• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه ی بازدید از کاخ سعدآباد (برای سمپادیا)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام موزه ها یا کاخ هارو دوس دارید ببینید؟ 4 تا انتخاب دارید

• کاخ موزه سبز (500تومان)

رای‌ها: 25 32.1%
  • کاخ موزه ملت(500تومان)

رای‌ها: 32 41.0%
  • موزه ظروف سلطنتی (500تومان)

رای‌ها: 13 16.7%
  • موزه تاریخ معاصر و صنایع دستی(500تومان)

رای‌ها: 5 6.4%
  • موزه هنر های زیبا(500تومان)

رای‌ها: 19 24.4%
  • موزه آشپزخانه سلطنتی(500تومان)

رای‌ها: 10 12.8%
  • نمایشگاه اتومبیل های سلطنتی(500تومان)

رای‌ها: 23 29.5%
  • موزه سلاح های درباری(500تومان)

رای‌ها: 12 15.4%
  • موزه هنر ملل (500تومان)

رای‌ها: 10 12.8%
  • موزه میرعماد(500تومان)

رای‌ها: 4 5.1%
  • موزه برادران امیدوار (500تومان)

رای‌ها: 27 34.6%
  • موزه استاد حسین بهزاد(500تومان)

• موزه آب(500تومان)

رای‌ها: 14 17.9%
  • موزه و سرای چهره های ماندگار(500تومان)

• موزه نیم قرن کودکی (500تومان)

• موزه نظامی(500تومان)

• موزه استاد فرشچیان(500تومان)

رای‌ها: 19 24.4%

• رای‌دهندگان
    78
  • Poll closed .
پاسخ : برنامه ی بازدید از کاخ سعدآباد (برای سمپادیا)

تا اونجاىى که متوجه شدم ىا خود مادر پدرا مى رسوندنشون کاخ ىا تماس تلفنس داشتن باهاشون, ىعنى کسى والدىنو نپىچونده خدارو شکر

از قسمتی که ستاره و دوربینش توی رستوران دهن منو صاف کردن که بگذریم، برنامه و زمانبندی واقعاً عالی بود. :د
البته موزه ها زیاد برای من جالب نبود؛ چیز های هیجان انگیز کم داشت و خیلی از تجملات و وسایل داخل موزه های ملت و سبز رو برده بودن. اما اینکه با هم بودیم خیلی خوش گذشت.
از محسن و هنگامه بابت برگزاری تشکر میکنم.

به نقل از F@temeh :
ببخشید ببخشید وسط تشکر و گزارش و ایناتون :-" یه سوالی در ذهن من ایجاد شده و به هیچ طریقی حل نمیشه. بچه هاییکه از شهر های دیگه (ینی غیر از تهران) میرن این بازدیدا و اینا، چجوری خانواده رو میپیچونن؟ :-" آیا اصن میپیچونن یا همینجوری از طرف والدین مجوز دارن؟ :-"

×بالاخره سوالی بود که ذهنمو درگیر کرده بود. با تشکر :-"

خیلی ساده:
_ مامان؟ میخوام برم تهران دوستامو ببینم.
_ نه! تنهایی بهت اجازه نمیدم. ولی میری خونه ی فلانی فلان کن؛ غذای فلان جا رو نخور؛ توی اتوبوس جیبتو نزنن؛ زحمت نده به کسی؛ مودب باش؛ ندزدنت. چمدون میبری یا کوله؟! :د

دفه بعدی کجا میخواین برین ؟!
بگین ما هم میخوایم بیایم خو !

پاسخ : برنامه‌ی بازدید از کاخ سعدآباد (برای سمپادیا)

«آی، ای دریغ و حسرت همیشگی،
ناگهان چه‌قدر زود دیر می‌شود.»
و واقعاً خیلی زود گذشت. اون‌روزها تازه‌وارد بودم و کسی رو نمی‌شناختم. بعدها بود که با تک‌تک کسانی که توی اون بازدید گروهی بودند آشنا شدم، شناختم‌شون و دوست‌های خوبی برای هم شدیم. حالا اون‌روزها و تفکّرات خودم رو درک نمی‌کنم اما، تمام لحظات اون بازدید رو یادمه و خاطرات بسیار خوبی بودن. از اِ؛ شما کیندری!؟ تا بریم نهار بخوریم‌های ستاره. از دیررسیدن‌م و دویدن میدون تجریش تا دم کاخ، تا اون عکس دسته‌جمعی موقع خداحافظی؛ با تبلیغات روغن لادن.
نمی‌دونم چی شد که خواستم پست بدم. شاید یه‌خاطره‌ی واضح و یه‌دل‌تنگی و این‌که بخوام آرزوی موفقیّت کنم برای همه؛ مخصوصاً تارا، پویا، پرنیان، محسن و هنگامه که امسال کنکور دارند.

× سیبیل‌های اون‌دوران ما رو توی جامعه‌ی وزین سمپادیا اشتراک‌گذاری نکنید آقا، نکنید. :د و درضمن، من هنوز ماجرای خورده‌شدن هات‌داگ‌م توسّط زهرا رو حلال نکردم. گفته باشم. :د

تا شما درگیر ابراز احساسات هستین، من هم شکایت می‌کنم از پویا و هنگامه که به ترتیب سیب‌زمینی و دلسترم رو خوردن! :-" آقا خب گشنه بازی درنیارین توی میتینگ دیگه :))
برای ستاره هم یک ایده‌ای در نظر گرفتم که به انتخاب خودش یکی از این دو ظرف‌چاشت کودک (این و این) رو بهش هدیه بدیم تا توی اینجور برنامه‌ها راحت‌تر باشه :د
ضمنن سری بعدم همید با سیبیل و شلوار فاستونی نباشه من نمیام اصن. انقلاب آقا؛ انقلاب!

اگر فقط یه دلیل دیگه داشته باشم واسه گردش نرفتن گروهی ستارس :)) نابود می کنه آدمو

حالا کی بریم بعدی رو؟ :))

Back
بالا