دانشجویان مهندسی مکانیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
توی کدوم بخشش نیاز به کمک داری
طراحی و شبیه سازیش یا ساخت و اجرا؟
ساخت و اجرا
توی انتخاب متریال موندیم فعلا
یسری چیزا رو پیدا کردم ولی حتی نمیدونم چه ابعادی باشه
نظرم روی ورق پی وی سی بود و لوله پولیکا
ولی نمیدونم چطوری ورق پی وی سی رو به هم بچسبونم

پروژه برای دانشگاست و من ترم اولم :))))))))))
خیلی گیج شدم. هر چقدر گشتم دیدم نمیتونم خیلی طراحی یا پیچیدگی خاصی رو اضافه کنم

ساخت و اجرا
توی انتخاب متریال موندیم فعلا
یسری چیزا رو پیدا کردم ولی حتی نمیدونم چه ابعادی باشه
نظرم روی ورق پی وی سی بود و لوله پولیکا
ولی نمیدونم چطوری ورق پی وی سی رو به هم بچسبونم
پمپ ها یکسری استاندارد داره
هر شرکتی وقتی یه پمپ تولید میکنه یه منحنی راندمان و هد پمپ رو هم کنارش بهت میده که بر اساس اون و عدد رینولدز و ضریب اصکاک لوله ای که میخوای باهاش سیال رو منتقل کنی هد پمپ و راندمان پمپ رو میتونی باهاش پیدا کنی.
اما نمیدونم میخواید مهندسی شده طراحی کنین یا فقط حالت نمادین داره؟!
پمپی که میخوای طراحی کنی پمپ جریان شعاعیه و برای دبی های کم اسفاده میشه. توی پمپ متریال پلاستیکی چون سرعت دورانی پمپ خیلی بالاست ممکنه پروانه آسیب ببینه
باید کاویتاسیون پمپ رو محاسبه کنین که پره ها خوردگی پیدا نکنن، باید هد پمپ و دبی مورد نیازتون رو حساب کنین و همینطور جایی که میخواین پمپ رو قرار بدین باید اصطکاک خط لوله رو هم حسابش کنین وگرنه ممکنه پمپتون اصلا توی اون بازه ای که میخواین کار نکنه.
در کل باید اطلاعات فشار ورودی و خروجی، نوع لوله و زانویی که میخواین توی خط قرار بدین و ترجیحا سرعت رو هم داشته باشی تا بتونی یه پمپ رو به بهترین شکل طراحی کنی.
این اطلاعات رو دارین؟

پروژه برای دانشگاست و من ترم اولم :))))))))))
خیلی گیج شدم. هر چقدر گشتم دیدم نمیتونم خیلی طراحی یا پیچیدگی خاصی رو اضافه کنم
بنظرم برای ترم اول پروژه ی سنگینیه
طراحی پمپ پیش نیازش سیالات و جز توربو ماشین هاست. اما میگم فکر نمیکنم اگر ترم اولی این محاسبات سنگین دبی و هد پمپ رو ازت بخوان
حین ساخت پره های پروانه حواست حتما باشه که وقتی داری پره ها رو نصب میکنی حتما حواست باشه که دور پمپ بالاست معمولا و ممکنه پروانه بشکنه. ترجیحا با پرینتر سه بعدی بسازیش خیلی بهتره. اگر امکانش رو نداری میتونی یه سوزن رو حرارت بدی و توی مقطع پروانه بکنی و بعدش اون طرف سوزن رو هم داغ کنی و بکنی محور پروانه پمپ و روش رو هم با چسب یا با حرارت آب بندی کنی

Back
بالا