• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی و مهمانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقالی و مهمانی

با چه شرايطي ميشه انتقالي گرفت؟
قبل از شروع ترم و اعلام نتايج هم ميشه؟
اعضاي هيئت علمي چطور؟
فقط به همون دانشگاهي كه پدر يا مادر هيئت علمي اونجا هستن ميشه آيا؟ :|

گروه علوم پزشكي فرق ميكنه؟

كمـــك كنيد لطفا! :)

سهمیه هیئت علمی که فکر میکنم بستگی به درصد هیئت علمی والدین داره. فکر میکنم 3 درجه داره که مثلا درجه 3 میتونه هرجا میخواد ببره.

اگه سهمیه نباشه خب اول ترم از دانشگاه پایین تر به بالاتر سخته. معمولا دیدم 1 ترم خوندن بعد 2 ترم مهمان شدن شرط معدلشو کسب کردن و اون وقت انتقال دائم شدن.

اما از دانشگاه بالاتر به پایین تر دیدم از همون اول ترم هم انتقالی گرفتن.

کلا خیلی شدید بستگی به کَرَم دانشگاه مبدا و مقصد داره ;D مثلا یه دوستای من بعد از 1 ترم از تهران انتقالی گرفت اصفهان بعد چون رتبه ش خیلی خوب بود انتقال دائم شد.

در مورد علوم پزشکیم باید به نوین و غیر نوین بودن شیوه تدریس تو پزشکی توجه کنی. اگه دانشگاه مبدا و مقصدت فرق کنه به احتمال خیلی زیاد اکثر درسای اختصاصیت میپره و باید دوباره برش داری.

به نقل از Niloof@r :
سهمیه هیئت علمی که فکر میکنم بستگی به درصد هیئت علمی والدین داره. فکر میکنم 3 درجه داره که مثلا درجه 3 میتونه هرجا میخواد ببره.

اگه سهمیه نباشه خب اول ترم از دانشگاه پایین تر به بالاتر سخته. معمولا دیدم 1 ترم خوندن بعد 2 ترم مهمان شدن شرط معدلشو کسب کردن و اون وقت انتقال دائم شدن.

اما از دانشگاه بالاتر به پایین تر دیدم از همون اول ترم هم انتقالی گرفتن.

کلا خیلی شدید بستگی به کَرَم دانشگاه مبدا و مقصد داره ;D مثلا یه دوستای من بعد از 1 ترم از تهران انتقالی گرفت اصفهان بعد چون رتبه ش خیلی خوب بود انتقال دائم شد.

در مورد علوم پزشکیم باید به نوین و غیر نوین بودن شیوه تدریس تو پزشکی توجه کنی. اگه دانشگاه مبدا و مقصدت فرق کنه به احتمال خیلی زیاد اکثر درسای اختصاصیت میپره و باید دوباره برش داری.
پس يه نقطه ي آزاد وجود داره... آخه شنيده بودم جز رابطه بازي در اين مورد موثر نيست(انتقال به واسطه ي هيئت علمي به دانشگاهي جز محل تدريس پدر يا مادر)

منظورتون استاديار،دانشيار،استاده؟! حالا بايد چي كار كنم مامان دو ماهه استاد تمام شن؟! ;D
بعد شما خودتون ديدين كسي پزشكي به اين طريق به دانشگاه شما بياد؟
البته من شهيد بهشتي ميخوام كه بعيده با اين وضعيت بيارم :( به نظر شما ميشه رتبه ها به نسبت درصدا امسال نسبت به پارسال خيليجا به جا شه؟آخه اكثرا از يه درسي مينالن و خيلي كمن كسايي كه از همه درسا راضي باشن...
دعا كنيد برامون [-o<
مرسي از اطلاعات خوبتون >:D<

به نقل از Fatemeh Lotfi :
پس يه نقطه ي آزاد وجود داره... آخه شنيده بودم جز رابطه بازي در اين مورد موثر نيست(انتقال به واسطه ي هيئت علمي به دانشگاهي جز محل تدريس پدر يا مادر)

منظورتون استاديار،دانشيار،استاده؟! حالا بايد چي كار كنم مامان دو ماهه استاد تمام شن؟! ;D
بعد شما خودتون ديدين كسي پزشكي به اين طريق به دانشگاه شما بياد؟
البته من شهيد بهشتي ميخوام كه بعيده با اين وضعيت بيارم :( به نظر شما ميشه رتبه ها به نسبت درصدا امسال نسبت به پارسال خيليجا به جا شه؟آخه اكثرا از يه درسي مينالن و خيلي كمن كسايي كه از همه درسا راضي باشن...
دعا كنيد برامون [-o<
مرسي از اطلاعات خوبتون >:D<
اره خب. بودن کسایی که با هیئت علمی اومدن و والدینشون جز هیئت علمی اون دانشگاه نبودن.
نه فکر نکنم. یعنی نمیدونم دقیقا ;D
اره خب وقتی کنکور سخت شده برای همه سخت شده دیگه.
حتما. موفق باشی

سن فرد هم مؤثره؟
منظورم اينه كه سهميه اي در اين مورد وجود نداره كه به قول استادمون اگه مورچه باشه بش تعلق بگيره (سهميه مورچگان!)
16 مثلا...

به نقل از Fatemeh Lotfi :
سن فرد هم مؤثره؟
منظورم اينه كه سهميه اي در اين مورد وجود نداره كه به قول استادمون اگه مورچه باشه بش تعلق بگيره (سهميه مورچگان!)
16 مثلا...
سن؟! نشنیدم!

خودم هم نشنيدم! خوابشو ديدم :))
گفتن ديگه سنت كمه و اينا... برو بهشتي شو ديگه! :x

شرایط انتقالی بدون هیئت علمی چه جوریاس؟!

به نقل از Fateme.RMA :
شرایط انتقالی بدون هیئت علمی چه جوریاس؟!
اول از همه به دانشگاه مبدا و مقصد بستگی داره. بعد معمولا دو ترم مهمان میشی اگه نمراتت خوب شد و ... ممکنه بهت انتقالی بدن. انتقالی و مهمانی هزینه دارن. من شنیدم هزینه انتقالی مثه دانشگاه بین الملل حساب میشه!

به نقل از Niloof@r :
اول از همه به دانشگاه مبدا و مقصد بستگی داره. بعد معمولا دو ترم مهمان میشی اگه نمراتت خوب شد و ... ممکنه بهت انتقالی بدن. انتقالی و مهمانی هزینه دارن. من شنیدم هزینه انتقالی مثه دانشگاه بین الملل حساب میشه!
ینی به رنک دانشگاه بستگی داره؟! مثلن از یه دانشگاه تیپ 3 نمیشه اومد به تیپ 1؟!
ولی من شنیدم هزینش در حد شبانس! :-s

Back
بالا