• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قلاده های طلا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pucy cat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قلاده های طلا

جالب اينجاست كه همه جا هم در صدر جدول فروشه!

معلومه ديگه شصتادسال روپردست بعد فيلمايي مثل گشت ارشادوزندگي خصوصي رو دوسوت برداشتن تو تهران فقط اريکه ايرانيان اين دوتا فيلمو داره فکرکنم

به نقل از Amir - Eblis :
هرچقدم سعی کردم این 5صفحه رو بخونم و بیام پست بدم نشد.

خیلیا میگن چرا فیلمو ندیدی نظر میدی و پیشداوری و ...، بجث اینجاست که اصلا" قرار نیست ما فیلم رو ببینیم! نظرمونم درباره نوع فیلمبرادی یا انتخاب لوکیشنای فیلم نیست که لازم باشه ببینیم تا نظر بدیم. حرف ما چیز دیگس.
جناب طالبی (همون عضو سابق اطلاعات اصفهان که اینروز‌ها چیزهای عجیبی‌ام ازش داره منتشر میشه)، این فیلم رو طبق عقیده و دید شخصی خودش ساخته، و این هیچ مشکلی از نظر من و هیچکس ِ دیگه‌ای در هیچ جای عالم نداره. خوب یا بد، درست یا غلط، به من و شمای مخاطب هیچ ربطی نداره، به گفته‌ی خودش، برداشت خودش از اتفاقات اخیر ایران بوده!و...............
اصلا اينجوري نيست اولا فيلم بر اساس عقايد كارگردان نبوده بر اساس اطلاعات و مداركي كه در اختيار كارگردان قرار داشته ساخته شده كه اين چيزهارو ميشه 90 درصدشو از ديدن فيلم بدست اورد اينكه به نقل از قول ايشون گفتيد گفتند برداشت خودشون بوده در جواب به مسئولاني كه از فيلم حمايت نكردندو......دوما هر ديالوگي جاي خودشو داره سوما بايد دقيق تر تاريخ بخونين اون آقاي پناهي قصدشون اعمال نظر نبوده كه جلوشون گرفته شد در خيالاي خوش تري بودند !چهارما فيلم كاملا بدون حمايت مسئول ساخته شده !!!!!!!و اينكه وقتي انتهاي فيلم ضد سازمان اطلاعات كشوره چجوري حمايت شده ازش!!!پنجما شما حق داري به اين دليل نمي توني خودتو قانع كني كه از خيلي چيزا بي خبري منم بي خبرم هممون بي خبريم فقط دنبال اينيم كه حقيقتو بفهميم و چون هيچ راهي وجود نداره هر چيزي كه به عنوان حقيقت به نظرمون ميادو قبول مي كنيم در جايي كه پيشنهاد مي كنم تا از چيزي كاملا با خبر نشدين انتخابش نكنين ويا در مقابلش جبهه نگيريد !بعدشم چرا همتون از گشت ارشاد طرفداري مي كنيد فيلم به اون مزخرفي اصلا فيلم نامه خوبي نداشت ديالوگا مزخرف بود!!!!!!! من موافق قلاده هاي طلا نيستم ولي به نظر من اينكه نشون داد توي هر جرياني مردم مقصر نيستند فقط توي يك جو و موجي قرار مي گيرند خوب بود!

خوشحالم از رفتار منطقی بعضی دوستان. از نظر من این فیلم از نظر کیفیت ساخت ۱ فیلم متوسطه رو ب پایینه. مشکلات زیادی رو هم داره. اما ندیده سخن گفتن خداییش بی انصافیه. شما اگه فیلمو دیده باشین می فهمین این فیلم ۱فیلم جاسوسی اکشنه نه سیاسی،ما رسما ژانر سیاسی نداریم فیلم باید از طرف مردم و در سال های آتی ب عنوان فیلم سیاسی شناخته شه.
بهانه وا۳ ندیدن،پرفروش شدنشه؟ چه اهمیتی داره؟ اخراجی ها(چرند ترىن فىلم تارىخ سىنما) هم پرفروش ترین ۹۰ شده،این دلیل بر خوب بودن و پذیرفتن مفهومشه؟ کلاتونو قاضی کنین. راستش این فیلم ۱بدبینی هارو در من ایجاد کرد،اما خواهش میکنم بیاین منطقی برخورد کنیم...

