اول خودت بذار اگه راس میگی!!به نقل از F@temeh :آقا دقیقن منم!اولین آزمون از همه بهتر بود
میشه درصدهای فیزیک و شیمیتونو بزارید بچه ها![]()
به نقل از samira16 :اول خودت بذار اگه راس میگی!!![]()
![]()
من میرمبه نقل از F@temeh :از کی میترسونی؟
یکیش 33 یکیش 20 و خورده ای
کسی اینجا هست که تو سال هم بره گزینه 2؟![]()
تو همین تاپیک بحث در مورد آزمونای گزینه 2 رو ادامه بدین. :)به نقل از The Sniper :تاپیک برای شرکت کنندگان گزینه دو وجود نداره ؟
من گزینه دو کنکوری تجربی منطقه دو هستم مایلم یه تاپیک باشه که توش با بقیه گزینه دو ای ها بحث و گفتگور کنیم
به نقل از s@mba :آقایون و خانمایی که میرید گزینه 2 آزمون میدید به رتبه هاتون زیاد دل خوش نکنید گزینه 2 الان جامعه آماریش کمه رتبه ها واقعی اصلا واقعی نیست
مثلا جامعه آماری قلم چی کجا گزینه کجا....جامعه آماری قلم چی 63 هزار بودن آزمون قبلی و اگه اینجا آدم بتونه زیر 200 بیاره خوبه.......
یه بنده خدایی پارسال گزینه 2 همش میشد زیر 50 رفت کنکور شد 200 و خرده ای( حالا نگین رفته کنکور رو بد داده نخیر حالش سر آزمون خوب بوده هیچ مشکلی هم واسش پیش نیومده بود) اینا رو گفتم به رتبه ها تون دل خوش نکنید
===============================================================
دیس لایک میکنین که چی بشه واقعیتی بود که همه می دونن...الکب نمیگم که خودم تابستون گام اول بودم......
گاج رو حتی ترجیح میدم به گزینه یعنی باور کنیداکثر کسایی که توی گزینه بودن و موفق شدن حتما قلم چی هم بودن
اینا رو گفتم که بدونید اگه قلم چی نمیرید بدبخت میشید
اینکه زیر 50 بشه تو کنکور 200 که خوب هم هست... .به نقل از s@mba :یه بنده خدایی پارسال گزینه 2 همش میشد زیر 50 رفت کنکور شد 200 و خرده ای( حالا نگین رفته کنکور رو بد داده نخیر حالش سر آزمون خوب بوده هیچ مشکلی هم واسش پیش نیومده بود) اینا رو گفتم به رتبه ها تون دل خوش نکنید