خانم مهندسابه نقل از mamooshi :کسی برنامه دوما رو نداره؟(ریاضی)![]()
به نقل از fateme khanoom :راستی تختا هوشمندا تو گلوتون گیر کنه ایشالا![]()
نفرین ؟؟؟؟؟؟به نقل از مهرنوش.و :خانم نسیم خانم B-)
برا چی شما باید به خوش آمد گویی کنید تا این که نفرین (ما رو بگو با چه کسایی رفیقیما![]()
![]()
)
در ضمن بازم میگم همتونو دوست دارم و خوش حالم که این سایتو پیدا کردم وبا هاتون آشنا شدم![]()
امیدوارم این تعطیلیا بهتون خوووووووووووووووووووووش بگذیه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این تو هستی عایااااااااااااااااا که داره این حرف رو میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از fateme khanoom :خدا ی عقلی بهتون بده تا ارزش این وقت رو بدونید و ازش خوب استفاده کنید
ممنون از نظرتون درباره ی همایشبه نقل از ! AsHk2 ! :با سلام
دانش اموز محترم جناب اقای ذاکری
ضمن عرض تشکر از شرکت شما در همایش شیمی با طعم زندگی و تبریک به خاطر کسب رتبه ی سوم در بخش پوستر، بدین وسیله به اطلاع می رسانیم جایزه ی شما به دبیرستان محل تحصیل شما ارسال خواهد شد و بر خود لازم میدانیم که از شما به خاطر عدم دعوت شما به همایش عذر خواهی نماییم . که به دلیل عدم شرکت دانش اموزان پسر)به غیر از شما و هم گروهیبزرگوارتان( و شرکت حداکثری دانش اموزان دختر ما مجبور شدیم از حضور شما عذر بخواهیم در هر صورت به همکاری شما در اینده امید واریم و منتظر حضور سبز شما در دومین دوره خواهیم بود
با ارزو ی موفقیت برای شما
دبیرخانه ی اولین همیش شیمی با طعم زندگی
ی پیشنهاد داشتم برای اعضای این دبیر خانه!
لطفا دومین دوره رو برگزار نکنید!چون برگزاریش چندتا چیزی لازم داره:1.بودجه2.پشتوانه علمی و اجرایی 3.توانایی
الان شما هیچ کدومشون رو ندارین!
فقط ی چندتا متن رسمی رو تو وبلاگتون گذاشتین و دله خودتون رو خوش کردین!
و برای این رتبه ی سوم حتی لوح تقدیر هم ارسال نشد!!!
شما میتونید برگزار نکنید و بیش از این آبرو ریزی نکنید...!برگزاری کاره هرکسی نیس...! شما خوبی!
باید بگم که شما اولین نفری هستین که در باره ی پوستر ما همچین نظری داره و نظرتون محترمهبه نقل از ! AsHk2 ! :شما ی پوستر تو فضای مجازی گذاشتین ک با جستجوی"مسابقه پوستر سمپاد"تو گوگل میومد!تو سایت شما اسمی از دخترونه بودنه همایش برده نشد و هیچ قانون و روش کاری ب جز DPI و سایز گفته نشد و جای هیچ ادعایی نیست و حداقل میتونستین از ایمیل بگین ک دخترونس و حق شرکت ندارین.و الان شش ماه از برگزاری میگذره،اگه قراربود چیزی ارسال بشه شده بود و ارسالش ب همون پشتوانه اجرایی مربوط میشه ک وجود نداره!
ب هر حال برای همایش باید وقت گذاشت و از پوسترتون معلوم بود وقت نذاشتین...
برای دوره های بعدی سعی کنید وقت بذارید موفق باشید
باید با هم رشته ای هات تو مقطع خودتون هماهنگ کنی ولی من احتمال برگذاری شیمی تو مدرسه رو صفر درصد میدونم چون تعداد بچه هایی که شیمی میخونن کمهبه نقل از مهرنوش.و :بچه ها یکی به فکر کلاسای المپ باشه تو مدرسه
اقای ذاکری ما در دبیرخانه میخواستیم مخالفت کنیم اما بخاطر بعضی مسائل به شما حرفی نزدیم(که خودتونم خوب میدونید) و البته براتون احترام قائل بودیم،هم برای خودتون و هم کارتون...و این رو هم بگم که شما اگه خیلی سرتون میشد وقتی دیدید پوستر ما خیلی ضایعست میتونستید بفهمید شاید همایش هم بد باشه و شرکت نکنیدبه نقل از ! AsHk2 ! :شما ی پوستر تو فضای مجازی گذاشتین ک با جستجوی"مسابقه پوستر سمپاد"تو گوگل میومد!تو سایت شما اسمی از دخترونه بودنه همایش برده نشد و هیچ قانون و روش کاری ب جز DPI و سایز گفته نشد و جای هیچ ادعایی نیست و حداقل میتونستین از ایمیل بگین ک دخترونس و حق شرکت ندارین.و الان شش ماه از برگزاری میگذره،اگه قراربود چیزی ارسال بشه شده بود و ارسالش ب همون پشتوانه اجرایی مربوط میشه ک وجود نداره!
ب هر حال برای همایش باید وقت گذاشت و از پوسترتون معلوم بود وقت نذاشتین...
برای دوره های بعدی سعی کنید وقت بذارید موفق باشید
از شما که همایشا ی بزرگ شرکت کردین همچین پوستری بعید بود(تقریبا بار علمی نداشت) مگه اینکه هدفی به جز استفاده ی علمی داشته باشیدبه نقل از ! TaD0 ! :شرکته من تو این مسابقه از روی بیکاری بود ک تو گوگل سرچ کردم و زحمتی نکشیدم و کاره زیادی براش نکردم دو زنگ تو مدرسه پیچوندمو طراحی کردم! با این اعتراف نشون دادین نه واسه خودتون نه واسه علم ارزش قائل نیستین
تو پست قبلی هم خدمتتون گفتم اگه قرار بود ارسال بشه شش ماه زمان براش کافی بود!شایدم قصد دارید واسه جشنه فارغ التحصیلی ارسال کنید!
ضمنا من انقد مسابقه های بزرگتر از این رو شرکت کردم ک چنین همایش کوچیکی برام مهم نیس وجایزش هم همینطور!من قصدم انتقاد بود و نخاستم اینو بگم ولی دیگه لازم بود.
باعرض پوزش!