خب پوستر که نهایی نیست ، نه ینی به نظرم صرفا واسه مدل بودهساعت بازدید رو توی پوستر دیدم !
همون چپیه!![]()
![]()
خب قضیه ی کارسوق کلا فرق داره ؛ ینی کارسوق عموم آزاد نیست ، با اینکه پدر مادرا همینطوری میتونن بیان تو ، ولی من یادمه حتی میگفتن مهمونم نیارین (ینی خواهر/برادرا)تو كارسوق دوماتون والا كه كلي پدر بچه ها رو دراوردن تا راهشون بدن!
بعدشم اينا ميترسن ما بريم راهنمايي شلوغ بازي دراريم!
نه . قرار شد همینی که کلانکی برا من فرستاد رو به هویدا نشون بدن ٬ اگه تایید نهایی کرد همینو چاپ کنن بفرستن . در ضمن نوار نارنجیشم آبی کردن خوشگل شد!به نقل از مـﻫـدیـســ :خب پوستر که نهایی نیست ، نه ینی به نظرم صرفا واسه مدل بودهچون من به مبینی گفتم خودشم میخواست حتی 5شنبه هـم دیرتر شروع شه !
اِه![]()
طرحش رو خودمون دادیم . عکاسشم که معلومه ،به نقل از Nahid :پوسترتون واسه ما اومده, کلاً پوسترای آفتابو نمیدونم کی درست میکنه ولی یه جور مینیمال خوبی اند همشون!
و امسالی به نظرم خیلی بهتر از پارسالی شده :)
بابا دبیرستان خیلی گیر داد ب پسرا نمیدونم چرا حالا...!به نقل از m-hadi :یعنی ما پا نشیم بیایم دیگه !
مثله دبیرستان که با آقای شریفی رفتیم رامون ندادن میشه دیگه !
چه خوب. پس چرا انقد موج منفی میدادین که پروژه ها خوب نیستُ اینا؟به نقل از ستـاره :خیلی پروژه ها خوب بودن. خیلی . من همه جا به جز سازه و روباتیک رو کامل دونه به دونه پروژه ها رو دیدم . واقعا خیلی خوبن .
بازدید هم خیلی خوب بود ٬ از پارسال خیلی شلوغ تر بود .
افتتاحیه هم ... خب صدای انجمن موسیقی اصلا نرسیدولی حلقش خوب بود ٬ نذاشتیم هویدا سخنرانی کنه ٬ نذاشتیم مجبورمون کنن صف ببندیم ٬ سر سرود ملی ایرانم پا نشدیم
![]()
به نقل از ریــحــانــه :چه خوب. پس چرا انقد موج منفی میدادین که پروژه ها خوب نیستُ اینا؟
حالا زیادم کار خوبی نکردینا...
منتظرن که از مدرسه های ما آتو بگیرن.
همیشه پامیشیم اصولا.
به نقل از مُحسن :لطفا اطلاعات همایش رو که میزارید، دقیق بزارید، من امروز صبح راه افتادم اومدم تو این گرما، خدا خیرش بده اون پیرمرد دم در رو، قشنگ پرسید و این ها، گفتن کلا پسرا باید از طرف مدرسه با نامه و اونم چند نفری بیان، خلاصه پسرا رو تنها، حتی با خواهرشون راه نمیدننرید. مسئولان دانش آموزی این نمایشگاه ها هم لطفا درست اطلاع رسانی کنید که آواره نشیم، یعنی تو اون پوستر یا هرچیز کوفتی که هست بزنید بازدید عمومی برای خواهران!
به نقل از نرگس² :و اين كه جعفري با افتخار داشت ميگفت " امسال اينا رو ديگه نميذاريم حلقه بزنن. فقد مناسبتاي خيلي خاص" آره..؟
![]()