اصلا اينجوري نيست اولا فيلم بر اساس عقايد كارگردان نبوده بر اساس اطلاعات و مداركي كه در اختيار كارگردان قرار داشته ساخته شده
LOL، چی میگی تو؟ کارگردان فیلم گفته من این فیلم رو بر اساس عقایدم ساختم، اطلاعات و مدارک چیه؟ خب عقاید از یک سری اطلاعات شکل میگیره دیگه، یه چیزه طبیعی ِ .
كه اين چيزهارو ميشه 90 درصدشو از ديدن فيلم بدست اورد اينكه به نقل از قول ايشون گفتيد گفتند برداشت خودشون بوده در جواب به مسئولاني كه از فيلم حمايت نكردندو......
!! lol
دوما هر ديالوگي جاي خودشو داره سوما بايد دقيق تر تاريخ بخونين اون آقاي پناهي قصدشون اعمال نظر نبوده كه جلوشون گرفته شد در خيالاي خوش تري بودند !
من تشخیص میدم دیالوگارو کجا به کار ببرم تو حرف زدنم و به کسی ام مربوط نیست، قصدشون چی بوده؟ براندازی نظام با یک فیلم؟ LOL، چه خیالات خوش تری؟
چهارما فيلم كاملا بدون حمايت مسئول ساخته شده !!!!!!!
این جمله انقدر عجیب و غیر واقعی و دروغ بزرگی هست که خودت 7تا علامت تعجب جلوش گذاشتی، من دیگه چیزی نمیگم lol
و اينكه وقتي انتهاي فيلم ضد سازمان اطلاعات كشوره چجوري حمايت شده ازش!!!
من چون فیلم رو ندیدم، راجع به اینجور مسائل فیلم حرفی ندارم. برامم مهم نیس چه اتفاقی توش افتاده.
پنجما شما حق داري به اين دليل نمي توني خودتو قانع كني كه از خيلي چيزا بي خبري منم بي خبرم هممون بي خبريم فقط دنبال اينيم كه حقيقتو بفهميم و چون هيچ راهي وجود نداره هر چيزي كه به عنوان حقيقت به نظرمون ميادو قبول مي كنيم در جايي كه پيشنهاد مي كنم تا از چيزي كاملا با خبر نشدين انتخابش نكنين ويا در مقابلش جبهه نگيريد !
کلا" نفمیدم چی گفتی و منظورت چی بود، آروم تر و درست تر جمله هارو تایپ کن.
بعدشم چرا همتون از گشت ارشاد طرفداري مي كنيد فيلم به اون مزخرفي اصلا فيلم نامه خوبي نداشت ديالوگا مزخرف بود!!!!!!!
من جایی تو نوشته ام حرف از "گشت ارشاد" زدم؟ این فیلم چه ربطی به اون فیلم داره؟
من موافق قلاده هاي طلا نيستم ولي به نظر من اينكه نشون داد توي هر جرياني مردم مقصر نيستند فقط توي يك جو و موجي قرار مي گيرند خوب بود!
هه، حدس می‌زدم.
این فیلم حتما" یک منظوری داره و میخواد یک جریانی رو طبق نظر عده ای تعریف کنه، و به واسطه ی همین افکار عمومی رو تغییر بده و یک واقعیت تاریخی رو "باز" به نفع عده ای عوض کنه. که متأسفانه می‌بینم در اینجا موفق بوده و تونسته این تفکر اشتباه رو توی شما جا بندازه.
یوزرت که 90% فیکه، و الا اگه واقعا" بچه تهران باشی و تو یکی از اون اعتراضای بعد انتخابات شرکت کرده باشی، خوب میدونستی و می فهمیدی که چیجوری بود و الان اینو نمی گفتی.

انقدر با عجله و جوگیر نظر نده، یکم اطلاعاتت رو زیاد کن، فکر کن، بعد بیا نظر بده.

@ITER: فقط کافیه تیزرای تبلیغاتی فیلم رو دیده باشی تا بفهمی این فیلم "سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران" ئه.

من بسیار خوشم اومد برای اولین فیلم سیاسی سینما ایران خوب بود نامردیه بگیم نه چون اولی بود و انتظار بیشتر سختگریه

@امیر ابلیس:خوب بود تو هم با دقت نظر منو می خوندی یا ۱ذره فکر چاشنیش می کردی یا حداقل ب خودت زحمت میدادی ۱نقد کوتاه از فیلم رو میخوندی. این اشکال فیلمه که از اول اومده گفته سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران،فقط ب خاطر اینکه اسم چار نفرو توش آوردن؟یا ۱بخشی از تاریخ توش روایت شده؟ همه جای دنیا سیاسی بودن یا نبودن فیلم توسط مردم و سال ها بعد از اکران تعیین میشه. این فیلم با کارگردانی ضعیفش فقط واسه اینکه فروش بیش تری داشته باشه از اون جمله استفاده کرده،اساسا این فیلم،۱فیلم کاملا اکشنه و جاسوسیه اینو همه منتقدا میگن.
ضمنا،بهتره به جای تفکر جهت دار، مستقل فکرکنی.

این فیلم ارزش دیدن رو نداره
خوش حالم که وقتمو برا دیدنش تلف نکردم :-"

به نقل از ۩ Amir Mohammad ۩ :
این فیلم ارزش دیدن رو نداره
خوش حالم که وقتمو برا دیدنش تلف نکردم :-"
آره واقعا، از نظر فنی خیلی ضعیفه و از نظر معنا هم تا حدی.

خیلی فیلم توپیه B-)
لازمه این بودجه ها خرج بشه
حتی خیلی بیشتر از اینا

Back
بالا