خب میدونی انقد آدم کشته بوده که دیگه واسش خیلی عادی شده بودهبه نقل از نسترنّگار :به نظرم چیزی که این عکس رو خاص میکنه صحنه مرگه. ما داریم لحظه قبل از کشتن یک انسان توسط یک انسان دیگه رو میبینیم!
+ آمریکاییه خیلی خونسرده؛ انگار نه انگار داره زندگی یه نفر دیگه رو میگیره.

به نقل از Ham!D ShojaE :دقیقا صحنه مرگ خیلی خوب نمایان شده . ترس رو میشه از صورت اون مرد احساس کرد ! اما نکته ی جالب اینجاست که چطوری دوربین دیده نشده و عکاس زنده مونده !به نظرتون چه چیزی باعث شده این عکس موندگار باشه ؟ فقط بیان خشونت علیه غیر نظامی ها و بشریت یا چیز دیگه ای ..!؟

به نقل از Nirman Irani :البته اون دوران رسانه ها وجود داشتن اما خب بیشتر در اختیار دولت های غرب بود نه آسیایی و کشور های مظلوم ! اما بازم مهم مردم غرب بودن که از ادامه ی کشتار جلوگیری کردن چون مردم ویتنام هرچقدر هم مخالفت میکردن بیشتر کشته میشدن!

اون یکی سربازه هم داره نگاه میکنه
 اون یکی سربازه هم داره نگاه میکنه 

اون یکی سربازه بسیار عصبانی شده و داره تفنگش رو در میاره !به نقل از نسترنّگار :این صحنه زیاد غیرمعمول نبوده در طول جنگ برای نظامیااون یکی سربازه هم داره نگاه میکنه

به نقل از Pдгзд :سرباز پشتیه ویتنامیه . اون مرده که تفنگ دستشه هم قیافش و وجنات صورتش بیشتر به چشم بادومیا میخوره . آمریکایی کیه این وسط خب !اون یکی سربازه بسیار عصبانی شده و داره تفنگش رو در میاره !
یه ذره به جزئیات توجه کنید !

نه من همچین برداشتی ندارم! چون طرف فرمانده(ژنرال؟!) بوده یه سرباز عادی این حرات رو نداره اصلا!
 نه من همچین برداشتی ندارم! چون طرف فرمانده(ژنرال؟!) بوده یه سرباز عادی این حرات رو نداره اصلا! 

به نقل از Pдгзд :سرباز پشتیه ویتنامیه . اون مرده که تفنگ دستشه هم قیافش و وجنات صورتش بیشتر به چشم بادومیا میخوره . آمریکایی کیه این وسط خب !اون یکی سربازه بسیار عصبانی شده و داره تفنگش رو در میاره !
یه ذره به جزئیات توجه کنید !
 بیخیال!
 بیخیال! جدی من میخواسم بگم! ولی دیدم همه میگن آمریکاییه آمریکاییه و از نظر عقلی باید آمریکایی میبودبه نقل از نسترنّگار :راس میگی هیچ کدوم آمریکایی نیستن. ژنراله هم ویتنامیه از اسمشم معلومه دیگه! Nguyễn Ngọc Loan نگویان ویتنامیهبیخیال!
× پیشنهاد میکنم یکی در میون عکس و نقاشی رو بررسی کنیم تا تنوعش هم حفظ بشه. الان میتونیم عکس پیشنهاد بدیم یا خودتون یک عکس مناسب رو انتخاب کردین؟

آخه بحثی نشد !به نقل از آیدا-ق :جدی من میخواسم بگم! ولی دیدم همه میگن آمریکاییه آمریکاییه و از نظر عقلی باید آمریکایی میبود
خب بحث باید تغییر کنه که! چی رو گاز بدیم بریم؟
نه شد کلی ولی محورش این بود که اون آمریکاییه و...به نقل از Pдгзд :آخه بحثی نشد !
جداً نگاه کن ! سربازه به قوت معلومه که یه حالت شوکه / ناراحت / متعجب / در حال انتقام / .. خلاصه یه حس بدی معلومه داره !

عکس حتی اگه توی جنگ ویتنام هم نباشه خیلی عکس مهمیه !به نقل از آیدا-ق :نه شد کلی ولی محورش این بود که اون آمریکاییه و...
اونی که داره شلیک میکنه خونسرده اون مهمه