• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفاوت دخترو پسر

پاسخ : تفاوت دخترو پسر

بیچاره اون صفحه اولیه چقد دیس خورد :)) من بهش لایک دادم :P حالا به من دیس ندین ازتون تعریف کنم :-"

فک میکنم ما پسرا خیلی بیشتر از دخترا بیخیالیم چند روز پیش دیدم تو حرف بزن یکی نوشته بود برم بیرون تو بارون راه بهرم نمره هیجده عربیم یادم بره :)) در حالی که ما بیست بگیریم 10 بگیریم یا حتی تک بشیم زیادم فرق نمیکنه باسمون خیلیم استرسی هستن دخترا نمیدونم چرا؟؟؟

فک کنم دخترا عذاب وجدان میگیرن وقتی حتی یه خلاف کوچیک میکنن(شاید از ترسشونه :-") اما فک نکنم ما عذاب وجدان داشته باشیم تا اون حد

در کل دخترا خیلی ریز بینن و ما پسرا کلی بین
احساسات اونا هم خب به طبع بیشتر از ماست :)

پ.ن: با این ارساله شدم 5 ستاره !!!

اول یه چیزی بگم ؛
ببینین اینکه یه دختر مثلا از فیلمای اکشن ٬ فوتبال ٬ کارای خشن و ..(مدیونین اگه فک کنین خودمو میگم :-" ) خوشش میاد دلیل نمیشه که اون کارا پسرونه باشه یا اگه یه پسر عروسک :د نقاشی یا آرایش کردن رو دوس داره ! دلیل نمیشه که اینا کارا دخترونس :-"
ولی درکل نظرم اینه که دخترا خیلی زودتر و راحت تر از پسرا احساساتشونو نشون میدن و برون گراتر هستن وبا نظر بقیه ی دوستان مبنی بر دقیق بودن و ظرافت دخترا و بیخیال بودن پسرا کاملا موافقم. :]

pesara vaqti samimi mishan b ham fohsh midan ama dokhtara vaqti samimi mishan qorbun sadaqeye ham miran

به نظرم دیگه داره فرق های بین دختر و پسر ها خیلی کم میشه! :د

یعنی اگه به اطراف خودتون نگاه کنید یک سری چیز ها هست که محیط میخواد به زور هم شده به ما بقبولونه اون ها اگه حذف بشه واقعاً تفاوت زیادی بین دختر و پسر نیست!

تازگی ها پسر ها هم به تیپ و آرایش خودشون بیشتر اهمیت میدن و دختر ها از استقلال مالی برخوردارن

شاید ما بیایم مسخره کنیم که پسری مثلاً آرایش کنه ، اما واقعاً بی طرف باشیم دلیلی نداره این افراد رو مسخره کنیم!

این که کسی برای ظاهر خودش اهمیت قائل بشه بد نیست واقعا! :)

چه بسا با اومدن رحم های مصنوعی دیگه حتی وظایف مادر و پدر هم یک سان بشه

به نظرم دنیا و آدم ها در حال حاضر دارن سیر تکاملی طی میکنند و به این سمت میرن که دختر با پسر برابره!

البته این نظر منه!

خب به نظر خودم دخترا جزئی نگر تر از پسران وبهتر میتونن رابطه اجتماعی برقرار کنن چون شنونده و گوینده بهتری هستند و از احساساتشون حرف میزنن و اگه واقع بین باشیم پسرا حمایت گر دخترا تو هر زمینه ای هستند چون یه سری قابلیت ها و توانایی هایی دارن که دخترا ندارن ولی هردو گروه به هم وابسطه هستن و بدون هم نمیتونن زندگی کنن اگه غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید حسش نیست نگاه کنم
:x :x ;D

لازم شدمن یه خاطره ایی روبگم....
یه سال که مارفته بودیم مسابقه رباتیک دوتاتیم بودیم که ما هممون دختر بودیم واونا همشون پسر.. تواون مسابقه هردوتیم نتونستیم مقام بیارم..
وضعیت ما بعد باخت: ناراحتی، گریه و.... :(( :(( :((
وضعیت اونا بعد باخت: خندیدن، شعاردادن برا سال دیگه و بعد بازی می گفتن:سوراخ سوراخ شدیم وبعدش شعار برا مسابقه بعدی تازه این اول ماجراس همگی رفتن تو یه ون میزندن ومیکوبیدن :o
واینجابودکه ما درافق محوشدیم!!!

Back
بالا