پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
به نقل از fateme.RMA :
آره

مسخره کردنم نداره،از اسپانیا خیلی بهتره که در نهایت شانس و بی لیاقتی تو فیناله
به نقل از masood :
انصاف شما کجا رفته ایستگاهیو شوته که وقتی بوفون دروازس یچیز ساده هس
همین الا حساب کن چنتا تک به تک نزدیم تازه اگه اون گوشه زمینم نویر باقمقمش خیس نکرده بود

ببین چنتا دیگه تک ب تک به وجود میومد.قبول کن ایتالیا خیلی بهتر بازی کرد
بوفون هم خیلی راحت نگرف اونو [-(
اون گوشه زمین چش بود واقعا؟؟؟

همه بازیکنا لیز میخوردن هی
تک به تک؟ اونا تک به تک نبودن که 3 تا دفاع جلوشون بود(تازه اگه به وجود میمومد)
خیر،ایتالیا "خیلی" بهتر بازی نکرد،هر دوتا تیم تو یه سطح بودن ولی ایتالیا متمرکز تر بود و کاملا بدون استرس بازی میکرد،آلمان کاملا احساسی بازی میکرد
خب آلمان به عنوان مدعی تو یورو شروع کرد و هر بازی این فشار روش بود که "باید" قهرمان بشه،درعوض ایتالیا بدون کوچکترین فشاری همه بازیاشو در کمال آرامش و با "برنامه" بازی کرد و هیچ ترسی هم از حذف شدن نداش
به نقل از Spammer :
خوب تو چهارچوب نباشن،دلیل نمیشه که موقعیت نباشن!
شوت تو چهارچوبم دروازه بان بگیره هنر دروازه بان هم هست،نه فقط خراب کردن بازیکنای آلمان.
برد حق ایتالیا بود،کاری کرد که آلمان با نظم،آشفته بشه، کم کاری نیست.
مورینیو و مانچینی نتونستن بالوتلی رو آدم کنن ولی پراندلی تونست،مزذ اعتمادشم گرفت.
پ.ن: من گقتم دفاع آلمان ضعیف ها!
جالبه! شوتای تو چارچوب آلمانو میگن هنر بوفون بود،شوتای بیرون چارچوب ایتالیا رو میگن موقعیت بود بازیکنای ایتالیا خراب کردن
هی حالا میگن حق ایتالیا بود

انگار من گفتم نبود

چرا انقد میگین حقش بود حقش بود،خب منم که گفتم حقش بود!
پراندلی کاری به کار بالوتلی نداش،بالوتلی هم کاری به کارش نداش،بهترین راه
دیگه اسم اون ضعیف نبود،فاجعه بود

ترکیب اولیه هم افتضاح بود،آخه بداشتوبر اصلا جاش دفاع وسط نیس و بداشتوبر چطوری میتونه جلو بالوتلی رو بگیره آخه
سر گل اول ایتالیا،دفاع آلمان عین فیلم کمدی بود،دو نفر نتونسن جلو کاسانو رو بگیرن،قشنگ چرخید سانتر کرد

واقعا هنوز موندم چطوری انقد سوتی داد دفاع آلمان
به نقل از Breeze :
آلمان واقعا دیشب فوق العاده بود با اینکه طرفدار اسپانیام ولی ترجیح میدادم فینال ایتالیا - آلمان باشه با بازی دیشب!

^#^
اسپانیا شانسی اومد بالا قبول اما حق آلمان حذف نبود.
چون درواقع اینجوری منصفانه بود،ینی ایتالیا حقشه امسال قهرمان شه واقعا،و اگه بازی دیشب فینال بود خیلی بهتر بود تا اینکه نیمه نهایی باشه،اغلب تیمی که راه سخت تر رو تا فینال اومده قهرمان میشه و الانم ایتالیا راه سخت تر رو اومده