• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ariadne
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    633
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

به نقل از rreezzaa :
من اینطور برداشت میکنم که شما میگی این جور شبکه هارو را انداختن صرفا برا تبلیغات و کسب درآد از این طریق؟!
ما منکر گرفتن بودجه از جانب دولتشون نیستیم منتها دولتشون چرا بودجه میده

بنظر شما کسب درآمد تنها هدفشونه و یا نه میتونن اهداف دیگه ای هم داشته باشن که اون اهداف ، اهداف اصلیشون میتونه باشه؟
نمی شه گفت هدف اصلیه یه شبکه دقیقا چیه ، ممکنه از دید شما یه چیز مهم تر بیاد و از دید دیگری یه نکته ی دیگه مهم تر و این نیاز به تحقیق و بررسی زیادی داره
و اینکه الان بازار کسب درآمد از تبلیغاتشون خیلی بهتر از گذشته شده و وقعا سودآوری داره
شاید قدیم شبکه و برنامه های فارسی زبان خیلی محدود بودند
ولی امروزه برنامه ها و شبکه های خیلی متنوع تر و حتی با زبان فارسی هستند و هرکس می تونه استفاده ی خودش رو داشته باشه و به دلیل یه سری برنامه مخرب کلا ماهواره رو زیر سوال برد ، خیلی از خانواده ها هستند که مذهبی هم هستند و ماهواره دارند و استفاده ی مثبتی هم دارند و با توجه که تلویزیون ایران هم داره پیشرفت می کنه با انتخاب مناسب از هر دو منبع استفاده ی صحیح از ماهواره چیز خیلی دور از ذهنی نیست
بنظرم الان دولت بجای انکار اینکه درصد زیادی از مردم ماهواره دارند و سعی در غیر قانونی دونستن اون داشته باشه بشینه برنامه ها و یا شبکاتی که برای خانواده ها مناسب نیست رو خیلی منصفانه نقد کنه می تونه به رقابت بپردازه و این رقابت رو با شبکه های خصوصی شروع کنه
درست همون کاری که با persiantoons شروع کردند و این شبکه با شرکت دوبله گلوری شروع به همکاری کرد
من خیلی از تلویزیون استفاده ندارم و دقیقا اطلاع ندارم همه ی شبکه ها چه برنامه هایی دارند اما پیشنهاد می کنم یه شبکه ی خاص رو زیر سوال نبرید و بدونید می شه برنامه های خوب رو انتخاب کرد (البته اگه قرار نباشه 24 ساعت تلویزیون روشن باشه :)) )به عنوان مثال شبکه ی من و تو ، من این شبکه گاهی اوقات یه سری مستند ها که علاقه داشتم رو دیدم خیلی هم جالب بود و استفاده ی دیگری هم از این شبکه تا حالا نداشتم فقط شنیدم نکات غیر اخلاقی هم داشته اونقدرم برام مهم نبوده که تحقیق کنم
آدم باید قبل از دیدن یه برنامه درموردش خوب تحقیق کنه
همون طور که قبل از دیدن یه فیلم می ریم در موردش می خونیم و صد البته spoil ها رو رعایت می کنیم :D
