- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : پشتیبانی کنکوری های 92 
آفا / خانم یه خواهش داشتم! سعی کنید رتبتونو بگید! شرایطتون تو آزمونا و اطلاعات دیگه! لازم نیس بگید من می خوام مشاوره بدم و یا مشاور شدم و اینا! واسه این که از اطلاعاتی که باید بزارید آگاه شید به پست صفحه ی پیش من رجوع کنید

آفا / خانم یه خواهش داشتم! سعی کنید رتبتونو بگید! شرایطتون تو آزمونا و اطلاعات دیگه! لازم نیس بگید من می خوام مشاوره بدم و یا مشاور شدم و اینا! واسه این که از اطلاعاتی که باید بزارید آگاه شید به پست صفحه ی پیش من رجوع کنید

) که پ.خ زدید گفتید امسال هم پشتیبان بمون و اینا : اما راستش دیگه واقعن شرایط کمک کردن تک نفری رو ندارم ، واقعیتش نمیکِشم ! ... اما بازم سوالا و پ.خ هاتونو خوشحال میشم جواب بدم ...
) که پ.خ زدید گفتید امسال هم پشتیبان بمون و اینا : اما راستش دیگه واقعن شرایط کمک کردن تک نفری رو ندارم ، واقعیتش نمیکِشم ! ... اما بازم سوالا و پ.خ هاتونو خوشحال میشم جواب بدم ... 

راستی یه سنجش شرکت کردم رتبم 20 شد !!!
 راستی یه سنجش شرکت کردم رتبم 20 شد !!! 

راس میگم!!!!!!!همه همشو!!!!  روحیه هم بلدم بدم فک کنم.......روحیه الکی هم نمیدم....... 460 منطقه 1 زیر گروه 1..........  به هر حال دوست دارم به بچه هایی که میخوان رتبشون 100 تا 400 بشه کمک کنم.........
 راس میگم!!!!!!!همه همشو!!!!  روحیه هم بلدم بدم فک کنم.......روحیه الکی هم نمیدم....... 460 منطقه 1 زیر گروه 1..........  به هر حال دوست دارم به بچه هایی که میخوان رتبشون 100 تا 400 بشه کمک کنم......... ولی بازم شکر خدا
 ولی بازم شکر خدا