جاتو عوض کنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sima15
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جاتو عوض کنی

به نقل از sima15 :
اگه تمام عمرتون دنبال یه هدف خاص بگردین و به شما بگوند که تو به اون هدف ات میرسی اما بدونی کسی که خیلی دوست اش داری وبرات مهم است و همیشه گفتی که موفقیت اون مثل موفقیت خودت است به یک زندگی معمولی یا شاید بد برسد حاضری موفقیتت را بازندگی معمولی اون عوض کنی واون به جای تو به هدفی که ارزوی تو بوده (ارزوی خودش هم هست )برسد ؟؟؟ :-? :-? :-? :-
خیر.
دقیقا چندی پیش داشتم به همین موضوع فک میکردم.ولی اون برام مهم تر از اهدافمه.چون بزرگترین هدفمه.
اینو قاطعانه عرض می کنم.

نه نمی کنم در عوض تمام مدت پشتشم و ازش حمایت می کنم

نه عوض نمیکنم شاید یا محسن داداشم عوض کنم ;;)

دوس ندارم جامو عوض کنم با کسی ولی دوس دارم همین کسی که هستم چند سال بزرگتر شده باشم :-" :-"

مگه مغز گوسفند خوردم مگر این که یارو خواهرم باشه تو اون وضعیتم جامو به خواهرم نمی دم خودم ساپورتش می کنم نمی زارم یه خم به ابروش بیاد

اگه خعععلي دوسش داشته باشم...ممكنه!
اما مشكل اينجاس كه چنين كسي تو زندگيم نيس و منم نميتونم چنين چيزيرو تصور كنم...شايد فقط پدر و مادر و برادرم.اونم تا حدودي...بستگي داره!

خیلی از خود گذشتگی رو دوست دارم چون همیشه یکی پیدا میشه که بهت مدیون باشه و بعد از اون شاید همه ظاهر رو ببینن ولی اون واقعیت توی دلت خیلی احساس خوبی بت میده

اگه لیاقت داشته باشه وگرنه نه اصن! حتی اگه دوسِـش داشته باشم! : )

بستگی به اون فرد داره و اینکه چقدر برام مهمه ;;)
راستش انتخاب خیلی سختیه. :-??خیلی خیـــــلی سخت :-??
ولی توی زندگیم حاظرم برای ۲ نفر این کارو بکنم ;D
۱.مامانم :x
۲.بهترین دوستم :x یه دختره هست که خیلی خیلی باهم خوبیم و من بینهایت دوستش دارم و صمیمی ترین دوستمه :x و من حاضرم با تمام وجود و بدون هیچ منتی این فداکاری رو براش انجام بدم :x

خب ما تو شرایطش نبودیم که بگیم.... اینجوری خیلیا خیلی چیزا میگن...

ولی خب من تا جایی که تونستم خودمو باهاش هم سطح میکنم... یکم اونو بالا میکشم...یکم خودمو پایین میارم....اینجوری لذتش بیشتره...

صفر و یک کار نمیکنم.... نیمی هم وجود داره... :-"

اگه بخوام خودمو صفر کنم اونو صد.... اگه ناراحت نشه.... خب خودخواهه و لیقاتشو نداره.... پس نمیکنم.... اگه ناراحت بشه و عذاب وجدان بگیره باز فایده نداره چون من اینو نمیخواستم.....ولی اگه جفتمون با هم باشیم بهتره چون شادی هامون رو تقسیم کردیم... :)

به نقل از sisi :
اگه تمام عمرتون دنبال یه هدف خاص بگردین و به شما بگوند که تو به اون هدف ات میرسی اما بدونی کسی که خیلی دوست اش داری وبرات مهم است و همیشه گفتی که موفقیت اون مثل موفقیت خودت است به یک زندگی معمولی یا شاید بد برسد حاضری موفقیتت را بازندگی معمولی اون عوض کنی واون به جای تو به هدفی که ارزوی تو بوده (ارزوی خودش هم هست )برسد ؟؟؟ :-? :-? :-? :-
صراحتا میگم: نه!
هدف من خیلی والاتر از این حرف هاست و نمیتونم اونو به کس دیگه ای بدم ... اگه مجالی بود که اونو همراه خودم بالا بکشم حتما کمکش میکنم ولی اگه قرار باشه یا من یا اون ... انقدر ها هم متواضع نیستم که به راحتی تمام زندگیم رو ول کنم ... چون من بِدونِ هدفِ زندگیم هیچی نیستم ... پس نمیتونم از رسیدن بهش کنار بکشم... همچنین اگه روزی برسه که من جامو بدم به اون شخص مطمئنن اون روز، روزه مرگَمه! چون فقط مرگ میتونه جلومو از رسیدن به هدفم بگیره...

بستگی داره هم به هدف هم به طرف!
اگه طرفو خیلی دوست داشته باشم حتما چون در اصل هدفم خوده اونه :x
ولی ممکنه هدفه خیلی مهم تر باشه که اون موقع نه =((
کلن باید تو شرایطش قرار بگیری ب نظرم اینجا نمیشه گفت :-??

بستگی داره طرفم ارزش همچین کاریو داشته باشه :-?بعضیا ارزش ی نگاه هم ندارن انقد که نمک نشناسن وای به حالا به جون خریدن مشکلاتشون :|

هدف خاصی رُ دنبال میکنید؟:-"
علایق شخصی کاربرا هدفه ؟
صرفن یه تصمیم که هرکی از رو میلش میگیره ؟
به نظرم تاپیکو درمورد فداکاری واینا درجامعه ی امروز وتاثیر ومزرات (املا؟) اش کنیم بهتر ازاین باشه حداقل اون یکم بهتره :)

هدف این تاپیک چیه ؟!
اینارو میگیم ک چی بشه ؟

اگه لیاقتشو داشته باشه 100% چون دوسش دارم ولی اگه احساس کنم خودم میتونم مفید تر واقع بشم نه. :-?

خب اگه از ته دل و واقعا دوسش داشته باشم و ببینم اگه اون جای من باشه میتونه فرد مفیدتری باشه خب آره عوض میکنم
ولی هیچ وقت همچین فردی پیدا نمیشه :-<
پس بهتره خودم جای خودم باشم ;))

من واقعا دوس دارم جامو برای چند ثانیه با یکی عوض کنم تا ببینم درموردم چی فک میکنه :-"

این بستگی ب طرف مقابلم داره
اگه اون طرف آدمی باشه ک واقعا کسی باشه من اونو بخوام یا باهام دقیقا اونجوری باشه ک خودم باهاشم چرا ک نه؟
چون دیگه برام منو اون نداریم ک
خوشحالی اون خوشحالی منه و نارحتی اون نارحتی منه
پ وقتی اون خوشحال باشه منم حتی در سخت ترین خوشحالم
پ بستگی ب فردش داره

خوب نه !
میدونید من این اطمینان رو به خودم دارم که اگه فردِ موفقی باشم بی شک زندگی معمولیِ طرف مقابل که دوستش هم دارم برام اهمیتی نداره ...
اما خوب تضمینی وجود داره که طرفِ مقابل که من موفقیتم رو دادم به اون حاضر به پذیرشِ یه شخصِ معمولی هست ؟؟

Back
بالا