• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشنایی با مهندسی مکانیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آشنایی با مهندسی مکانیک

سلام..خیلی ممنون از توضیحاتتون.. :)من راجع به اینکه این رشته به درد دخترا نمیخوره باید بگم...من قبل انتخاب کلی تحقیق کردم..اول این که همون طور که بقیه گفتن این رشته گستردست و حتما نیازی به کار تو کارخونه ها و مکان های شلوغ نیست..این رشته هم زمینه شغلی تئوری و هم عملی داره..البته تا اونجا ک من بهش رسیدم گرایش ساخت و تولیده که اینطوره و زمینه شغلیش معمولا تو کارخونه هاست و شرایط مناسبی برای دخترای فارغ التحصیل نداره...
راجع به سختی این رشته هم باید حتما علاقه و استعداد باشه...کسی که پشیمون میشه و تغییر رشته میده برای اینه که درست راهشو انتخاب نکرده...به خاطر درسای سنگینش اگه علاقه نباشه خسته میشه. و نمیتونه ادامه بده..البته فک میکنم سختی یه چیز نسبیه و بستگی به استعداددارهِ...یکی هنرو نقاشی واسش سخت ترین کار دنیاس یکی تحصیل تو رشته حقوق یکی هم ریاضیات همش بستگی به هوشو استعداد داره..اینم بگم که رشته مکانیک پشتکار لازم داره...باید با دانشگاه و درسا پیش بری.

• لایک
امتیازات: MTHR
به جز شریف کدوم دانشگاه هارو پیشنهاد می کنین؟
من رنکینگ دانشگاه های مهندسی ایران رو نگاه می کردم و دانشگاه مهندسی تهران و امیرکبیر رو بالاتر زده بودن.
اساس این طبقه بندی ها چیه؟ واقعا قابل اعتمادن؟
به نظرتون مکانیک شریف بهتره یا تهران؟ یا امیرکبیر؟

به جز شریف کدوم دانشگاه هارو پیشنهاد می کنین؟
من رنکینگ دانشگاه های مهندسی ایران رو نگاه می کردم و دانشگاه مهندسی تهران و امیرکبیر رو بالاتر زده بودن.
اساس این طبقه بندی ها چیه؟ واقعا قابل اعتمادن؟
به نظرتون مکانیک شریف بهتره یا تهران؟ یا امیرکبیر؟

شریف و تهران بهتره تا جایی که میدونم. دوستی داشتم که امیرکبیر ساخت و تولید میخوند و راضی نبود.

Back
بالا