tinatntn کاربر فعال ارسالها 24 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان اراک شهر اراک مدال المپیاد دارم وا3 فیزیک میخونم. 2012/7/30 #31 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) دبیرستان اراک.فرزانگان هستم....
.mary. مریم فارغالتحصیل ارسالها 705 امتیاز 2,653 نام مرکز سمپاد فرزانگانامین۱ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه نرمافزار 2012/8/17 #32 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) منم هستم... دبیرستان فرزانگان امین 1 اصفهان.
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,368 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/8/18 #33 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) پیشاپیش مرسی دوسان بابت همکاریتون خب کس دیگه ای نیس؟
3tare3 کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد میرزا فرز شهر رشت 2012/8/23 #34 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) منم هستم فرزانگان لاهیجان
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,368 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/11/1 #35 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) فلن نتایج جالبی بدست اومده! خب خوبه مرسی از همگی
konkoori93 کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 20 نام مرکز سمپاد فرزانگان سبزوار شهر sabzevar 2012/11/2 #36 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) منم هستم فرزانگان سبزوار
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,368 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/11/2 #37 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) بچه ها اینطوری نمیشه نشون داد ببینی طرف کوررنگ یا نه! اول باید ی تست هوش گرفته بشه بعد چون میخوایم ارتاباطش با هوش رو بفهمیم
پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) بچه ها اینطوری نمیشه نشون داد ببینی طرف کوررنگ یا نه! اول باید ی تست هوش گرفته بشه بعد چون میخوایم ارتاباطش با هوش رو بفهمیم
baseri F@|-|!mEh فارغالتحصیل ارسالها 2,821 امتیاز 6,856 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2012/11/2 #38 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) به نقل از R @ Y : من با متین موافقم... این اماری که دولتو اموزش پرورش میگیرن با این همه نیرو و.... بازم اشتب درمیاد تاحدودی... دیه اینکه جایه خود دارد کلیک کنید تا باز شود... اگر بچه ها همه همکاری کنن و شما هی انرژی منفی ندی و منفی بافی نکنی میشه!!!! من خودم حاضرم نمایدنده فرزانگان 6 بشم ولی امیدوارم بچه ها همکاری کنن! سعی م رو میکنم ! فقط بگید دقیقا باید چیکار کرد!!!!
پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) به نقل از R @ Y : من با متین موافقم... این اماری که دولتو اموزش پرورش میگیرن با این همه نیرو و.... بازم اشتب درمیاد تاحدودی... دیه اینکه جایه خود دارد کلیک کنید تا باز شود... اگر بچه ها همه همکاری کنن و شما هی انرژی منفی ندی و منفی بافی نکنی میشه!!!! من خودم حاضرم نمایدنده فرزانگان 6 بشم ولی امیدوارم بچه ها همکاری کنن! سعی م رو میکنم ! فقط بگید دقیقا باید چیکار کرد!!!!
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,368 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/11/2 #39 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) اره الان اول به ی تست هوش نیازه که هوش افراد رو بگه
baseri F@|-|!mEh فارغالتحصیل ارسالها 2,821 امتیاز 6,856 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2012/11/4 #40 پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) به نقل از shnk : اره الان اول به ی تست هوش نیازه که هوش افراد رو بگه کلیک کنید تا باز شود... خب چجور تستی؟؟؟
پاسخ : طرح آماری کوررنگی (مراکز سمپاد کل کشور) به نقل از shnk : اره الان اول به ی تست هوش نیازه که هوش افراد رو بگه کلیک کنید تا باز شود... خب چجور تستی؟؟؟