====================
به نقل از مازیمون :
خیلی از موسسات امار های مختلفی خروجی میدن. ولی لزومن اون امار ها قابل مراجعه و قابل قبول نیستن.
شما اسم امار گرفتن رو شنیدید، ولی از انواعش، از اشتباهات ممکن، از راه هاش، از دقتش کلاً بی اطلاعید.
پرکردن پرسشنامه رو با امار گرفتن اشتباه گرفتید...
این صحبت ها ارتباطی به صحبت های من نداره یا من دارم بد منظورمو می رسونم یا شما متوجه نیستی یا اینکه متوجه هستی اما اهمیت نمی دید چی گفتیت
من نگفتم تنها راهش پرسشنامه هست و فقط اون رو به عنوان یه آمارگیری ساده و تجربه ی شخصی مثال زدم.
فقط گفتم می شه آمار گیری رو به یک موسسه سپرد و روششو تعیین نکردم هر روشی می تونه انتخاب بشه بنا به صلاح دید
بیا صحبت خودت رو یک بار دیگه بخون
به نقل از مازیمون :
فرض کنیم اصلاً درست هم باشه و همچین تحقیقی صورت گرفته باشه، در اون صورت باید پذیرفت که فردی که مورد مطالعه و بررسی بوده اعتراف کرده که از ماهواره استفاده میکنه یعنی اون فرد شلاق خورده و جریمه داده و ادعا کرده که سریال های ماهواره ای رو دنبال میکرده در کشوری که این مورد خلاف قانون هست و فرد هیچ لزومی به بیانش نداره!‌
من مخالف حرف شما هستم و بنظرم دیدگاه شما درست نیست شما هم تا الان هر برداشتی دوست داشتی از پست من کردی و از کم و کیف آمار گیری صحبت کردی بدون اینکه از این جمله خودت دفاع کنی
و بهتون هم تذکر بدم که فکر نکن خودتون دانای کل هستید و ما از دنیا عقب افتاده و ما رو هوا صحبت می کنیم
شما کلا زیاد پیش اومده جوری صحبت می کنید انگار طرف مقابل از موضوع اطلاع نداره و معمولا هم می گین برو فلان چیز رو گوگل کن یا یه چیز خیلی بدیهی رو اطلاع رسانی می کنید انگار ما نمی دونیم
شما واقعا چقدر در مورد من شناخت دارید که می گید
به نقل از مازیمون :
تعداد باری که من امار گرفتم خیلی بیشتر از شماست.
می تونی بگید تعداد بار زیادی تا الان آمار گرفتید و از آمار گیری اطلاع دارید اما نمی تونید خودتون رو با من مقایسه کنید چون شما همون قدر از من اطلاع دارید که خودم تو فضای مجازی خواستم ازم پیدا باشه
الانم قصد مقایسه ندارم فقط می گم از من شناخت نداری و از رو هوا صحبت کردی
اگه این حرف منم برات سنگین بوده
به نقل از امـیـرحـسـیـن :
پیشنهاد می کنم الان که 23 سال سن دارید ، حداقل یه تحقیق در مورد نحوه ی آمار گیری بکنید
برات متاسفم که نمی تونی تحمل کنی یکی جملات شبیه به جملات خودت رو بهت تحویل بده
من قصد ندارم مثل شما باشم اما فکر کنم این یه بار لازم بود مثل خودت باهات صحبت کنم

به نظر منم ماهواره اصلن خوب نیس بخصوص برای خونواده هایی که بچه کوچیک و تو سن رشد دارن!!
یکی رو میشناسم از که از ماهواره صرفا جهت جنبه منفیش استفاده میکنه....ینی هر فیلمی رو روزی 2 بار میبینن خونوادگی...یکی قسمت اصلی که مادر و دختر5 ساله میبینن و یکی هم آخرشب که پدرخونواده هم هست....!! واقعا تاثیرات بدی روی بچشون گذاشته که ی نمونه اش اینکه اون دختر5 ساله امکان نداره آب بخوره قبلش پیک به سلامتی[nb]جام هارو هنگام مشروب خوردن به هم میزنن[/nb] نزنه!و...

وکسی هم میشناسم که بااینکه خیلی آدم مذهبی نیس ولی فقط شبکه هایی میبینه که توش بحث های اعتقادی بشه و ....

هیچکدوم از موارد بالا خوب نبود!درکل من میگم بستگی به جنبه فرد داره!!ولی مشکل اینجاست که هیچ آدمی قبول نمیکنه بی جنبس!!! =))

به نقل از نـازنـیـن :
از نظر تئوری حرف شما کاملا درسته و متین! ولی من تا حالا تو اطرافیان خونه ای رو ندیدم که ساعاتی با جم و یا فارسی۱ سپری نشه! چون اساسا سریالهای ”مامان پسند”ی هستن! و خیلی از خانواده ها سرشونو با این مدل سریالها گرم میکنن. وگرنه من با بقیه کانالهایی که گفتی مشکلی ندارم :-″ :]

مثال نقض: ما خونمون داریم. مسیر هم ترکیه اس. فارسی 1 و جم هم نمی بینیم. خیلی از خونواده های ترک زبان هم اینطوری ان. فرهنگ ترکیه هم خیلی به ما نزدیکه و اونطوری چیزای بد بد نشون نمیشه که بچه 5 سالگی نیمه پورن ببینه. ولی اگه منظورتون بوس کردن دختر و پسره که به نظرم یه بچه 5-7 ساله باید از این چیزا آگاه شه. بوس کردن یه چیز خیلی زیبا هم هست نمیدونم چرا ملت این همه باش مشکل دارن :D

نمی شه گفت هدف اصلیه یه شبکه دقیقا چیه ، ممکنه از دید شما یه چیز مهم تر بیاد و از دید دیگری یه نکته ی دیگه مهم تر و این نیاز به تحقیق و بررسی زیادی داره
و اینکه الان بازار کسب درآمد از تبلیغاتشون خیلی بهتر از گذشته شده و وقعا سودآوری داره
شاید قدیم شبکه و برنامه های فارسی زبان خیلی محدود بودند
ولی امروزه برنامه ها و شبکه های خیلی متنوع تر و حتی با زبان فارسی هستند و هرکس می تونه استفاده ی خودش رو داشته باشه و به دلیل یه سری برنامه مخرب کلا ماهواره رو زیر سوال برد ، خیلی از خانواده ها هستند که مذهبی هم هستند و ماهواره دارند و استفاده ی مثبتی هم دارند و با توجه که تلویزیون ایران هم داره پیشرفت می کنه با انتخاب مناسب از هر دو منبع استفاده ی صحیح از ماهواره چیز خیلی دور از ذهنی نیست
بنظرم الان دولت بجای انکار اینکه درصد زیادی از مردم ماهواره دارند و سعی در غیر قانونی دونستن اون داشته باشه بشینه برنامه ها و یا شبکاتی که برای خانواده ها مناسب نیست رو خیلی منصفانه نقد کنه می تونه به رقابت بپردازه و این رقابت رو با شبکه های خصوصی شروع کنه
درست همون کاری که با persiantoons شروع کردند و این شبکه با شرکت دوبله گلوری شروع به همکاری کرد
من خیلی از تلویزیون استفاده ندارم و دقیقا اطلاع ندارم همه ی شبکه ها چه برنامه هایی دارند اما پیشنهاد می کنم یه شبکه ی خاص رو زیر سوال نبرید و بدونید می شه برنامه های خوب رو انتخاب کرد (البته اگه قرار نباشه 24 ساعت تلویزیون روشن باشه :)) )به عنوان مثال شبکه ی من و تو ، من این شبکه گاهی اوقات یه سری مستند ها که علاقه داشتم رو دیدم خیلی هم جالب بود و استفاده ی دیگری هم از این شبکه تا حالا نداشتم فقط شنیدم نکات غیر اخلاقی هم داشته اونقدرم برام مهم نبوده که تحقیق کنم
آدم باید قبل از دیدن یه برنامه درموردش خوب تحقیق کنه
اما گذشته از هدف اصلی میتونه چند هدف مختلف رو دنبال کنه هرچند هدف اصلیش نباشه
درباره ی نکته ای که درمورد دولت گفتین حرف منطقی ای بود منتها هنوز مونده ما به اون نقطه ای که شما توصیف کردی برسیم

