پاسخ : گشت ارشاد
بسم الله.
من دیشب تازه دیدمش. و فکر کنم اون نسخه ایش بود که سانسور شده بود، چون هیچ مدرسه ای در کار نبود.
حالا نظرم...
فیلم به شدت جذاب شروع شد. یعنی من وقتی می دیدم، باورم نمی شد. اول ِ فیلم خــــیـــــلـــــی خوب بود و همین آدم رو امیدوار می کرد که قراره یه فیلم ِ خوب ببینه، نه از این کمدی های بازاری؛ ولی دست ِ کارگردان درد نکنه که هر چی فیلم رفت جلوتر، هِی بیشتر بهش گند خورد! دیگه پایان بندی شو که دیگه نگو! افتضاح! یعنی می تونم به این آقای سهیلی تبریک بگم که به چنین شروع جذاب و عالی ای در حد ِ مرگ گند زد! واقعا" هنره ها!
فیلم سیر ِ منطقی نداشت. یعنی بعد از اینکه فرخ نژاد و ضیغمی با هم ملاقات کردن، کاملا" فیلم عوض شد. این ِش باعث شد که مخاطب یه دفعه آدم هایی که توی نیمه ی اول داستان می شناخته رو دیگه نشناسه. در نتیجه مخاطب گمراه شد. می تونم بگم که نیمه ی اول ِ فیلم به شدت خوب بود و نیمه ی دومش آشغال! اینُ به این خاطر می گم که فرض کنید ما نیمه ی اول فیلم رو ندیدیم، بعد از نیمه ی دومش نگاه می کنیم، با یه سری شخصیت آشنا می شیم. بعد که نیمه ی اولش رو می بینیم، می فهمیم که این شخصیت هایی که ما باهاشون آشنا شدیم، زمین تا آسمون با شخصیت های نصفه ی اول فیلم، فرق می کنن. این یعنی تناقض و ضعف ِ فیلم نامه و شخصیت پردازی.
در کل فیلم ِ جالب و خوبی بود بدون ٍ یک ربع ِ آخرش.