Madmazel Fairy Tale
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
- شهر
- Minsk
- دانشگاه
- BSMU
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : همکاری با سایت مکتبخونه
الان نه ( فقط بخاطر زمان بردن زیادش ) ولی مثلاً من تو زیست میتونم همکاری کنم . البته میدونی که مبحثا تو هر درس واقعاً گسترده ست و میتونیم اگه جمعیت بچه ها زیاد شد مثلاً هر مبحث هر درسی رو بزاریم به عهده ی یکی .. مثلاً من خودم میتونم ژنتیک دبیرستان رو "تدریس" کنم + یه سری مبحثای آناتومی مثل کلیه و دل و روده (
) و ریه و قلب و اینا .. همینطور گیاهی ! کلاً اینا پر اشکال ترین مبحثای زیست هستن . ولی بازم فک میکنم بهتره اگه درسایی که بچه ها میتونن تدریس کنن مشترکه میتونیم مثلاً تو چیزی بعنوان " گروه زیست شناسی " مبحثا رو تقسیم کنیم و اینا ..
ویرایش : البته من سابقه ی تدریس هم دارم
ولی فقط حضوری و تو کلاسمون و به اصطلاح فیس تو فیس !
به نقل از پویا م :خب بچهها سیستم کارمون این باید باشه که هر کسی بیاد بگه داخل چه درسایی واقعا مهارت داره و میتونه خوب تدریسش کنه تا افراد پایه واسهی اینکار مشخص شن، همزمان با این قضیه، منم سعی میکنم اطلاعات لازم برای ساختن ویدیو و نحوهي همکاری رو، از مدیران این سایت بگیرم.
الان نه ( فقط بخاطر زمان بردن زیادش ) ولی مثلاً من تو زیست میتونم همکاری کنم . البته میدونی که مبحثا تو هر درس واقعاً گسترده ست و میتونیم اگه جمعیت بچه ها زیاد شد مثلاً هر مبحث هر درسی رو بزاریم به عهده ی یکی .. مثلاً من خودم میتونم ژنتیک دبیرستان رو "تدریس" کنم + یه سری مبحثای آناتومی مثل کلیه و دل و روده (
) و ریه و قلب و اینا .. همینطور گیاهی ! کلاً اینا پر اشکال ترین مبحثای زیست هستن . ولی بازم فک میکنم بهتره اگه درسایی که بچه ها میتونن تدریس کنن مشترکه میتونیم مثلاً تو چیزی بعنوان " گروه زیست شناسی " مبحثا رو تقسیم کنیم و اینا ..ویرایش : البته من سابقه ی تدریس هم دارم
ولی فقط حضوری و تو کلاسمون و به اصطلاح فیس تو فیس !