پاسخ : آداب بحث کردن
آدم رو در رو بحث نکنه بیچاره میشه

ما یه اصطلاحی داریم«بحث فرسایشی» بعضی وقتا هرچقدر مینویسیم نمیتونیم منظورمونو منتقل کنیم یا بدون اینکه بفهمیم حرف تکراری میزنیم هی، چت گروهی باشه که قشنگ آدم دیوانه میشه. کلی زمان گرفته میشه نهایتا چیزی که ازش میمونه خستگی عه.
البته تو بحث رو در رو هم این مشکلا پیش میاد ولی خیلی کمتره.
منو دوستام اگه خیلی مجبور باشیم و زمانمون کم باشه با چت قضیه رو پیش میبریم وگرنه یه قرار میذاریم دور هم جمع میشیم حرف میزنیم.
بعد به نظر من اصلا لزومی نداره که یه بحث نتیجه ای داشته باشه مخصوصا تو بحثای اعتقادی؛ همین که دو طرف موقع بحث تو ذهنشون خلا ایجاد بشه و بهشون فک کنن یا بعدا برن از منبع معتبر تر تحقیق کنن کافیه. حتی تو بحثایی که حس میکنیم جوابمون کاملا درسته لزومی نداره تا قانع کردن طرف پیش بریم.
و این که من تا سیصد درصد مطمئن نشم طرف مقابل مایل به بحث کردنه و وقتش کاملا آزاده، بحث نمیکنم.
سه هزار درصدم باید مطمئن بشم که جنبه شو داره.
اگرم کسی بخواد با دعوا بحث کنه یا با توجه به سوادی که ازش سراغ دارم ادعا کنه اطلاعاتش خیلی کامله و کاملا حق با اونه و یک هزارم درصد امکان خطا نیست، سریع میگم حق با اونه و دیگه بحث نمیکنم.
+ کتاب و مقاله که نه ولی یه کارگاه هس البته من شرکت نکردم
اولین «گام» برای آزاداندیشی...
پس از برگزاری موفق چهار دورۀ قهرمانی مباحثه علمی و به دلیل تقاضای زیاد برای برگزاری دورۀ مشابهی در تابستان، سرانجام «گام» -دورۀ تابستانۀ مباحثه علمی- طراحی شد تا اردویی چند روزه در تابستان را در کنار هم تجربه کنیم.
«گام» ویژه دانش آموزان پایههای هشتم تا چهارم دبیرستان طراحی شده است
برنامۀ ما به طور خلاصه شامل محورهای زیر خواهد بود:
◾️ ۲۵ جلسه کارگاه آموزشی در ۶ روز:
▪️ تفکر نقاد
▪️ گفت و گو
▪️ فهم بافت
▪️ منطق (مغالطات)
▪️ سواد اطلاعاتی
▪️ فن بیان
◾️ بازیهای جمعی متناسب با کارگاهها
◾️ و در نهایت برنامۀ ویژۀ یکروزهای که همۀ مهارتهای بالا در آن محک زده خواهند شد
کسی اگه خواست بگه متن کاملشو واسش بفرستم یه جاهایی شو حذف کردم که خیلی قیافه ی تبلیغاتی نداشته باشه