تاثیرات ناخودآگاهشم رو که منکر نمیشین؟
به نقل از YaSm!nA :
به نظر منم ماهواره اصلن خوب نیس بخصوص برای خونواده هایی که بچه کوچیک و تو سن رشد دارن!!
یکی رو میشناسم از که از ماهواره صرفا جهت جنبه منفیش استفاده میکنه....ینی هر فیلمی رو روزی 2 بار میبینن خونوادگی...یکی قسمت اصلی که مادر و دختر5 ساله میبینن و یکی هم آخرشب که پدرخونواده هم هست....!! واقعا تاثیرات بدی روی بچشون گذاشته که ی نمونه اش اینکه اون دختر5 ساله امکان نداره آب بخوره قبلش پیک به سلامتی[nb]جام هارو هنگام مشروب خوردن به هم میزنن[/nb] نزنه!و...

وکسی هم میشناسم که بااینکه خیلی آدم مذهبی نیس ولی فقط شبکه هایی میبینه که توش بحث های اعتقادی بشه و ....

هیچکدوم از موارد بالا خوب نبود!درکل من میگم بستگی به جنبه فرد داره!!ولی مشکل اینجاست که هیچ آدمی قبول نمیکنه بی جنبس!!! =))

برخی شبکه های اعتقادی هستند که اگه قرار باشه فاحش ترین ضرر ماهواره رو بگیم بنظرم اونا میزارن حتا بیشتر از پ***ن و امثالهم
امثال فدک و اهل بیت که
اگه انسان یه خورده بصیرت داشته باشه براحتی میفهمه اونا دنبال چین
از استراتژی های جالبیم استفاده میکنن که محل بحث نیس

من هيچ نظري درباره خوب يا بد بودنش نميدم فقط يه سوال داشتم ... اون دسته از دوستان كه دائما به برخي شبكه هاي خاص اشاره ميكنن ،ايا درسته كه من بگم :من ديگه سمپاديا نميام چون به هر حال توي اينترنت يكسري سايت ها هست كه محتواي نا مناسب دارن؟

به نقل از rreezzaa :
برخی شبکه های اعتقادی هستند که اگه قرار باشه فاحش ترین ضرر ماهواره رو بگیم بنظرم اونا میزارن حتا بیشتر از پ***ن و امثالهم
امثال فدک و اهل بیت که
اگه انسان یه خورده بصیرت داشته باشه براحتی میفهمه اونا دنبال چین
از استراتژی های جالبیم استفاده میکنن که محل بحث نیس
تقریبا موافقم....
خودم ی بار یکی از برنامه هاشو دیدم ...داشتم خر میشدم[nb]خیلی زود باورم[/nb] ..نه اینکه فک کنین دینمو عوض میکردماااا نه!! ینی نظرم راجع ب دینشون تغییر کرد[nb]اهل سنت بودن اونا[/nb] ... ولی ب لطف دوستم عاقل شدم
خخخخخ :))
ولی حالا کلا منظورم این بود ک آدم باید جنبه داشته باشه! و با نظر بالایی هم موافقم :)(kian.a)

به نقل از Bahar_R :
ندیدید که اون شبکه‌ها غیر از تعداد معدودی چقدر تبلیغ نشون می‌دن؟ برنامه نشون دادن هر چقدر بهتر انجام بشه تلویزیون رو پر مخاطب تر می‌کنه و کسایی که ازش تبلیغ می‌خرن برای کانال های پر مخاطب بیشتر پول می‌دن.

مثلا بی بی سی بودجه‌ می‌گیره، خیلی هم رسمی این اتفاق می‌افته نه در قالب توطئه‌ی دشمن، همه هم می‌دونن که بودجه می‌گیره از دولت.
چرا تو خارج از اين شبكه براي خودشون كمتر هست و خيلي شبكه ها پولي هستن ولي تقريبا تمام شبكه هايي كه براي ايران ساخته شده مجانيه؟؟؟

به نقل از rreezzaa :
اما گذشته از هدف اصلی میتونه چند هدف مختلف رو دنبال کنه هرچند هدف اصلیش نباشه
درباره ی نکته ای که درمورد دولت گفتین حرف منطقی ای بود منتها هنوز مونده ما به اون نقطه ای که شما توصیف کردی برسیم
تاثیرات ناخودآگاهشم رو که منکر نمیشین؟

