- نام مرکز سمپاد
- helli 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- زنجان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : 28مین سمینار علوم و فنون علامه حلی 1 تهران
@نیلوفر:تا حدی میتونم بگم گل گفتی
...خواهر من 7 یا 8 سال پیش ابوریحان بوده...بعد از اون موقع ها برام تعریف میکنه و میگه"حقیقتا اون موقع ما به حلی ها و فرز ها حسودیمون میشد...هر جا میرفتن با هم میرفتن...هم خودشون هم فارغ التحصیلاشون...خیلی با هم خوب بودن...واقعا هم با هم میساختن"
واقعا دیگه چیزی از اون اتحاد نمونده...
تلاش هایی انجام شده...تلاش هایی بر خلاف جریان آب...
افرادی مثل من هستند تو حلی که"بعضی از بچه های فرزانگان بهترین دوستانشون هستن...حتی دوستان صمیمی تر و معتمد تر از بچه های حلی"...خیلی هم تو مدرسه بهم لقب دادن...خیلی رو من انگ زدن...از انگ"دختر باز"گرفته تا"زن ذلیل"...اما من راهی که بخوام رو میرم:)
از طرفی خیلی ها هم جو منفی میدن خب...مثلا کم نیستن بچه های از فرز و اکیپ هایی که اصل جمع شدنشون دور هم این بوده"حلی ها(فرز ها)آدم نیستن...هر کی آدم حسابشون کنه از اکیپ پرت میشه بیرون"
@نیلوفر:تا حدی میتونم بگم گل گفتی
...خواهر من 7 یا 8 سال پیش ابوریحان بوده...بعد از اون موقع ها برام تعریف میکنه و میگه"حقیقتا اون موقع ما به حلی ها و فرز ها حسودیمون میشد...هر جا میرفتن با هم میرفتن...هم خودشون هم فارغ التحصیلاشون...خیلی با هم خوب بودن...واقعا هم با هم میساختن"واقعا دیگه چیزی از اون اتحاد نمونده...
تلاش هایی انجام شده...تلاش هایی بر خلاف جریان آب...
افرادی مثل من هستند تو حلی که"بعضی از بچه های فرزانگان بهترین دوستانشون هستن...حتی دوستان صمیمی تر و معتمد تر از بچه های حلی"...خیلی هم تو مدرسه بهم لقب دادن...خیلی رو من انگ زدن...از انگ"دختر باز"گرفته تا"زن ذلیل"...اما من راهی که بخوام رو میرم:)
از طرفی خیلی ها هم جو منفی میدن خب...مثلا کم نیستن بچه های از فرز و اکیپ هایی که اصل جمع شدنشون دور هم این بوده"حلی ها(فرز ها)آدم نیستن...هر کی آدم حسابشون کنه از اکیپ پرت میشه بیرون"