• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار زن در خارج از خانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatima !!!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به کار همسرتان در خارج از خانه چیست ؟ ( لطفا آقا پسرا فقط )

• در هر صورت راضی ام و مشکلی ندارم .

رای‌ها: 70 54.7%
  • در هر صورت مخالف ام .

رای‌ها: 7 5.5%
  • در صورتی که کار وی مانع از حضور او در خانه نشود و وظایف همسری خود را انجام دهد ایرادی ندارد .

رای‌ها: 32 25.0%
  • در صورتی که من توانایی ادراه خانه از نظر مالی را به بهترین نحو دارم کار کردن همسرم در خارج از خانه ه

رای‌ها: 19 14.8%

• رای‌دهندگان
    128
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : کار زن در خارج از خانه

به نقل از Mohammadreza128 :
منم باحرف شما موافقم یوخ تصمیم ۲ نفر به کار کردن زن می انجامه ....ولی حرفم اینجاس که میگم یوخت زن به دلایلی باید قید کار رو بزنه یعنی صرف اینکه دوس داره نباشه یوخ باید پا روی این علاقه بذاره چون زندگی بر اساس تفاهمه
خب باش مرد سعی کنه این تصمیم رو اجرا کنه بعد ک ب عواقبش پی برد میفهمه کاملا پا گذاشتن روی علایق طرفین ؛زندگی رو دچار یک زخم کرده... .

به نقل از hester prynne :
خب باش مرد سعی کنه این تصمیم رو اجرا کنه بعد ک ب عواقبش پی برد میفهمه کاملا پا گذاشتن روی علایق طرفین ؛زندگی رو دچار یک زخم کرده... .
ا
همه چیزو نمیشه تجربه کرد گاهی یک اشتباه یک لج بازی نقطه پایانه و سر خط خیلی چیزارو نمیشه بگیم تجربه کنیم و عواقبشو ببینیم شاید برگشت دیر باشه این موضوع هم همینطور شاید زن بازم سر لج بازی یا اصلا سر سهل انگاری و هرچی یخواد ادامه بده حرف من اینه گاهی باید گذشت هم مرد هم زن

به نقل از Mohammadreza128 :
همه چیزو نمیشه تجربه کرد گاهی یک اشتباه یک لج بازی نقطه پایانه و سر خط خیلی چیزارو نمیشه بگیم تجربه کنیم و عواقبشو ببینیم شاید برگشت دیر باشه این موضوع هم همینطور شاید زن بازم سر لج بازی یا اصلا سر سهل انگاری و هرچی یخواد ادامه بده حرف من اینه گاهی باید گذشت هم مرد هم زن
من منظورم کنایه ای بود جدی ک نگفتم امتحان کنه که..! :-"
حرفتم قبول دارم... .

اين كه زن ها كارنكنن و برا خودشون برن بيرون و.. كه راحتتره.نمي دونم چرا از دخترا خودشون مي خوان بازور هم كه شده خونه نمونن؟ :o

به نقل از Inside :
اين كه زن ها كارنكنن و برا خودشون برن بيرون و.. كه راحتتره.نمي دونم چرا از دخترا خودشون مي خوان بازور هم كه شده خونه نمونن؟ :o
شما اینطور فکر میکنین... .
اما کار کردن علاوه بر نفس خودش؛اثرات و ثمراتی داره مث حس استقلال...باعث تقویت رو حیه فرد میشه... .

به نقل از hester prynne :
شما اینطور فکر میکنین... .
اما کار کردن علاوه بر نفس خودش؛اثرات و ثمراتی داره مث حس استقلال...باعث تقویت رو حیه فرد میشه... .

و البته ضررایی هم داره که بچه ها گفتن :)

به نقل از پری ناز :
چرا فکر میکنین "زن باید شام درست کنه"؟
وقتی حرف از آشپزی میشه مردا زود میگن بزرگترین آشپزای دنیا مردن. 8-|پس چرا خودشون پا نمیشن برن غذا درست کنن؟
اونکه میگن بزرگترین آشپزای دنیا مردن برای اینکه بگن مردا تو هر کاری برن اول اون کار میشن... .

اما در کل کار هایی که نیاز به ریزه کاری های اینجوری داره زنا توش بهترن... .

در هر حال نمیشه انکار کرد که از نظر روحیات یه سری تفاوت ها دارن که باعث متفاوت بوند وظایف میشه... .

یه سری پستهارو خوندم...نمیخوام نظر بدم
فقط میخوام بگم که به دخترای دبیرستانی و راهنمایی قول میدم نظراتتون بارها دستخوش تغییر میشه...همه چیز عوض میشه...از اول ساخته میشه...
تو خیلی پستها خودمو میدیدم انگار...خودمو که با جوش و حرارت داد میزدم و میخواستم حقمو بگیرم...
اما خیلی چیزا عوض میشه...خیلی چیزا نظر آدمو تغییر میدن...
پس متعصب نباشین روی نظراتتون.همین :)

به نظر من کار زن تو بیرون از خونه (البته اگه از لحاظ مالی مشکل ندارن)اشتباهه
چون اولا یه زن باید همیشه وظایف خودش رو از قبیل پخت وپز،نظافت،رسیدگی به بچه هاو........انجام بده بعدشم
به نظر من بچه ها نیاز به مجبت مادرانه دارن که در صورت شاعل بودن زن این محبت به بچه ها نمی رسه ودر آینده دچار یک نوع کمبود می شوند که خیلی خطرناک است

با این که من یک پسرم معتقدم که باید در جامعه ((double standard)) یعنی یکسان بودن مرد و زن باید رعایت بشه . اگه مرد حق این و داره که بیرون از خونه کار کنه پس زن هم باید اینطوری باشه B-)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا