• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بچه های سایت را بکشید! (2)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra96
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (2)

http://upload7.ir/images/86477622342612514856.png

...
میدونم خوب نشد زیاد ولی خب در این حده استعدادم ...
الان این دیگه شاهکارمه
نیت مهمه مگه نه؟ :-"

aramesh.jpg

:-"

آرامش ـه :-"
IMG_1381.jpg

آرامش در حال خوردن پریمای دبل چاکلت :-" یه تعارف ـم نمیکنه :-w :-"
بعد اون اجازه نیس، اشاره اس :-"
آهان اینم بگم: اینجا بیکاری و حوصله ت سر رفته :-" مفهومش واضحه؟ :-? :-"
ما نقاشیامون مفهوم داره! ;;) بعله ;D

من از بچگی تو نقاشی کشیدن مشکل داشتم، 8-| مخصوصا صورت! :-" تو راهنمایی ـم کمترین نمرَم هنر بود :-" آره دیگه :-"

من کشیدم ، بعد اومدم دیدم مثه بالاعیه لپ تاپ داره :-"
http://upload7.ir/images/86544181625918237839.png
تخته که روش لمیده ، کلیپسه
[nb]با پینت دستو پا کسیده خیلی سخته ، بیخیال [/nb]
رنگی رنگی هست [nb]آوتارش[/nb]

لینک اصلیش :http://upload.tehran98.com/upme/uploads/54056a6f89f6bf891.jpg

++ کلیک کنید رو عکس :دی

توضیحات :
آقا با ما یه غلطی کردیم ، خانواده سمپادیای قبلی ، شدیم در نقش پدر بزرگ این موجود !:-" :دی بعد ایشون از روز دوم سوم فکر کنم روزی 120 بار به بنده که پدربزرگشون بودم میگفتن " بابا پیری " بعد ما هم گفتیم این سوژه رو بذاریم تو نقاشی :دی

* بنده به عمر بابام تو پینت نقاشی نکردم بخدا ! [-(

** بعد من از وقتی از شکم مادر زاییده شدم نقاشی خوب نبوده بخدا ! X_X گیر ندین ، همینا هم از سرت زیاده آرام جان :دی

*هـــــــــیچ تصوری از قیافت نداشتم ، یعنی هیــــــــچ ! دوستان آشنایان ، آقا پسرای دم بخت ! آرام اصلا و اصلا به این خوشگلی نیست ، مطمئن باشید ! :-" :-" =)) =))

- فقط شوخی بود :)) موفق باشید :P

خب سلام ;;)

شهرزاد : بله بله در اینجا کودکی را میبینیم که لاک هایش از پاهایش بزرگتر است :)) ی چیز دیگه ، موهامم لخت نیس اونقد :-"" ولی مرسی بهرحال خواهر شوور ;;)

حمیده : =)))) دیوانه :)) احساس میکنم بیشتر شبیه خودت شده حمید :-"" :))))
مو : خو یکم موهام موج دارن فقط :-< دیگه اونقدم فر نیس خو :-" :))
ابرو : تو فقط به ابروها دقت میکنی آره ؟؟ :)) اصن تو اون عکسه ابروهام معلوم بود ؟ =))
چشم : یا ابلفضل =))) شده شبیه اینایی که پرکاری تیروئید دارن =))) خداییش تو چشم درشت رو اینطوری میدونی ؟؟؟ =)))
دماغ : =)))))))
لب : عجب غلطی کردم اون مکالمات قدیمو نشونت دادم =))) سواستفاده گر :-< :)) من دندونام یکدست خدایی هس نیازی به ارتودنسی ندارم :- پز :-" :)))))
لباس : نه تروخدا بیا اون لباسم بکش :)))))
عزیزم تو باید نقاش میشدی اصن :>>> :))))
قرار بود ویرایش کنیا پستتو :-"""

صبا : آخی چقد ناز شده 8-^ ولی خب من سبزم :-" قبلیه هم خوب بود :-? مرسی بهرحال ;;)

فاطمه : :)) مرسی فاطمه 8-^ چه باحال شده :))) موهام اونقد صاف نیستا :-""""

زهرا : عه نقاشی 8-^ عه زرشک پلو با مرغ :-" =P~ زبونمم ک هیچی اصن :)) من زرشک پلو با مرغ میخوام :-< مرسی زهرا ;;)

فهیمه : شماها کلا با ابروهای من مشکل دارین نه ؟ =)))) من بستنی چوبی ( :-" ) دوس ندارم برا خودت :-" والا تا سمپادیا هس ک حوصله آدم سر نمیره :> :))) فقط ی چیز دیگه ، دستامو اصن انگار پیکاسو نقاشی کرده =)))) مرسی فهیم ;;)

پریا : ماشالله ماشالله :)))) حالا کلیپس چرا ؟ :)) عه تو از کجا میدونی من روی تخت با لپ تاپ کار میکنم ؟ :-"""" مرسی پریا خیلی بامزه شده ;;) :))))

بابا پیری : =)))) فقط من نمیفهمم اون پس زمینه زرد اونجا به چه درد میخوره :-? :-" خوبه حالا منو یادت نبود :))) محض اطلاعتم باید بگم من تا حالا ی بارم آرایش نکردم :-L برو بابا توام ، پسرای دم بخت :)) :)) بی حیا :-""""" =))))

سارینا : =)))))) اون چیه عاخه ؟ =))) باو من بچه خوفیم ;;) :-" موهامم شرابیه آره ؟ :)) البته هر چند تو لاهیجان هر کی هرطور بیاد بیرون نمیگیرنش :-" ولی حالا تو فک کن منو گرفتن :))) در مورد کتونیم باید بگم ، از موقعی ک از کتونی های پرفکت استپس استفاده میکنم به این کتونیا احتیاجی ندارم :>>>> :- پز :))) مرسی توام ;;)

کلا مرسی بچه ها >:D< ;;)

پ.ن : چقد پستم پر از اسمایلیه:-""""" چشام درد گرفت:-"

از امروز سه شنبه 26 شهریور تا شنبه 30 شهریور فرصت دارید فهـــیمه رُ بکشید . ;;)

بچه ـای خوبی باشید ، عکساتونُ ریسایز کنید ؛ به موفع جواب بدید . :-"

cs5082643zvgbtl6cgww.png

به اندازه کافی گویا هست :-"
نیست؟

fhm.png

خب، مشتاقان هنر و علاقه‌مندان به سبک ریدیسم تو رئالیسم، این آخرین اثره منه، سوژه یک کم قدش بلند بود، اینم که بین اندامش تناسب وجود نداره تقصیر خودشه. من به واقعیت وفادار بودم
و اینکه چون بچه اینجا رد می‌شه و افراد زیر 18 سال زیادن تو سمپادیا، به علت زشتی بیش از حد ترجیح دادم نسخه سانسور شدشو بذارم اینجا. لذت ببرین. به به ;;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا