• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم فک میکردم یه بیمارستانایی هس که بچه میدن به خانوادها
مامانا میرن دختر بهشون میدن
باباها میرن پسر بهشون میدن
البته فکرم میکردم ک این بیمارستانا ی قانونی داره که باید خیلی غذا بخوری که شکمت گنده بشه! :-??

اهواز ندارد

اعتراف میکنم دوروز اول نمیفهمیدم منظور این جمله رو! میگفتم اهواز ندارد یعنی چی؟ :|

اعتراف می کنم وقتی میخوام از یه خیابون شلوغ رد شم وایمیسم تا یه نفر دیگه هم بیاد بعد به صورت کاملا نامحسوس پشت سر فرد مذکور میرم اون سمت خیابون اصلاااا هم به روی خودم نمیارم!!!خودم دارم از خیابون رد میشم اتفاقی همزمان با شمام!!! :-" :-" :-" :-?? :D

من هنوز هم وقتی مسواک میزنم میرم جلوی آینه دهنمو باز میکنم و دندونامو مرتب روی هم میذارم که ببینم سفید شده یا نه...دلم هم میخواد برق بزنه...
خیلی ضایعه؟؟؟
آخه اوندفه مامانم که منو تو این وضعیت دید گفت:نچ نچ نچ...خرس گنده شدی این کارا چیه میکنی؟؟؟همش به خاطر اینه که داری استعدادهای خاموش درس میخونی...
من:خب مامان میخوام برق بزنه برقشو ببینم...
مامانم:خاک بر سرت...خل شدی؟؟؟
من با خاک یکسان شدم...

عاقا اعتراف میکنم سه سال تو دبیرستان فیزیک خوندم اخرش نفهمیدیم:
نیوتون اینجوریه یا اینجوری(نیوتن)
یا
پروتون اینجوریه یااینجوری(پروتن)
اگه میدونین منو از این بلا تکلیفی دربیارین :))

من با این سنم نمیتونم از خیابدن رد شم معمولا دنبال پل میگردم حتی اگه اون پل مال فرسخ ها اونطرف تر باشه یه راهی پیدا میکنم برسم به پل بعد چن وقت پیش پل ندیدم منتظر بودم چراغ قرمز شه همه برن بعد پسره رد شد گفت میخوای ردت کنم از خیابون اگه میترسی ؟؟؟؟ تا حالا اینقدر تو عمرم تحقیر نشده بودم

اعتراف میکنم هنوزم یاد ندارم انواع پراید رو از هم تشخیص بدم!!!!

اعتراف می کنم وقتی خیییییییییییییییییییییییییییییییییییلی کوچیک بودم فکر میکردم پژوrd به این خاطر آر دی بهش میگن که رنگ آرد رو داره! :D :)) :-$

حواستون باشه، آخرین بار 10 روز پیش پست دادم ، حذف نکنینا!

Back
بالا