چرا شطرنج ورزشه؟ به همون دلایل تیراندازی هم ورزشهبه نقل از The Phenom :1سوال داشتم
من دست به اسلحه گرمم بد نیست وتیراندازی رو به عنوان1مهارت قبول دارم
امامیخوام بدونم تیراندازی اونم بااسلحه گرم دقیقا کجاش فعالیت بدنی داره که ورزش محسوب میشه؟
شما خیلی بامزه هستیا.مواظب باش ندزدنتبه نقل از The Phenom :اگه اینجوری باشه شما در یخچالتونو که باز میکنی بیشتر ازنگه داشتن1تپانچه نیم کیلویی انرژی مصرف میکنی
الان دریخچال باز کردن شد ورزش؟بریم فدراسیون بزنیم واسش؟المپیکیشم بکنیم تازه
چرا اتفاقا این هم باعث تقویت عضلاتهبه نقل از The Phenom :البته اگه ازنظرشما تقویت عضلات کتف،کمر و بازوها نشه
حرف شما کاملا درسته ولی برای اینکه بتونی حلقه کوچکتری رو بزنی باید اسلحه رو طوری نگه داری و در صورت لزوم جابجاش کنی که بتونی از توی شکاف درجه ، مگسک رو روی کوچکترین حلقه ببینی.درسته؟اگه در تیراندازی ما فقط نیاز به قدرت بینایی بالا و قدرت تمرکز داشته باشیم که دیگه چه نیازی به بالا نگه داشتن اسلحه هست؟پس شما یه چیزی رو اینجا متوجه نمیشی نه منبه نقل از The Phenom :من فکر میکنم شما1چیزی رو اینجا متوجه نشدید
هر ورزشی هدف خاصی داره
مثلادر وزنه برداری هدف بالای سر بردن وزنه بیشتره
تو ورزش های رزمی هدف امتیاز گرفتن از حریف توسط تکنیک هاست
اما تو تیر اندازی هدف نشانه گیری هرچه دقیق تره
شما اگه تو وزنه برداری وزنه سنگین تری بزنی امتیاز بالاتری میگیری اماتو تیر اندازی اگه اسلحتو بیشتر نگه داری که فشار بیشتری رو تحمل کنی امتیازی نمیگیری بلکه اگه بتونی حلقه کوچیک تری رو بزنی امتیاز میگیری
پس تو تیر اندازی هدف تمرکز+قدرت بینایی بالاست نه قدرت نگه داشتن اسلحه