• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنها بیرون رفتن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنها بیرون رفتن

من که تاحالا با دوستام همینجوری نرفتم بیرون!!!!!جامعه ما یه جوریه که ادم مریض زیاده!!!!!!!کلاسامو خودم میرم مشکلی نداره چون همشون نزدیکه البته خودمم تنهایی حوصله ام سر میره اگه بیرون برم همشم استرس نکنه یه دیونه پیداش شه!!!!!!!پدرو مادرم حق دارن خو من خودمو جای اونا میزارم!حالا یکم بیشتربزرگ شیم میریم دیگه!!!!! :)

من اصولا از مامانم یک کم میترسم ;D
ولی اگه بخوام با دوستام برم بیرون ! مثلا بعد مدرسه ! یه زنگ به مامانم میزنم میگم مامان من مثلا با حانیه رفتم بیرون ! خدافظ ! اونم هیچوقت نمیگه نه ! ;D
اگه بخوام رو در رو بگم هم که مامان من فردا با بچه ها میریم بیرون ! بعد همیشه میگه شما چقدر میرید بیرون ! بعد من میگم کجا زود میریم ؟ یه ماه پیش رفتیم ! بعد هم میگم خب من میرم دیگه ! چیزی نمیگه ;D
بابام هم که نظری نداره کلا ;D

خوب کسایی که میتونن هرجابخوان برن تنهایی جی کارکردن ؟صرفا جلب اعتماد پدرومادر؟
من رستوران بادوستام رفتمم مامانم اومد:-دبلیو :-"
خوب چه جوری اعتمادشونو جلب کردید؟

به نقل از mosquito :
خوب کسایی که میتونن هرجابخوان برن تنهایی جی کارکردن ؟صرفا جلب اعتماد پدرومادر؟
من رستوران بادوستام رفتمم مامانم اومد:-دبلیو :-"
خوب چه جوری اعتمادشونو جلب کردید؟
کافیه بطور غیر مستقیم بهشون نشون بدیم که بلدیم مراقب خودمون باشیم و از پس خودمون برمیایم
برای مثال یکی از دوستام کلی غُر میزد که چرا نمیذارن تنهایی برم بیرون...یه بار اجازه دادن و این دوست ما هر 5مین زنگ میزد به مامانش که الان باید کدوم طرف بپیچم...وای گم شدم...بدبخت شدم...حالا چیکار کنم و کلا بدین حالت بود: :-s یکی نبود بگه بابا سواد داری خیابوناعَم اسم دارن میتونی از ملّتم بپرسی
خب با این حال هرکسیم به جای پدرومادرش میبود مسلما نمیذاشت بره بیرون

برای جلب اعتماد بیشتر میتونیم حتی گاهی خودمون ازشون بخوایم که تو جمع دوستانمون باشن و بیان(صرفا برای جلب اعتماد)
زمینرو ایجاد کنیم که با دوستامون و خونواده هاشون بیشتر آشنا بشن
و خیلی راه های دیگه که با توجه به پدر و مادرای مختلف،فرهنگ های مختلف و افکار مختلف متفاوته

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
کافیه بطور غیر مستقیم بهشون نشون بدیم که بلدیم مراقب خودمون باشیم و از پس خودمون برمیایم
برای مثال یکی از دوستام کلی غُر میزد که چرا نمیذارن تنهایی برم بیرون...یه بار اجازه دادن و این دوست ما هر 5مین زنگ میزد به مامانش که الان باید کدوم طرف بپیچم...وای گم شدم...بدبخت شدم...حالا چیکار کنم و کلا بدین حالت بود: :-s یکی نبود بگه بابا سواد داری خیابوناعَم اسم دارن میتونی از ملّتم بپرسی
خب با این حال هرکسیم به جای پدرومادرش میبود مسلما نمیذاشت بره بیرون

برای جلب اعتماد بیشتر میتونیم حتی گاهی خودمون ازشون بخوایم که تو جمع دوستانمون باشن و بیان(صرفا برای جلب اعتماد)
زمینرو ایجاد کنیم که با دوستامون و خونواده هاشون بیشتر آشنا بشن
و خیلی راه های دیگه که با توجه به پدر و مادرای مختلف،فرهنگ های مختلف و افکار مختلف متفاوته
نه اینا کلا نمیزارن تنها برم بیرون میخوام برم کتابخونه هم حتی !!!!
میگم مامان من برم تنها به این حالت درمیاد :|
مامان برم سرکوچه ؟ دوباره به این حالت:|
میگن میدزدنت !!!! اخه عرصه نشان دادن توانایی هم نمیدن اینطوری :-<

اگه پسر باشی که یه امر کاملا عادیه...........
اما باس دخترا اندک مقداری ضایست ولی بازم مشکلی درش نیس ............
بستگی به مکان مورد نظر و روحیات دختر مورد نظر داره................
B-)

به نقل از Primeval :
اگه پسر باشی که یه امر کاملا عادیه...........
اما باس دخترا اندک مقداری ضایست ولی بازم مشکلی درش نیس ............
بستگی به مکان مورد نظر و روحیات دختر مورد نظر داره................
B-)
تنها بیرون رفتن دخترا ضایع ست؟! بعله :\

متاسفانه اگه دختره با ایمان باشه درس خون باشه مذهبی باشه مادم میزاره با این که خودش و من مذهبی یا .... نیستیم
اونم به شرطه این که جایی که می ریم نزدیکه خونه باشه

گذشته از اجازه دادن والدین و این حرفا،بنظرم مشکل مهم تر که هممون هم میدونیم نبود امنیت برای دختراس :|
خود من به عنوان یه دختر هیچ وقت نمیتونم مثلا اگه دلم گرفت یا حوصلم سر رفت راحت برم بیرون توی خیابونا، توی پیاده رو واسه خودم قدم بزنم یا مثلا برم پارک بشینم روی یه نیمکت کتاب بخونم و از هوای آزاد لذت ببرم ;D
حتی توی مسیر کوتاه مدرسه تا خونه هرلحظه باید ترس اینو داشته باشم که نکنه یه مردم آزار دیوونه بخواد یه خودشیرینی بکنه!!
نمیدونم بعضی دخترا چجوری این مسئله رو برا خودشون حلیدن ومشکلی ندارن..
:-<

میزارن تنها بیرون برم تازگیام که دانشگاهی شدم اصلا گیر نمیدن ولی قبل از دانشگاهی شدن باید تا 6 خونه می بودم.اصن یه وضی بوداااا ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

Back
بالا