• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همکاری با سایت مکتب‌خونه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همکاری با سایت مکتب‌خونه

به نقل از پویا م :
خب بچه‌ها سیستم کارمون این باید باشه که هر کسی بیاد بگه داخل چه درسایی واقعا مهارت داره و می‌تونه خوب تدریسش کنه تا افراد پایه واسه‌ی اینکار مشخص شن، همزمان با این قضیه، منم سعی می‌کنم اطلاعات لازم برای ساختن ویدیو و نحوه‌ي همکاری رو، از مدیران این سایت بگیرم.

الان نه ( فقط بخاطر زمان بردن زیادش ) ولی مثلاً من تو زیست میتونم همکاری کنم . البته میدونی که مبحثا تو هر درس واقعاً گسترده ست و میتونیم اگه جمعیت بچه ها زیاد شد مثلاً هر مبحث هر درسی رو بزاریم به عهده ی یکی .. مثلاً من خودم میتونم ژنتیک دبیرستان رو "تدریس" کنم + یه سری مبحثای آناتومی مثل کلیه و دل و روده ( :دی ) و ریه و قلب و اینا .. همینطور گیاهی ! کلاً اینا پر اشکال ترین مبحثای زیست هستن . ولی بازم فک میکنم بهتره اگه درسایی که بچه ها میتونن تدریس کنن مشترکه میتونیم مثلاً تو چیزی بعنوان " گروه زیست شناسی " مبحثا رو تقسیم کنیم و اینا ..

ویرایش : البته من سابقه ی تدریس هم دارم :-" ولی فقط حضوری و تو کلاسمون و به اصطلاح فیس تو فیس !

منم زيست
به خصوص جانور شناسي، بيوشيمي، رفتارشناسي، آناتومي جانوري
بقيه مباحثم حالا اگه لازم شد ميتونم

من موافقم و طرح خیلی خوبیه. پویای عزیز میخوای نظر سنجی رو فعال کنید. :-?
فقط یک سوال " من اقتصاد تخصصی انسانی رو میتونم شرح بدم اما میخواستم بدونم در مورد درس های دیگه از جمله جامعه شناسی یا تاریخ هم میتونم همکاری داشته باشم؟

این ایده به کجا رسید؟ همکاری صورت گرفت آیا؟ :-?

به نقل از ریـحـانـه :
این ایده به کجا رسید؟ همکاری صورت گرفت آیا؟ :-?
خب طبیعتا خیر! چون در نهایت هیچ courseـی ساخته نشد که فرستاده شه و با نام سمپادیا تو اون سایت منتشر بشه. در حقیقت حتی استارت ساخت یک course هم نخورد اینجا.

من هندسه تحلیلی رو می تونم تدریس کنم!
بچه های بیخیالش نشین ایده ی خوبی بود

این تاپیکک بسی قدیمیه ولی خب صرفا وقتی خوندم یه چیزی به نظرم رسید میخواستم بدونم شما هم بهش فکر کرده بودید یا نه ;D

آقا این ویدیو ها باید ضبط بشن برای ضبظشون صد در صد به یک دوربین خوب نیاز هست و به غیر از اون باید به فکر جایی هم برای ضبط بود مثلا توقع ندارید که بشینید رو تخت خوابتون و تدریس کنید و ... ;D

برخی هم با خود کامپیوتر تدریس رو ضبط میکنن. با کامپیوتر صدا و تصویر ضبط میکنن. برای صدا از میکروفن عادی یا میکروفن لپ‌تاپ استفاده میکنن و برای نوشته ها هم اسلاید استفاده میکنن یا رو صفحه لمسی مینویسن.

Back
بالا