تا حالا شده یادتون بره روزه این؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeinab.n
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا شده یادتون بره روزه این؟

• نه

رای‌ها: 58 32.0%
  • آره

رای‌ها: 123 68.0%

• رای‌دهندگان
    181
پاسخ : تا حالا شده یادتون بره روزه این؟!

اول دبستان یه بار این معلممون گفت روزه بگیرین اگه می تونین ... منم اون روز و گرفتم ... وسط زنگ تفریح به خودم اومدم دیدم بسته ی های بای ِ دوستم و به نصف ِ رسوندم !!!! #-o :-? :-"

تابستون 90 سره ظهر بود هوا هم ناجوانمردانه گرم بود رفتم دوتا هلو از تو یخچال آوردم پوست کردم تا میخواستم بخورم یهو داداشم گفت مثل اینکه روزه ای :|
مثل عقاب وایستاده بود که موقع خوردن بگه ... نمیدونم چرا همون اول نگفت ؟؟؟ ~X(

نه بابا.
آرزو به دل شدم یه بار این اتفاق برام بیافته.
ولی نشد.
حتی یه بار سرمو بردم جای آب یخچال(چون معمولا بدون لیوان آب می خورم) ولی لحظه ای که خواستم اون لعنتی رو فشار بدم یادم افتاد :-L

یبار تنها بودم! برا ناهار سفره پهن کردم، لازانیا پخته بودم(درحد چی حافظم قویه) بعد خیلی ریلکس خوردم! بعدم نوشاب! وقتی داشتم سفررو جم میکردم... عهههههههههههههههه من روزه بودم! :-L

یه سری از خواب بلن شدم و کلی گشنه ام بود بعد رفتم کلی غذا و آب و میوه خوردم که یه هویی یادم اومد روزه ام بعد هر چی تو دهنم بودو پرت کردم بیرون.

یه دفعه دو سال پیش بلند شدم رفم سر یخچال کلی ابمیوه و میوه خوردم
بعد رفتم دوباره خوابیدم بیدار ک شدم یادم افتاد روزه بودم ;D ;D ;D ;D

وای من دفعه اول که روزه گرفتم این بلا سرم اومد فک کن 5 دقیقه به افطار ;D

مامانم میوه ها روشسته بود گذاشته بود رواپن داش بقیشومیشست!!منم همینجوری که حرف میزدم ی دونه خوردم بعدیهو آبجیم از پشت پرید روم گفت فک کردی نفهمیدم میوه میخوری؟!!من اونقدی که از پرش اون ترسیدم از روزه خوردنم خجالت نکشیدم!!!!

----------------------------- -------------------------------------- ------------------------------------

ی بارم تو خیابون ی بطری آب یخو قورت قورت داشتم میخوردم که دیدم همه ی جوری نیگا میکنن....

یه بار که روزه بودم ، از بیرون اومدم ، رفتم سر ِ یخچال ، یه شلیل ِ بـــزرگ ِ قرمز ِ آب دار برداشتم ، تا تــه ـش خوردم ! :دی
بعد دیدم مامانم داره بدجور نگـام میکنه ، یه کم فک کردم دیدم روزه بودم X_X :-s
آخرش دور ِ هستش ـو نخورم انداختمش دور ! :-"
ولی خـــیلی چسبید! :دی 8-^

تا دلت بخواد آب یا میوه خوردم مخصوصا دو سال پیش که یکم گرم بود آب می خوردم بعد که تموم میشد مامانم بهم می گفت روزه ای ولی اشکالی نداره چون حواست نبوده
همیشه میگذاشت تا تموم شه بعد می گفت

پاسخ:

دبستان که بودم چندبار اومدم امتحانی روزه بگیرم بعد هر دفه ی چیزی می خوردم بعداین خواهر نامردم دقیقا وسط خوردن من میرسید وبلافاصله میگفت تومگه روزه نیستی‎ >) >)‎‏ ; نمیذاشت من کامل بخورم ولی یه روز که روزه بودم ناهار خوردم یادم اومد بعد دوباره بلال درست کردم خوردم :-" بعد یه چندبارم بینش اب وتنقلات خوردم ینی اونروز ترکوندم‎ ;D ;D ;D‏ .

یک روز بدون سحری روزه گرفته بودم از کلاس اومدم رفتم در یخچالو باز کردم 2لیوان اب یخ خوردم تمام تشنگیم برطرف شد
کیک برداشتم تا نصفه خوردم یکهو یادم اومد هین من روزم :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-" :-" :-" :-"

ی روز صبح پاشدم شیک رفتم پای یخچال ی دونه از این لیوان بزرگارو تا خرخره پر شیر موز کردم ی قلوپ خوردم یادم افتادم روزه ام هیچی دیگه چشم موند دنبالش ;D

من بچه بودم يادم ميرفت...
مثلا يه بار داشتم سالاد درست ميكردم بعد ته خيار را رو نميتونستم خورد كنم ميخوردمشون ;D(تلخ نبود.)
بعد بچه بودم هي غر ميزدم چرا يادم نميره روزم يه چيزي بخورم؟
مامانم ميگف چون خدا دوست داره ميخواد روزت كامل باشه...
اما الان فكر ميكنم اينا كه يادشون ميره روزن و بعد يه روز سخت و بيرون بودن، ميخورن رو انگار خدا بيشتر دوست داره!!!

یه بار روزه گرفته بودم بعد رفته بودم کوه...داشتم میمردم از گرسنگی...اومدم خونه...هیشکی خونه نبود.....منم اصن تو حال خودم نبودم....مامانم مایع غذا رو برا شام که لوبیا پلو داشتیم گذاشته بود رو گاز...چربه چرب...یهو من افتادم به جونه این...آغا خوردمش بعد یهو افتاد یادم روزه بودم.....داشتم کلی حسرت میخوردم که چرا روزمو باطل کردم که یهو فشارم به خاطره چربیه خیلی زیاد میره بالا و وقتی به هوش اومدم دیدم همه بالا سرمن دارن روم آب میریزن و سیلیم میزنن که به هوش بیام!!!!!

یکی از فامیلای ما که چلو کباب و نوشابه خورده بعد از این که تموم شده تازه یادش اومده روزه بوده!

اره یه بار حواسم نبود بیسکویت و آبمیوه خوردم
یه بارم داشتم صورتمو میشستم..بعد طبق عادت دستمو گرفتم زیر شیر آب و آب خوردم

اره يه بار درزمان طفوليت رفته بودم همراه بابام يه ابسرد كن بود.. خيلي از ارباب رجوع از شهرستان ميان و براي همين روزه نيستن كلي اب خورد ...منم اصلا يادم نبود روزه ام رفع تشنگي كردم ;D

فقط یه بار
چن دقیقه به افطار بود! ;D
داشتم قبل از اذان واسه افطار سالاد دُرُس میکردم...
طبق معمول وقتی که سالاد درس میکردم تکه های کاهو و کلم رو که می افتاد کناره های ظرف میخوردم :-"
این دفعه هم همون کارو کردم...
بعد اومدن جلو مامانم حرف میزنم و با ولع میخورم... :-" ;D
تا اینکه با تذکر مامانم یادم اومد روزه بودم!! ;D

Back
بالا