amirfardanian کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,135 امتیاز 251 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد یک مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 تلگرام اینستاگرام 2009/8/28 #21 پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1) ندا تا جايي كه من يادم مياد پروما اين شكلي نبود اون جا الماس شرق ه
پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1) ندا تا جايي كه من يادم مياد پروما اين شكلي نبود اون جا الماس شرق ه
neda.m کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 2,683 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران دانشگاه شهید رجائی تهران رشته دانشگاه مهندسی عمران - ژئوتکنیک 2009/8/28 #22 پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1) به نقل از امير : ندا تا جايي كه من يادم مياد پروما اين شكلي نبود اون جا الماس شرق ه کلیک کنید تا باز شود... اُه، راست میگی! خوب شد گفتی ممنون
پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1) به نقل از امير : ندا تا جايي كه من يادم مياد پروما اين شكلي نبود اون جا الماس شرق ه کلیک کنید تا باز شود... اُه، راست میگی! خوب شد گفتی ممنون
neda.m کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 2,683 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران دانشگاه شهید رجائی تهران رشته دانشگاه مهندسی عمران - ژئوتکنیک 2009/9/5 #23 پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1) رتبه ی اول: ندا مکرم: رتبه های دوم: ندا مکرم: رتبه ی سوم: ندا مکرم: رتبه ی چهارم: آرمیتا ثابتی اشرف: آرمیتا، عکست رو نمی بینم. یه جا دیگه آپلودش کن لطفا! بچه ها، خیلی بد بود، یه کم بیشتر شرکت می کردین لااقل! تبریک!!
پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1) رتبه ی اول: ندا مکرم: رتبه های دوم: ندا مکرم: رتبه ی سوم: ندا مکرم: رتبه ی چهارم: آرمیتا ثابتی اشرف: آرمیتا، عکست رو نمی بینم. یه جا دیگه آپلودش کن لطفا! بچه ها، خیلی بد بود، یه کم بیشتر شرکت می کردین لااقل! تبریک!!
saeid01 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 914 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان شهر کاشان 2009/9/5 #24 پاسخ : مسابقه ی عکاسی (شماره ی 8.1)