پاسخ : گامِ اول - گزینه ۲
در مورد کانون و پشتیبان :
کانون عموما" به رتبه های برتر و تراز های بالا (بالای 7700) خیلی بها میده و فقط به خاطر خود
بی شرفشونه که تبلیغشون جور باشه و عموما" از عملکرد کانون اینا راضین از جمله:
1- منابع درسی مجانی بهشون میده (البته اکثر کتاب های کانون
به درد کف سطل آشغال میخورن مگر اونایی که سوالای کنکور رو چاپ کردن)
2- (که کاملا اختصاصیه)از رتبه های تک رقمی سال های پیش ترجیحا" همون شهر این بچه ها مشاوره میگیرن (که احتمالا" کانون یه پولی به رتبه برتر ها میده)
اما میگم شرایط استفاده از اینا رو خودتون با درس خوندن مداوم و کسب رتبه های برتر به صورت مداوم به دست میارین
برای مثال از کل مدرسه ما فقط 2 نفر اینجوری بهشون رسیده میشد که به ترتیب از رتبه های 7 و 9 مشاوره گرفتن (که این دو تا رتبه هم از سال های پیش مدرسه خودمون بودن) و اینا به طور مداوم تراز هاشون خوب بود این از این که فقط شامل حال بعضیا میشه و همه
نباید بهش امیدوار باشن
و در حین آزمونا به همین نفرات که 91 کنکور دادن برگه هایی رو دادن گفتن امضا کنن و اینام چون تو حال و هوای آزمون بودن یه تعهد تحمیلی دادن واسه تبلیغات و مشاوره دادن در صورت کسب رتبه آنچنانی و اکثرن هم انجام میدن چون کانون زیاد بهشون امکانات داده
پشتیبان های خود کانون که هیچی سرشون نمیشه تنها فایده ای که دارن اینه که زنگ میزنن بگن محل آزمون کجاست و بقیه اوقات جز مزاحمت کاری واسه آدم درست نمی کنن... در واقع پشتیبانی کانون یکی از کار های کاملا کاذبه
مشاور میخواین خودتون باید برید دنبالشون!
مثلا" تو شهر ما یکی هست که معروف شده و دم و دستگاهی واسه خودش درست کرده و بچه های ما (حدود نصفیمون یکم کمتر (90 تا ریاضی ایم)) باهاش میرفتن و تجربی ها تعداد بیشترشون(بیش از نصفشون فک کنم) باهاش میرفتن و من از فرزانگانیا هیچ اطلاعی ندارم تا اون جایی که گفته میشه با تقریب بسیار بالا همشون باش مشاوره میگرفتن (بازم میگم نمیدونم این مورد آخری رو)
کسایی که با ایشون مشاوره گرفتن عاشقشن و کسایی که نگرفتن ازش تنفر دارن

و اون چیزی که تعیین می کنه مشاور خوبه یا نه
خود شمایین که باهاش راه برید و ببینید که آیا تغییر + روتون گذاشته یا نه و دیگه نظر شخصیتون نسبت به مشاوره هست مثلا من و تعداد خیلی زیاد دیگه از بچه هامون به مشاور اعتقاد نداریم و هممون چه اونا که خراب کردیم چه نه بازم مشاور نمی خوایم ولی اونایی که مشاور داشتن کاملا بر عکسن (حتی اونایی که نتیجه دلخواه رو کسب نکردن)
اما نظر شخصی اینه که کانون واسه کسایی که در میانه قرار دارن (تراز بین 6800 تا 7500) عموما تغییری در وضعیتشون ایجاد نکرده و گزینه 2 هم نمیدونم حالا جامعه آماریش کمه یا هر چی دیگه (اطلاع ندارم) اما رتبه های آدم توی گزینه 2 الکی خوب میشه و به آدم اعتماد به نفس کاذب میده
تو آدمایی که من میشناسم کسانی که گاج دادن از سوالاتش کاملا راضی بودن (یک موردش از خفن ترین های مدرسمونه البته نه اونی که خیلیا فکر می کنن) ولی خب جامعه آماریشم کمه و تنها جامعه آماری که اونم به میزان خیلی کم میشه بش اعتماد کرد آزمونای سنجشه که جامعه ... گاج کسی میده فقط باید واسه سوالاش بده و فقط به وضع خودش نگاه کنه و رتبه هاش اصن مهم نیست
و بازم میگم مهم ترین چیز فقط اینه که نمودار پیشرفتتون صعودی باشه
با هر برنامه ای جورین(چه کاظم،چه دسمال ،چه جوکار) با همون برین سعی کنین هی به هم عقایدتون رو تحمیل نکنید
بازم تاکید می کنم هر موسسه ای که باهاش جورین رو برین و دیگه به نظرات دیگران در مورد اینکه کودوم بهتره اکتفا نکنید ... خودتون و منطقتون رو ببینید چی حکم میکنه و یادتون باشه هر کدوم از این موسسات یه ویژگی های مثبتی دارن که بقیشون ندارن