- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
خبالا آروووم نفس عمیقنه
من الان ترم 9 علموص خراب شده ی سگدونیم

خبالا آروووم نفس عمیقنه
من الان ترم 9 علموص خراب شده ی سگدونیم
خبالا آروووم نفس عمیق![]()
تا جایی ک من میدونم بالا شهر تشریف داره بهشتی درکس:/شهید بهشتی مکانش مگه چجوریه که دوستم که شهید بهشتی علوم کامپیوتر آورده میگه میخواستم هر چی باشه علوم و مهندسی کامپیوتر ولی فقط شهید بهشتی نباشه چون جاش داغونه
میگه رو کوه و ایناست و همه چی هم گرون
بالاشهره، آره قیمتا که بالا هست، من عمم کلا یه خیابون باهاش فاصله داره میگه فقط باید بری کتابات رو از میدون انقلاب بگیری، دیگه همه چی اینجا هست، خیلیم خوش آب و هواست، خیابوناش که من خودم دیدم همش سربالاییهشهید بهشتی مکانش مگه چجوریه که دوستم که شهید بهشتی علوم کامپیوتر آورده میگه میخواستم هر چی باشه علوم و مهندسی کامپیوتر ولی فقط شهید بهشتی نباشه چون جاش داغونه
میگه رو کوه و ایناست و همه چی هم گرون
چرا هست ((:بازم منم یه سوال داشتم، میایم ثبت نام میکنیم معمولا چند روز بعد کلاسا شروع میشه؟خیلی سریع که نیست؟
ساختمون فناوری اطلاعات که نزدیک سلفه می تونه هر کتابی رو سفارش بده! فک نکنم گرون بگیره.بالاشهره، آره قیمتا که بالا هست، من عمم کلا یه خیابون باهاش فاصله داره میگه فقط باید بری کتابات رو از میدون انقلاب بگیری، دیگه همه چی اینجا هست، خیلیم خوش آب و هواست، خیابوناش که من خودم دیدم همش سربالاییه
یعنی نمیشه برگشت و دوباره اومد تهرون؟چرا هست ((:
چرا نشه؟ من خودم 97/6/27 ثبت نام کردم برگشتم خونه 31م رفتم.یعنی نمیشه برگشت و دوباره اومد تهرون؟