• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همشهری داستان ^_^

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همشهری داستان

پارسالیه رو؟ شاید دفتر تحریریه‌ی خود ه.د داشته‌باشه یه چندتایی از شماره‌ی عید پارسال رو هنوز. :-؟ زنگ بزن بپرس ببین دارن یا نه؛ اگه داشتن بخرش. :-" اگه نداشتن م صبر کن من کنکورم رو بدم می‌یام آپ‌لود می‌کنم :))

ه.د ، بچّه‌ها. بچّه‌ها، ه.د . ؛؛)

21400253.jpg

من درک هنری ندارم یا این زیادی شبیه کیهان‌بچّه‌ها شده؟

تو درکِ هنری نداری. :-؟ جلد به این خوبی. :ط

نه؛ جلدِ شماره‌ی ویژه نوروزی باید شاخ‌تر از این‌ها می‌بود. جلد قشنگه، اما مثلاً برا اردی‌بهشت می‌ذاشتن اینو مثن. :-<

به نقل از عِرفان :
عکس‌ش رو من‌ هم دوست ندارم.
اون دختره رو انگار از آتاری برداشتن آوردن. :))
به‌نظرم اگه عکسی که توش «سبز» قالب باشه اون‌جا بود به‌تر می‌شد. ؛؛)
«غالب». :-""

× چرا سردبیر جدید بلد نیست یادداشت بنویسه؟ چرا واقعاً؟ :‌(( یادداشت‌های نفیسه مرشدزاده بی‌نظیر بودن خب. :‌(
و چرا این‌قدر طنزهایی که برای ویژه‌نامه‌هاشون می‌نویسن بی‌مزّه‌س؟ طنزهای همیشه‌شون به این خوبی خب. شما «بنفش چرک‌تاب» رو نیگا. بعد مقایسه‌ش کن با این طالع‌بینی ه. چرا این همه لوس و بی‌مزّه‌س این طالع‌بینی ه؟ [نُچ‌نُچِ حضّار. تنی چند، شیون می‌کنند.]

من نخوندمش هنوز. خریدمش گذاشتم کنار واسه‌ی روزهای عید کنار خانواده :) فقط نوشته سردبیرو خوندم حالم گرفته شد :|
به علاوه اینکه جلدشم دوست نداشتم.

;;) ;;)

همه ی داستان های 92 :د

سال نو همه ی داستانیا مبارک ;D

IMG_2712.jpg

‍× چرا این داسنان همراه اینقدر خُنک‌ـه؟!پارسالی بهتر بود؛البته من ازون ملودی تهران خانه‌ما خوشم اومد! و البته فقط یکی اول‌ـشُ مالِ مرادی کرمانی،گوش کردم؛تخیل‌ـش تو حلق و مری ام جای دارد!
و چرا این سردبیر جدیدِ اینقد فکر مادیات‌ـه؟! اَه!
70-80 صفحه تبلیغ ِ مسخره! فقط ده پونزده‌تا تبلیغ ِ آدمی‌زادی داره،که آدم کیف کنه وقتی بیبنه!
چرا میگه داستان هدیه بدیم؟!مگه داستان گلُ شکلات‌ـه؟!هرکسی خودش باید داستان ُ کشف کنه!هر چند...!

+ جلد روش خلاقیتِ فرزندِ سردبیر با پوینت ِ ویندوز‌ـه انگار! :دیـ
آلمانی در سفر! :×
تجربه‌های شغلیُ هم من همیشه دوس داشتم! ؛؛)

به نقل از فاطیما خ. :
‍× چرا این داسنان همراه اینقدر خُنک‌ـه؟!پارسالی بهتر بود؛البته من ازون ملودی تهران خانه‌ما خوشم اومد! و البته فقط یکی اول‌ـشُ مالِ مرادی کرمانی،گوش کردم؛تخیل‌ـش تو حلق و مری ام جای دارد!
و چرا این سردبیر جدیدِ اینقد فکر مادیات‌ـه؟! اَه!
70-80 صفحه تبلیغ ِ مسخره! فقط ده پونزده‌تا تبلیغ ِ آدمی‌زادی داره،که آدم کیف کنه وقتی بیبنه!
چرا میگه داستان هدیه بدیم؟!مگه داستان گلُ شکلات‌ـه؟!هرکسی خودش باید داستان ُ کشف کنه!هر چند...!

+ جلد روش خلاقیتِ فرزندِ سردبیر با پوینت ِ ویندوز‌ـه انگار! :دیـ
آلمانی در سفر! :×
تجربه‌های شغلیُ هم من همیشه دوس داشتم! ؛؛)

و در کلام آخر: کنکور و کنکور و کنکور...!آه!
می‌گن تبلیغات دست خودشون نیست... انگار خود همشهری تعیین می‌کنه هرکدوم از گروه نشریاتش چند تا تبلیغ داشته باشن و چه جوری و اینا. دست سردبیر نیست مثل اینکه.
ولی کلا که من راضی نیستم از سردبیر جدید :دی
نگو که همراه خوب نیست! :(‌ من کلی ذوق شنیدنش رو دارم تو روزهای عید...
بعد آخره م اینکه خیلی درس بخون :) عید کنکور یه عید خاصه...خیلی خاص :) موفق باشی :)

Back
بالا