• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع یلدا-ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر کلی شما راجب به گشت ارشاد ؟

• خوب

رای‌ها: 35 58.3%
  • بد

رای‌ها: 7 11.7%
  • متوسط

رای‌ها: 12 20.0%
  • هنوز ندیدم

رای‌ها: 6 10.0%

• رای‌دهندگان
    60
پاسخ : گشت ارشاد

به نقل از Pashee :
خوب دانلود کنین چیکار شما داریم؟
ما شاید نتونیم دانلود کنیم :-s

خوب اون دیگه مشکل شماست :)
چون به هر حال "شنیدن کی بود مانند دیدن ؟"

به نقل از NEO :
خوب اون دیگه مشکل شماست :)
چون به هر حال "شنیدن کی بود مانند دیدن ؟"
خوب ما نمیتونیم ببینیم از یکی میخوایم توضیح بده! نیازی به این همه بحث نیست.

به نقل از Pashee :
خوب ما نمیتونیم ببینیم از یکی میخوایم توضیح بده! نیازی به این همه بحث نیست.
خوب شما فرض کنین یکی فیلم رو ندیده و قصد داره ببینه و میخواد قبلش بیاد این تاپیک ببینه نظر بچه ها در مورد فیلم چیه
بعد ییهو ببینه یکی تعریف کرده یه قسمتهایی از فیلم رو دیگه خوب نیس یه جورایی ;D

به نظرم بهتره که شما اگه خیلی راغبین بدونین ، از طریق پ.خ از کسی که میدونه پی گیری کنین ، علنی نشه بهتره دیگه ;D

• لایک
امتیازات: NEO

در ضمن،این فیلم چیزی نیست که بشه بگی اون تیکه هایی که حذف شده چیه!مهم دیالوگاست.الان یکی هم بیاد بگه چی شده اصلا جذابیتی نداره.مهم حرفاییه که گفته میشه،اونا رو باید شنید!

• لایک
امتیازات: NEO

بهتون پیشنهاد میکنم حتما پایانی دیگر و قسمتهای حذف شده یفیلم رو نگاه کنین.(مخصوصا قسمتی که حاجی تو مدرسه هستش :دی)

در کل فیلم خوبی بود ولی آخرش خیلی خنک تموم شد

گشت ارشاد به نظرم فیلمی بود که دیالوگ ها و سکانساش قشنگ بود.
. آخرش جالب نبود. فیلم ارزشمندی هم نبود...
ولی ارزش یه بار دیدن رو داره خوب... قسمتایی داره که آدمو واقعا می خندونه اونم تو این وضعیت کمبود شادی...

فیلم واقعا عالیه
حرفاب خیلی زیادی رو میگه که واقعاحرف دل جووناست
نمیدونم اونی که من دیدم سانسور شده بود یا نه ولی خیلی قشنگ بود یکم آخرش که فیلم برمیگشت تابلو بود
در کل ارزش دیدنو واقعا داره

بسم الله.

من دیشب تازه دیدمش. و فکر کنم اون نسخه ایش بود که سانسور شده بود، چون هیچ مدرسه ای در کار نبود.
حالا نظرم...

فیلم به شدت جذاب شروع شد. یعنی من وقتی می دیدم، باورم نمی شد. اول ِ فیلم خــــیـــــلـــــی خوب بود و همین آدم رو امیدوار می کرد که قراره یه فیلم ِ خوب ببینه، نه از این کمدی های بازاری؛ ولی دست ِ کارگردان درد نکنه که هر چی فیلم رفت جلوتر، هِی بیشتر بهش گند خورد! دیگه پایان بندی شو که دیگه نگو! افتضاح! یعنی می تونم به این آقای سهیلی تبریک بگم که به چنین شروع جذاب و عالی ای در حد ِ مرگ گند زد! واقعا" هنره ها!
فیلم سیر ِ منطقی نداشت. یعنی بعد از اینکه فرخ نژاد و ضیغمی با هم ملاقات کردن، کاملا" فیلم عوض شد. این ِش باعث شد که مخاطب یه دفعه آدم هایی که توی نیمه ی اول داستان می شناخته رو دیگه نشناسه. در نتیجه مخاطب گمراه شد. می تونم بگم که نیمه ی اول ِ فیلم به شدت خوب بود و نیمه ی دومش آشغال! اینُ به این خاطر می گم که فرض کنید ما نیمه ی اول فیلم رو ندیدیم، بعد از نیمه ی دومش نگاه می کنیم، با یه سری شخصیت آشنا می شیم. بعد که نیمه ی اولش رو می بینیم، می فهمیم که این شخصیت هایی که ما باهاشون آشنا شدیم، زمین تا آسمون با شخصیت های نصفه ی اول فیلم، فرق می کنن. این یعنی تناقض و ضعف ِ فیلم نامه و شخصیت پردازی.

در کل فیلم ِ جالب و خوبی بود بدون ٍ یک ربع ِ آخرش.

به نقل از بیلی بچه...! :
فرض کنید ما نیمه ی اول فیلم رو ندیدیم، بعد از نیمه ی دومش نگاه می کنیم، با یه سری شخصیت آشنا می شیم. بعد که نیمه ی اولش رو می بینیم، می فهمیم که این شخصیت هایی که ما باهاشون آشنا شدیم، زمین تا آسمون با شخصیت های نصفه ی اول فیلم، فرق می کنن. این یعنی تناقض و ضعف ِ فیلم نامه و شخصیت پردازی.

منظورت مثلا کودوم یک از شخصیت های فیلمه؟ :-?
(رد یا تاییدی نیست سوالم، صرفا سواله!)

Back
بالا