• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چقدر به کشورتون احساس تعلق می‌کنید ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به نظرم علاوه بر وضعیت دولت یه نفر باید از فرهنگ و اعتقادات عموم اعضای جامعش هم راضی باشه که به کشورش احساس تعلق کنه. یه مسئله‌ی دیگه هم که هست اینه که تا وقتی یه گروه تو رو عضو اعضا به حساب نیارن تو هم بدیهتا حس تعلق به اون گروه نمی‌کنی. ایرانی‌ها هم هرکی یه ذره دست از پا خطا کنه از فرهنگشون رو غیر ایرانی تلقی می‌کنن هم در فکر هم در عمل. البته این فقط تو ایران نیست فکر می‌کنم همه جای دنیا هم آدمایی که از جامعه پس زده میشن بدیهتا حس تعلق به اون کشورشون رو ندارن. من حس تعلقی به ایران ندارم. نه به دولتش نه به هیچ قشری از مردمش.

با این دولت با این برقراری عدالت ها با این اقتصاد خوب با این حس ارامش با این اختیارات و ازادی بیان و ازادی حجاب خلاصه کل ازادیمون ... خیلی زیاااااااد

• لایک
امتیازات: Maia
به ولله اصن حس نیمکنم اینجا تعلقی دارم که شما مقدارش رو میپرسید

تعلق؟!!
من به خودمم تعلق ندارم چه برسه کشور :-??

• لایک
امتیازات: Maia
بنام‌خدا.
بنده به کثافت دونی که پدرانمون ساختن و ما ادامه ش دادیم هیچ احساس تعلقی که ندارم هیچ بلکه‌ اخیرا احساس تنفر هم‌ در درونم احساس میکنم....

به کشورم ایران و نژادم تعلق زیادی دارم و تا آخر عمر با منه
به جمهوری اسلامی یک درصد هم احساس تعلق ندارم . چیزی بوده که پدربزرگم انتخاب کرده ولی یک در صد هم انتخاب من نیست

تقریبا هیچ حسی تعلقی ندارم. نداشتم هیچ موقع. همیشه هم به کسانی که جایی به دنیا اومدن که آرامش و امنیت رو تجربه کردن و تونستن با امکانات اون کشور پیشرفت کنن غبطه خوردم.

دوستش دارم و بهش حس تعلق دارم همونقدر که به خانوادم دارم. یه دوست داشتنیه که همیشه بوده و جدا نشدنیه ولی همین حس تعلق باعث نمیشه دلم نخواد دو سال دیگه از خانواده جدا بشم همونقدر که باعث نمیشه چند سال بعدش نخوام از کشورم جدا بشم. آره دیگه.

بعضیا میگن متعلق به کره زمینم با همین حرف برید ببینید میزارن راحت از مرزا رد شید؟
دوره زمونه ی کثیفی شده مرز به مرز که هیچ شهر به شهر به هم محل نمی زارن

آخرین ویرایش:
Back
بالا