• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فیلم‌نامه خوندین تاحالا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم‌نامه خوندین تاحالا؟

بیشتر بر روی نمایشنامه های ویلیام شکسپیر تمرکز کرده ام...
ژولیوس سزار
هملت
روئو و ژولیت
هنری ششم
...

نشر نى يه سرى كتاب فيلمنامه داره چاپ ميكنه...نخوندم؛ كسي خونده؟

نشر نى يه سرى كتاب فيلمنامه داره چاپ ميكنه...نخوندم؛ كسي خونده؟
منظورت 100سال سينما,100 فيلمنامه است؟
آره,اما اين مجموعه سابقش خيلي زياده(جديدا شروع به ترجمه فيلمنامه ها نكردن .ازسال 76 شروع شده),من سينما پاراديزو,زندكي شيرين پس از مرك و پاريس/تكزاس رو از اين نشر خوندم.

من فیلم‌نامه Godfather پارت ۱ رو خوندم؛ بهترین فیلم‌نامه برای شروعه. نکته جالب درباره فیلم‌نامه خوندن (به شرط اینکه فیلم رو قبلاً دیده باشین) اینه که دو دیقه بعد از شروع خوندن قشنگ توی فیلم غرق می‌شین، انگار دارین خود فیلم رو ، از نگاه فیلم‌نامه نویس، می‌بینین.

من فیلم نامه «اتفاق خوش نمی افتد» از بهرام بیضایی و «سلام سینما» از مخملباف رو خوندم.
کلا من فیلم نامه رو از نمایشنامه بیشتر دوست دارم، اتفاقاش انگار ملموس ترن برام.
واقعا توصیه میکنم به کسایی که حوصله نمایشنامه ندارن یا دوست ندارن، فیلم نامه بخونن؛ احتمال زیاد خوششون میاد.

من فیلمنامه های مخملباف رو خیلی دوست دارم و فیلمنامه ی بایسیکل ران هم خیلی قشنگه (از مخملباف) :x

خب، ها.
این تابستون ید طولایی پیدا کردم در این زمینه. فیلمای علمی تخیلی، اکشن خوندم البته.
فیلم نامه ی "وکیل مدافع شیطان" رو پیشنهاد میکنم، زبان خیلی سطح بالا نمیخواد و صد و چهل پنجاه صفحه بیشتر نیست. دیالوگ های خوبی داره و موضوعشم هر چند خاص نیست ولی سکانس های تاثیر گذار داره.
دیگه تریلوژی ماتریکس هست که حدود 500 صفحه میشه و خب توصیفات صحنه هاش سنگینه یه مقدار ولی واقعا بی نظیره.
برا پیدا کردن اسکریپت فیلما کافیه فقط سرچ کنین تو گوگل، فورت پیدا میشه:د

آره فیلم نامه از کرخه تا راین ابراهیم حاتمی کیا فوق العادس ینی حرف نداره

بله بله.
فیلم‌نامه‌ی «خانه‌ی دوست کجاست؟» از کیارستمی، انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشرش کرده‌بود قبلاها؛ نمی‌دونم هنوز هستش یا نه. :د لحن‌ش عـالی بود، دیالوگ‌ها هم. مخصوصا اون‌جایی که پدربزرگه درباره‌ی مهندس‌های ایرانی و خارجی حرف می‌زنه. :ط
فیلم‌نامه‌ی «پایان هالیوودی» از وودی آلن، نشر نیلا. طنزش خیلی خوب بود؛ خیلی فضای کمیک خوبی داشت. بسیار راضی.
فیلم‌نامه‌ی «پاریس/تگزاس» از سام شپارد، نشر نِی. از همین مجموعه‌ی 100 سال سینما، 100 فیلمنامه که نرگس و «آلفرد جیمز» گفتن. یه‌ذره مبهم بود ولی باز خوب بود. راضی.
بازم بود، یادم نیست :-"
از بین این سه تا، پایان هالیوودی رو به‌شدّت توصیه می‌کنم. اصلا سنگین نیست، خیلی ملموسه و سریع خونده می‌شه. بعد «خانه‌ی دوست کجاست» رو، و بعد «پاریس/تگزاس» رو.

Back
بالا