو تاپیک انتقاد بنویسین تا پشتیبانا ببینن اگه مشکلی هست اصلاح بشه. اینکه هی پشتیبان عوض کنین که درست نمیشه.به نقل از moh@m@dj :سلام یه پشتیبان خوبم واسه من بذارین لطفا
رشته تجربی باشه
وضعیت درسی متوسط
این no one که مارو اصلا تحویل نمیگیره
لطفا خیلی زود چون خیلی عقبم
ممنون
دقیقا کی رو میگید؟ من اسم هر کس رو تو تاپیک اعلام آمادگی گفته بودن وارد لیست کردم. اگه کسی جا افتاده ممنون میشم بگین تا وارد لیست کنم.به نقل از The Phenom :فکر میکنم 1جا آقای طوسی هم اعلام آمادگی کرده بودن اما من الان تو لیست نمیبینمشون![]()

خب بقیه رو امتحان کن. ما واقعا نمیتونیم برای کسی پشتیبان انتخاب کنیم. حتما خودت باید با پشتیبان به توافق برسی. به هر حال قراره همو درک کنین و ...به نقل از moh@m@dj :آقا تورو به 124000 پیغمبرت یه پیشتیبان واسهمن گیر بیارید زودنرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
no one هر چی پ.خ میزنم جواب نمیده![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ای بابا!!! بقیه توضیح زیادی از خودشون ندادن !منم زیاد نمیشناسمشون! پس حالا کیو انتخاب کنم؟؟ 

خب ببینین خودتون به چند نفر پ.خ بدین باهاشون صحبت کنین هر کس شرایطش به شما نزدیک تر بود رو انتخاب کنین(انگار میخوایم بریم خواستگاریبه نقل از samira16 :soofy هم ظرفیت تکمیل شد کههه!!!ای بابا!!! بقیه توضیح زیادی از خودشون ندادن !منم زیاد نمیشناسمشون! پس حالا کیو انتخاب کنم؟؟
![]()
)