پاسخ : قلاده های طلا
اصلا اينجوري نيست اولا فيلم بر اساس عقايد كارگردان نبوده بر اساس اطلاعات و مداركي كه در اختيار كارگردان قرار داشته ساخته شده
LOL، چی میگی تو؟ کارگردان فیلم گفته من این فیلم رو بر اساس عقایدم ساختم، اطلاعات و مدارک چیه؟ خب عقاید از یک سری اطلاعات شکل میگیره دیگه، یه چیزه طبیعی ِ .
كه اين چيزهارو ميشه 90 درصدشو از ديدن فيلم بدست اورد اينكه به نقل از قول ايشون گفتيد گفتند برداشت خودشون بوده در جواب به مسئولاني كه از فيلم حمايت نكردندو......
!! lol
دوما هر ديالوگي جاي خودشو داره سوما بايد دقيق تر تاريخ بخونين اون آقاي پناهي قصدشون اعمال نظر نبوده كه جلوشون گرفته شد در خيالاي خوش تري بودند !
من تشخیص میدم دیالوگارو کجا به کار ببرم تو حرف زدنم و به کسی ام مربوط نیست، قصدشون چی بوده؟ براندازی نظام با یک فیلم؟ LOL، چه خیالات خوش تری؟
چهارما فيلم كاملا بدون حمايت مسئول ساخته شده !!!!!!!
این جمله انقدر عجیب و غیر واقعی و دروغ بزرگی هست که خودت 7تا علامت تعجب جلوش گذاشتی، من دیگه چیزی نمیگم lol
و اينكه وقتي انتهاي فيلم ضد سازمان اطلاعات كشوره چجوري حمايت شده ازش!!!
من چون فیلم رو ندیدم، راجع به اینجور مسائل فیلم حرفی ندارم. برامم مهم نیس چه اتفاقی توش افتاده.
پنجما شما حق داري به اين دليل نمي توني خودتو قانع كني كه از خيلي چيزا بي خبري منم بي خبرم هممون بي خبريم فقط دنبال اينيم كه حقيقتو بفهميم و چون هيچ راهي وجود نداره هر چيزي كه به عنوان حقيقت به نظرمون ميادو قبول مي كنيم در جايي كه پيشنهاد مي كنم تا از چيزي كاملا با خبر نشدين انتخابش نكنين ويا در مقابلش جبهه نگيريد !
کلا" نفمیدم چی گفتی و منظورت چی بود، آروم تر و درست تر جمله هارو تایپ کن.
بعدشم چرا همتون از گشت ارشاد طرفداري مي كنيد فيلم به اون مزخرفي اصلا فيلم نامه خوبي نداشت ديالوگا مزخرف بود!!!!!!!
من جایی تو نوشته ام حرف از "گشت ارشاد" زدم؟ این فیلم چه ربطی به اون فیلم داره؟
من موافق قلاده هاي طلا نيستم ولي به نظر من اينكه نشون داد توي هر جرياني مردم مقصر نيستند فقط توي يك جو و موجي قرار مي گيرند خوب بود!
هه، حدس میزدم.
این فیلم حتما" یک منظوری داره و میخواد یک جریانی رو طبق نظر عده ای تعریف کنه، و به واسطه ی همین افکار عمومی رو تغییر بده و یک واقعیت تاریخی رو "باز" به نفع عده ای عوض کنه. که متأسفانه میبینم در اینجا موفق بوده و تونسته این تفکر اشتباه رو توی شما جا بندازه.
یوزرت که 90% فیکه، و الا اگه واقعا" بچه تهران باشی و تو یکی از اون اعتراضای بعد انتخابات شرکت کرده باشی، خوب میدونستی و می فهمیدی که چیجوری بود و الان اینو نمی گفتی.
انقدر با عجله و جوگیر نظر نده، یکم اطلاعاتت رو زیاد کن، فکر کن، بعد بیا نظر بده.
@ITER: فقط کافیه تیزرای تبلیغاتی فیلم رو دیده باشی تا بفهمی این فیلم "سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران" ئه.