h.f جــــــــــــلاد لـــــاغر :> فارغالتحصیل ارسالها 863 امتیاز 4,770 نام مرکز سمپاد F1 TEH شهر چه فرقی میکنه کجای دنیام سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی 2012/5/11 #1 من یه سری کتاب دارم که برای سوم راهنمایی هست کاملا نو و خیلی هاش حتی باز هم نشده ! هرکس نیاز داره بگه !
من یه سری کتاب دارم که برای سوم راهنمایی هست کاملا نو و خیلی هاش حتی باز هم نشده ! هرکس نیاز داره بگه !
ادیبَک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,381 امتیاز 4,203 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه Lund University رشته دانشگاه Law اینستاگرام 2012/5/17 #2 پاسخ : کتابهای تست سوم راهنمایی بنده هم کتاب نمونه سوالات منتخب سوم راهنمایی((قلم چی)) و چند کتاب کمک درسی قلمچی؛گاج و ... سالهای قبل هم هست که در کل فقط هزینه ی پست با خریداره کتاب ها هدیه س. ((نو هم هستن)) البته نظرتون چیه یه تاپیک کلی برای کتاب ها باز کنیم تا جمع و جور تر باشن؟
پاسخ : کتابهای تست سوم راهنمایی بنده هم کتاب نمونه سوالات منتخب سوم راهنمایی((قلم چی)) و چند کتاب کمک درسی قلمچی؛گاج و ... سالهای قبل هم هست که در کل فقط هزینه ی پست با خریداره کتاب ها هدیه س. ((نو هم هستن)) البته نظرتون چیه یه تاپیک کلی برای کتاب ها باز کنیم تا جمع و جور تر باشن؟