- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
به نام خدا
خوب با هماهنگی هایی که با مدیرانجمن ( Black Fire ) انجام شد قرار شد تا مسابقه ای برگزار کنیم!
بازی انتخاب شده برای این دوره Fruit Ninja می باشد که هم در نسخه PC و هم نسخه موبایل می توان بازی کرد!
اگر بازی رو ندارید از طیق لینک های زیر میتونید دانلود کنید !
لینک دانلود بازی - نسخه موبایل
لینک دانلود بازی - نسخه PC
قوانین :
- بیش ترین امتیازی رو که قبلا گرفتین حساب نمیشه و باید از قسمتی که بازی تموم میشه و امتیاز رو نشون میده اسکرین شات بگیرین! برای مثال عکس زیر :
- در صورت مشاهده تقلب در بازی از مسابقه حذف مشود فرد تخلف کار!
- برای شرکت در مسابقه باید در قسمت Classic بازی کنید !
- برای اینکه اینجا حجم صفحه بالا نره تصویر بند انگشتی بزارین !
- نمی تونین وقتی پستی رو دادین و یک امتیاز خاص داشتین رو ویرایش کنین و امتیاز بالاترتون رو بزارین پس دقت کنید قبل از پست دادن!
- حتما یک اسکرین شات هم از وسط بازی ( بعد از رکورد زدن ) بزارین تا با توجه به کادر های سفید عکس زیر بفهمیم که در قسمت classic بازی می کردید ! :
چند نکته رو هم متذکر بشم :
:: بازی که انتخاب شده عوض نمی شود و هرگونه پست درباره اینکه بازی رو عوض کنید اسپم محسوب می شود پس اگر مشکلی دارین به من یا Black Fire پ.خ بدین!
:: کسانی که می خواهند در این مسابقه شرکت کنند از امروز تا 10 روز دیگر ( 23 تیر ) فرصت دارند! ( تا 5 مرداد تمدید شد! )
:: لازم نیست که اینجا اعلام کنید من شرکت میکنم و ... هر مشکلی دارن پ.خ بدین!
:: اگه در اسکرین شات گرفتن مشکل دارین به من پ.خ بدین!
ممنون از همکاری تون !

خیل خوب هرکی می ده بگه رو چی رفته در صورت اختلاف شدید بین متوسطا برنده ی هر پلت فرم رو جداگونه اعلام می کنیم ولی در اینصورت نفر برتر pc باید ثابت کنه رو پی سی بوده

چجوری با یه انگشت بازی میکنین؟! 

سخت میشه
که ما با خیال راحت رکوردای فعلیمون رو بذاریم و بعداً که دیدیم یه بنده خدایی از ما بیشتر رکورد زده بیایم روش رکورد بزنیم (این شکلی سطح مسابقه رو هم میبرین بالا) + پیشنهادم اینه که هر کس فقط توی یه پست بتونه رکوردش رو بذاره (ویرایش کنه)