• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسعود بهرامی شریف رفت ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مسعود بهرامی شریف رفت ...

شايد دوتا چيز باشه كه باعث ميشه سمپاديا هيچوقت از دلم نره بيرون
اوليش دوستاييه كه پيدا كردم
ودوميش بحث ها و حرف هايي كه زدم

مسعود، توي هر دوتاشون سهم زيادي داشت
بحث ها و جنجال هايي كه باهاش ميكردم، از اثبات خدا گرفته تا مشكلات سياسي و...، همه و همه جزء بهترين لحظاتم توي سمپاديا بود، چون واقعا ازش خيلي چيزا ياد ميگرفتم. و حالا ، با رفتن مسعود، تمام اون لحظات زنده تر شدن، انگار همين الان جلوي چشامه. پخ هايي كه ميداد و توش با هم چه حرفايي كه نميزديم، موضوعاتي كه توشون هميشه اختلاف داشتيم و مسخره بازي هايي كه دوتامون پايه بوديم...
مسعود، فقط خدا ميدونه كه الان توي چه وضعيتي هستي، اما اگه اوضاعت خوبه، براي ما پيش خدا دعا كن
ما هم اينجا به يادت هستيم

براي شادي روحش
اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

من هیچ شناختی از ایشون نداشتم اصلا از این سایت نداشتم ولی خوب خیلی ناراحت شدم اونم یکی بود مثله من اشکم در اومد خداییش
همیشه خدا بهترینا رو توچین می کنه زودتر میبره پیشه خودش
در ضمن از بچه های این سایت خیلی خوشم میاد که همتون پشته همو دارین و می خواین توی روزنامه یه تسلیت نامه چاپ کنین
روحش شاد یادش گرامی باد

دوشنبه ،3 مرداد 90 :
مدرسه ی تابستانی شریف تموم شده بود ُ ما جای درب خروجیش بودیم ، یک پسر آشنا با قد نسبتا کوتاه اومد .
جونِ پست دادن ندارم ... :'(
همه دورش جمع شدن ، داشتم ازش از اینکه ممنوع الخروج ِ و داره میره میپرسیدم ، گفت همین الان از اداره گذرنامه میاد ، کاراش درست شده و شنبه بلیط داره
اما از اینکه از خانوادش دور میشه ناراحت بود ... خدایا چرا از این دورترش کردی؟ : ( ( ( ( (
سرگذشت درسیشو واسه خیلیا تعریف کرده بودم ، همه میدونستن آدم با استعدادیه ...
ادامه ندم بهتره .

منم مثل خیلی از بچه های دیگه نمیشناختمش. اولش دیدم یکی از بچه ها توی تاپیک پیشنهادات به مسایل فنی گفته قالب رو به خاطر مسعود عوض کنین
اولش نفهمیدم منظورش چیه تا بعد تا تاپیک ختم قرآن رو دیدم و متوجه شدم و خودم هم یه حزبی رو انتخاب کردم
خیلی ناراحت شدم و گریه کردم
می خواستم به اکانتش پ.خ بدم و به خانوادش تسلیت بگم که نت قطع شد نتونستم

مطمئن باشین اون الان جاش از همه ی ما بهتره
خدا بیشتر از ما دوسش داشته که اونو زودتر از ما برد پیش خودش
تنها چیزی که میشه گفت
برای پدر و مادرش طلب صبر دارم...

نمی خوام مرده پرستی کنم و بگم آدم خوبی بود حیف که از دنیا رفت.
ای کاش قبل از اینکه میرفت قدر همچین آدمیو می دونستیم،خدا بیامرزدش و تسلیت به تمومه کسایی که میشناختنش روحش شاد

همه حرفا رو بچه ها زدن ، فقط بگم دیشب ساعتا 2 نصف شب آن شدم عکسشو دیدم تا ساعتا 5 صبح بیدار بودم و بهش فک میکردم و این عکس جلو چشام بود . من که فقط اکانتشو دیده بودم و ارتباطی باهاش نداشتم ولی بالاخره یه سمپادیایی بود و همین دیروز فک کنم یه پست داده بود . خیلی متاثر شدم .
براش آرزو میکنم تو اون دنیا بهترین جا باشه و برا خونوادش آرزو میکنم که بهشون صبر بده .

لعنت به این دنیا که تا نمیری قدرتو نمی دونن

من و شمایی که کوچکترین شناختی ازشون نداشتیم حالمون اینه،خدا به خونوادش صبر بده...

واقعا خدا رحمتشون کنه،حتما لیاقت داشته که الان پیش خداست...
بهتره ما بریم به حال خودمون گریه کنیم...

تسلیت میگم...

Back
بالا