• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بچه های طلاق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m.shadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بچه های طلاق

طلاق خیلی بده میتونه ب اون بچه ها ضربه های محکمی رو بزنه متاسفانه :(

ولی نمیدونم جرا بعضیا دوس دارن مامان باباشون طلاق بگیره...شاید احساس میکنن اینجوری میتونن آزادی بدست بیارن شاید از اول ب دنیا اومدنشون انقد سختی کشیدن ک طلاق مامان باباشون آرزوشونه :o :o :o :o :o

من ی دوستی داشتم ک دقیقا اینجوری بود... :(
خیلی راحت و با خوشحالی ب همه میگف مامان بابام طلاق گرفتن بعد یکی بهش گف واقن الان چجوری میتونی خوشال باشی؟ گف مگه چیه؟ طلاق گرفتن دیگ جرم نکردن ک اتفاقا خیلیم خوشحالم 8-|
حالا نمیدونم اینو واقن از ته دل میگف یا تظاهر ب خوشحالی میکرد ک دردشو فراموش کنه :-/

هم خوب و هم بد...

بستگی داره که دلیل جداشدنشون چی بوده باشه مثلا...

من ی دوست داشتم که مامانش از باباش طلاق گرف

اما دوستم بابای ناتنیشو بیشتر دوس داره

چون چیزایی که از بابای اصلیش میخاسته همشو این آقاهه فراهم کرده واسه دوستم و مامان دوستم

راضین الان... >:D<

تو همچین شرایطی یه خلا تو بچه احساس میشه مگر اینکه یکی از والدین توانایی خوبی تو ساپُرت کردن بچه داشته باشه که زیاد پیش نمیاد.به روحیه بچه هم خیلی بستگی داره.
تو خیلی از خانواده ها حتی اگه طلاق نباشه،طلاق عاطفی هس که شرایط و تاثیراتش خیلی بهتر نیس و چه بسا بدتره.

هم خوبه وهم بده
یه جور ازدی اضافه به بچه ها میده
من از این ازادی خیلی استفاده های مفیدی می کنم
ولی خب از نظر روحی ضربه ی شدیدی به بچه ها وارد میشه که جبرانش خیلی سخته...

پس نه میشه گفت بده نه خوبه ;D

بچه هاي طلاق فرهنگي صدبرابر بدبخت تر از بچه هاي طلاق رسمي ـن
ديدم … اينا هم مجبورن تظاهر كنن و همين كه غمشون رو بخورن

طلاق واقعا چیز خیلی بدیه....
اما فک کنم خونواده هایی که فرزند دارن وقتی از هم جدا میشن که دیگه واقعا هیچ راهی برای ادامه ی زندگی وجود نداره.
چون والدین میدونن که جداییشون چه تاثیری روی زندگی فرزندشون میذاره.

کی گفته همه اونایی که طلاق میگیرین همش باهم جنگ و دعوا داشتن ؟؟؟؟اره درسته بیشتریا داشتن .. ولی خوب همیشه استارت طلاق رو دعوا نمیزنه ... اتفاقا بعضیا برعکسن .. چون هیچ وقت باهم کاری نداشتن و سرشون تو کارخودشون بوده به این نتیجه میرسن (البته با مشورت خود فرزند) که جدا بشن

(مچکریم روحانی )

ولی ب نظر من این ک بگیم همشون ضربه میخورن و حالا فک کنیم بچهای طلاق همشون افسردگی میگرین و اینا اصلن درست نیست خیلی ها هم هستن که وضعشون بهتر میشه یا اصن کلن مشکلی با این وضع ندارم من خودم هرکی رو دیدم تاحالا اینجوری بوده

• لایک
امتیازات: mo.po

من خودم یه دوست داشتم که بچه طلاق بود اصولا اینجور آدما خیلی درونگران و اونم از این قاعده مستثنا نبود تازه نامادری هم داشت که اصن درکش نمیکرد شاید بعضی پدر ها باید بگیرن مثه پدر دیشب برنامه ماه عسل که بی دست دست تقدیر رو گرفته بود باشن [-(

به نقل از ...m@ry@m... :
گناه بچه های طلاق چیه؟؟؟چرا باید این همه عذاب بکشن؟؟؟؟ X-(
ایا همیشه والدین مقصرن یا اینکه دیگه راهی واسه زندگی مشترک نداشتن؟؟؟؟

والدین باید قبل از ازدواج درست هموبشناسن , وقتی سر سری ازدواج میکنن تقصیر اوناست ...
بخصوص وقتی میخوان بچه دار شن باید اینو بدونن که در مقابل اون بچه وظیفه دارن !

به نقل از دخــتر خــورشیــد :
ولی ب نظر من این ک بگیم همشون ضربه میخورن و حالا فک کنیم بچهای طلاق همشون افسردگی میگرین و اینا اصلن درست نیست خیلی ها هم هستن که وضعشون بهتر میشه یا اصن کلن مشکلی با این وضع ندارم من خودم هرکی رو دیدم تاحالا اینجوری بوده

شاید افسرده نباشن ولی مسلما تو رفتارشون تاثیر داره !

به نقل از Yanni :
کی گفته همه اونایی که طلاق میگیرین همش باهم جنگ و دعوا داشتن ؟؟؟؟اره درسته بیشتریا داشتن .. ولی خوب همیشه استارت طلاق رو دعوا نمیزنه ... اتفاقا بعضیا برعکسن .. چون هیچ وقت باهم کاری نداشتن و سرشون تو کارخودشون بوده به این نتیجه میرسن (البته با مشورت خود فرزند) که جدا بشن

جنگ و دعوا که همیشه نباید فیزیکی و لفظی باشه , گاهی عاطفیه...

Back
بالا