خیلی
مهمه حتما بخونین من با یه دوست که
نقره فیزیک و رتبه 2 کنکور بوده و الان هم تو کرنل آمریکا درس میخونه حرف زدم اینارو گف من که اطمینان دارم با این کارا میشه به اندازه اون موفق بود

1- تو تابستون هم عمومی میخونی هم اختصاصی
2- هر تست رو سه بار میذنی
3- جواب تست ها رو تو پاسخنامه وارد میکنی
4- هر بار جواب ها رو با دفعه قبل چک میکنی
5- تا فروردین بدون وقت تست میذنی،اما دیگه بری هر تست از 5 دقیقه بیشتر زمان نمیذاری
6- اگه بلد نبودی با جواب چک میکنی و بعد یک بار بدون نگاه کردن به جواب خودت حلش میکنی
7- اختصاصی ها رو تو دفتر حل میکنی ، نکات مهم تست های مشکل و اشتباهاتت رو بارنگی مینویسی به طوری که تو یه دوره سریع مشخص بشه
8- تکرار سه مرتبه هر تست وارزیابی غلط ها خیلی مهم هست،دفعه اول50٪ دوم 80٪ وسوم 100٪ مطالب تثبیت خواهند شد
9- برای بار اول تست ها رو کامل رو کاغذ میحَلی بعد به راه های ذهنی و ساده تر فک میکنی
10- برای کتاب تست از آبی قلمچی ونهایتا از گاج سفید میتونی استفاده کنی
11- تا اواخرآذر و اوایل دی با ید به دور بعدی رسیده باشی
12- کتاب درسی همراه مثال وهمه تمریناتش باید به طور کامل خونده وحل بشه
13- خلاصه برداری بررای نکات خیلی مهم وفرمول ها انجام بشه تا نزدیک کنکور یه مرور سریع باعث یاد آوریشون بشه و تثبیت تو حافظه
14- گاهی در بار اول خوندن هر درس باید سرعت رو زیاد تا وکیفیت رو کم کرد تا بشه به دور سوم مرور رسید
15- حجم کتاب ، جزوه و تست ها و زمان رو برآورد میکنی و برای هر درسی برنامه مربوطه رو مینویسی
16- درس هایی که معلم ها سر کلاس پرت وپلا میگن نمیری سر کلاس،ولی در عین حال اگه یه فصلی رو خوب گفتن قابل استفادس و سؤ استفاده میکنی
17- به جزوه های کنکور هم یه نگاه مختصر مینداذی و اگه فرمول قابل استفاده داشت یاد میگیری
18- مشاورم اگه خیلی به روحیه دادن نیاز داری میگیری وگر نه به هیچ دردی نمیخوره
19- معلم خصوصی لازم نیس خودت درسات رو میخونی اگه اشکال داشتی تو یه زنگ تفریح با معلم یا نهایتا با یه جلسه خصوصی حلِ
20- سراغ مؤسسه ها هم نمیری فقط محظ رضای کسب درآمدن
21- میتونی برای هر روز یه اختصاصی با یه عمومی بذاری که به جای زمان استراحت عمومی ها رو بخونی
22- آزمون هم تا ماه بهمن خیلی اهمیتی نداره خودت تو زمانی که قرار آزمون بدی بیشتر میتونی بدرسی
23- کاری هم به کار کسی داشته نمیشی مثِ بچه آدم سرتُ میندازی پایین درست و حسابی با خوشحالی میدرسی
این که هر تست رو سه بار بزنی خیلی اهمیت داره و اگه قرار یه تستی رو یه بار بزنی با اصلا نزدنش فرقی نداره و داشتن دفتر برای نوشتن جواب تست های عمومی هم از اهمّ واجباتِ