• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

28مین سمینار علوم و فنون علامه حلی 1 تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hossein33
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 28مین سمینار علوم و فنون علامه حلی 1 تهران

@نیلوفر:تا حدی میتونم بگم گل گفتی:-"...خواهر من 7 یا 8 سال پیش ابوریحان بوده...بعد از اون موقع ها برام تعریف میکنه و میگه"حقیقتا اون موقع ما به حلی ها و فرز ها حسودیمون میشد...هر جا میرفتن با هم میرفتن...هم خودشون هم فارغ التحصیلاشون...خیلی با هم خوب بودن...واقعا هم با هم میساختن"
واقعا دیگه چیزی از اون اتحاد نمونده...
تلاش هایی انجام شده...تلاش هایی بر خلاف جریان آب...
افرادی مثل من هستند تو حلی که"بعضی از بچه های فرزانگان بهترین دوستانشون هستن...حتی دوستان صمیمی تر و معتمد تر از بچه های حلی"...خیلی هم تو مدرسه بهم لقب دادن...خیلی رو من انگ زدن...از انگ"دختر باز"گرفته تا"زن ذلیل"...اما من راهی که بخوام رو میرم:)
از طرفی خیلی ها هم جو منفی میدن خب...مثلا کم نیستن بچه های از فرز و اکیپ هایی که اصل جمع شدنشون دور هم این بوده"حلی ها(فرز ها)آدم نیستن...هر کی آدم حسابشون کنه از اکیپ پرت میشه بیرون"

به نقل از یک بنده ی خدا :
@نیلوفر:تا حدی میتونم بگم گل گفتی:-"...خواهر من 7 یا 8 سال پیش ابوریحان بوده...بعد از اون موقع ها برام تعریف میکنه و میگه"حقیقتا اون موقع ما به حلی ها و فرز ها حسودیمون میشد...هر جا میرفتن با هم میرفتن...هم خودشون هم فارغ التحصیلاشون...خیلی با هم خوب بودن...واقعا هم با هم میساختن"
واقعا دیگه چیزی از اون اتحاد نمونده...
تلاش هایی انجام شده...تلاش هایی بر خلاف جریان آب...
افرادی مثل من هستند تو حلی که"بعضی از بچه های فرزانگان بهترین دوستانشون هستن...حتی دوستان صمیمی تر و معتمد تر از بچه های حلی"...خیلی هم تو مدرسه بهم لقب دادن...خیلی رو من انگ زدن...از انگ"دختر باز"گرفته تا"زن ذلیل"...اما من راهی که بخوام رو میرم:)
از طرفی خیلی ها هم جو منفی میدن خب...مثلا کم نیستن بچه های از فرز و اکیپ هایی که اصل جمع شدنشون دور هم این بوده"حلی ها(فرز ها)آدم نیستن...هر کی آدم حسابشون کنه از اکیپ پرت میشه بیرون"
وقتی که ما رو توی کارگاهشون راه نمیدن طبیعیه که ارتباط خیلی سخت تر باشه .
امیدوارم دوباره همچین ارتباطی به وجود بیاد

به نقل از PeiHaghi :
وقتی که ما رو توی کارگاهشون راه میدن طبیعیه که ارتباط خیلی سخت تر باشه .
امیدوارم دوباره همچین ارتباطی به وجود بیاد
منظورت راه نمیدن بود؟ :-?
قبول دارم از طرف هر دو طرف خیلی کارشکنی ها شده...خیلی چوب لای چرخ همدیگه کردیم...
اما نیازی نیست تقصیر را گردن طرف مقابل بیندازیم...کم خودمون تقصیر کار نیستیم...
در هر حال...
حلی و فرز باید"الگوی رابطه با جنس مخالف"در کشور باشند...
و امید هست از این پس یا حداقل برای نسل آینده در کلاس دینی گفته نشود"هر ثانیه حرف زدن با جنس مخالف 10000سال میبره آدم رو جهنم"...

Back
بالا