• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

جانشینی رایگان و البته شایسته برای دیکشنری بابیلون

  • شروع کننده موضوع
  • #1

master

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
229
امتیاز
50
lingoes_logo.png
شاید کمتر کسی باشد که نام دیکشنری بابیلون را نشنیده باشید، دیکشنری ساده، سبک والبته قدرتمند که طی چند سال اخیر مورد استقبال ایرانیان قرار گرفته است. بابیلون بیشتر یک کلاینت و یا نرم‌افزار است که بستری را برای دیکشنری‌های مختلف مهیا می‌کند، به این معنا که شما بعد از نصب کلاینت بابیلون می‌توانید دیlingoes_logoکشنری‌های متنوعی را روی آن نصب کنید و از بانک اطلاعاتی آن‌ها استفاده کنید. تعداد دیکشنری‌های تولید شده برای این دیکشنری در این مدت بسیار افزایش یافته است به طوری که در حال حاضر بانک دیکشنری‌های فارسی این نرم‌افزار بسیار کامل شده است و بیشتر نیازهای فارسی زبانان را برآورده می‌کند، در بانک دیکشنری‌های این نرم‌افزار حتی دیکشنری‌های تخصصی نیز دیده می‌شود.

یکی از بزرگترین مشکلات این نرم‌افزار و دیکشنری‌هایش، مشکل موجود برای کرک آن‌هاست مشکلی که به دلیل رایگان نبودن نرم‌افزار و نبود امکانات لازم برای خرید آن توسط ما ایرانیان پیش می‌آید. این مشکل عده‌ای را که می‌خواهند خود را به استفاده از نرم‌افزارهای رایگان عادت دهند به دردسر می‌اندازد، علاوه بر این کرک این نرم‌افزار نیز مشکلات خود را به همراه دارد به همین دلیل ما امروز نرم‌افزار جایگزینی را به جای نرم‌افزار بابیلون معرفی می‌کنیم که در پاره‌ای از موارد امکانات بهتری را برای کاربران فراهم می‌کند و البته مهمترین مزیت این نرم‌افزار نسبت به بابیلون، رایگان بودن این نرم‌افزار است.

این نرم‌افزار Lingoes نام دارد که دقیقاً ساختاری مانند بابیلون دارد به این معنا که خود نرم‌افزار مانند یک میزبان برای دیکشنری‌های مختلف عمل میکند، دقیقاً مانند بابیلون می‌توانید دیکشنری‌های متنوعی را روی آن نصب کنید، بانک دیکشنری‌های این نرم‌افزار به گستردگی بانک دیکشنری‌های بابیلون نیست؛ البته در اکثر موارد شما را راضی نگاه می‌دارد، این بانک، دیکشنری‌های مطرح برای زبان انگلیسی و دیگر زبان‌های مطرح را دارا می‌باشد و در مورد زبان فارسی نیز ۲ دیکشنری در این بانک وجود دارد که البته دیکشنری‌های قدرتمندی هستند ولی این بانک فاقد دیکشنری‌های تخصصی فارسی است ولی دیکشنری موجود نیازهای کاربران معمولی را به خوبی برطرف می‌کند.

LingoesInterface.png

همانطور که مشاهده می‌کنید محیط نرم‌افزار بسیار شبیه به بابیلون است و از چند قسمت اصلی تشکیل شده است:

* کادری برای ورود لغت مورد نظر شما
* کادری برای جستجو در گوگل
* پنلی در سمت چپ که نشاندهنده اطلاعات مربوط به دیکشنری‌های شماست و همینطور در زمان وارد کردن لغات، لیستی از لغات نزدیک به لغت وارد شده را برای شما فراهم می‌کند.
* و محیط نمایش معنای لغت جستجو شده، در این کادر دقیقاً مانند بابیلون می‌توانید نتایج بدست آمده را با طبقه‌بندی روی نام دیکشنری‌های نصب شده روی Lingoes مشاهده کنید.

در Lingoes نیز شما می‌توانید کلیدی میان‌بر را طوری تنظیم کنید تا بعد از فشردن آن روی یک لغت در محیط ویندوز معنای آن برای شما نمایش داده شود. نحوه نمایش معنای لغت در زمانی که شما با استفاده از کلید میانبر نرم‌افزار را فرا می‌خوانید بسیار مناسبتر از بابیلون است، در اینجا به جای باز شدن صفحه‌ اصلی نرم‌افزار کادری برای شما نمایش داده می‌شود که اطلاعات مختصری را راجع به کلمه انتخاب شده برای شما فراهم می‌کند و در صورت نیاز می‌توانید با رجوع به نرم‌افزار اصلی اطلاعات بیشتری را دریافت کنید.

Lingoes-Popup-form.png
ی از امکانات جالب این نرم‌افزار جستجوی آنلاین با استفاده از دیکشنری‌های پر قدرت وب است، شما حتی می‌توانید از دیکشنری گوگل که البته به عنوان یک سرویس مجزا در دسترس کاربران نیست استفاده کنید و یا متن خود را با استفاده از سرویس‌های ترجمه متن ترجمه کنید، در نهایت این نرم‌افزار مثال‌هایی را از درون اینترنت برای شما فراهم می‌آورد که کلمه مورد نظر شما در آن به کار رفته است.

شاید توضیحات بیشتر درمورد این نرم‌افزار لازم نباشد به این دلیل که این نرم‌افزار بسیار بسیار شبیه به بابیلون طراحی شده است تا کاربران بابیلون را که نمی‌توانند آن را خریداری کنند را راحت‌تر جذب کند. پریانا نیز به کاربران خود پیشنهاد می‌کند تا در حد امکان از نرم‌افزارهای رایگان استفاده کنند، این موضوع با موازین دینی ما نیز همخوانی بیشتری خواهد داشت.

در آخر توجه شما را به آمار بدست آمده از سایت واکوپا در مورد استفاده کاربران این سایت از بابیلون و لینگوس جلب می‌کنیم که نشاندهنده واقعیت‌های جالبی است، خط آبی نشاندهنده رتبه بابیلون نزد کاربران واکوپا و خط سبز نشاندهنده رتبه لینگوس نزد کاربران این سرویس است، همانطور که مشاهده می‌کنید تعداد کاربران بابیلون در یک ماه اخیر رشد محسوسی داشته است و این در حالی است که رشد کاربران لینگوس روندی نسبتاً پایدارتر و روبه رشدتر داشته است، یکی از سقوط‌های مربوط به بابیلون درست همزمان با یکی از صعودهای لینگوس است.
wakoopa-lingoes-vs-babylon.png

کاهش هزینه تولید نرم‌افزارها باعث تولید نرم‌افزارهای رایگان و در عین حال کارآمد شده است که این موضوع نرم‌افزارهای کاربردی قدیمی که رایگان نبوده‌اند را دچار مشکلات و فراز و نشیب‌های بسیاری کرده است به طوری که بسیاری از آن‌ها مجبور به ارائه رایگان نرم‌افزارهای خود شده‌اند، در این میان می‌توان به ارائه رایگان انواع آنتی‌ویروس‌ها و نرم‌افزار مولتی‌مدیا اشاره کرد، نرم‌افزارهایی که روزگاری در گذشته به قیمت‌هایی سرسام آور در اختیار کاربران قرار می‌گرفتند، حتی سیستم‌عامل‌ها نیز از این قضیه مستثنا نبوده‌اند، به طوری که گوگل اعلام کرده است که سیستم‌عامل گوگل کروم را رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

دانلود

پشنهاد ميكنم دانلود كنيد خيلي توپه
حجمش كمتر از 5 مگ
http://www.lingoes.net
 
بالا