ببین یه سری از برنامه ها دقیقا رو ناخودآگاه آدم تاثیر می زاره
و در مورد دولت این من و شما تعیین نمی کنیم که کی به اون نقطه می رسیم اما چیزی که مشخصه دولت خودش شروع به نقد کرده
من یه سری از نقد ها رو تو سایت ها خوندم که بنظرم خیلی زیاده روی کردن
و حتی تو سطح شهر ها هم دیدم که توی این صفحه نمایش های تبلیغاتی در سطح شهر یه سری شبکه رو کلا وابسته به یه سری کشور می دونند و می گن نباید استفاده کنید
حتی یک بار شبکه یک دیدم که داشت یه سریال رژ لب صورتی جم رو نقد می کرد که نپسندیدم از نحوه ی نقد
و بنظرم این راهی که پیش گرفته اصلا منطقی نیست و به جواب نمی رسه
نمی شه گفت یک شبکه متعلق به یک کشور هست و کلا نباید دیدش و ...
به جای این کار باید محتوای شبکه ها رو به طریق خیلی منطقی نقد کنند و همینطور شبکه ها و برنامه های مفید رو معرفی کنند و با شبکه ها همون طور که تو پستی که نقل قول کردین گفتم به رقابت بپردازند
به نقل از Agent 47 :
مثال نقض: ما خونمون داریم. مسیر هم ترکیه اس. فارسی 1 و جم هم نمی بینیم. خیلی از خونواده های ترک زبان هم اینطوری ان. فرهنگ ترکیه هم خیلی به ما نزدیکه و اونطوری چیزای بد بد نشون نمیشه که بچه 5 سالگی نیمه **** ببینه. ولی اگه منظورتون بوس کردن دختر و پسره که به نظرم یه بچه 5-7 ساله باید از این چیزا آگاه شه. بوس کردن یه چیز خیلی زیبا هم هست نمیدونم چرا ملت این همه باش مشکل دارن :D
اتفاقا ما هم یه مثال نقضش هستیم که خیلی خیلی خیلی وقته فارسی 1 رو نمی بینیم و خیلی چیزهای بهتر جایگزینش کردیم
و البته جم هم چند وقی به همون سرنوشت دچار شده
ببین بوسه خیلی چیز خوبیه خیلی چیزهای دیگه ام خیلی چیز خوبین :))
(جمله سنگین :D )
برادر 4 ساله منم می دونه بوسه چیه و هر زمان خوشحالش می کنم لپ منو بوس می کنه ولی می دونم که از انواع بوسه خبر نداره و نیاز هم نیست بدونه ، ممکنه با دونستنش هم هیچ مشکلی پیش نیاد فقط ترجیح می دم تو این سن کمش کمتر در مورد این بوسه ها بدونه
حالا یکی دیگه نظرش چیز دیگه ای هست جور دیگه رفتار می کنه
ولی اون کلمه ی انگلیسی که شما بیان کردی منم **** گذاشتم ممکنه واسه یه بچه با سن پایین تر نا آشنا باشه
خب طبیعتا گوگل سرچ می کنه و همینطور از ف.ی.لتر شکن احتمالیش که برای دانلود آهنگ استفاده می کرده هم الان استفاده می کنه
خب نتیجه ایی که داره فکر نکنم خیلی سودمند باشه و احتمال زیاد در مورد این مسائل با پدر و مادرش هم صحبت نمی کنه
ببینید معتقد نیستم که باید پنهان یا انکارشون کرد بلکه معتقدم این مسائل باید درست برای هر شخص معرفیشون کرد نکه رها کرد که خودش تو گوگل سرچ کنه که معلوم نیست اولین چیزهایی که می بینه چی هست و معرفی این مسائل هم فکر نکنم تو سایت کار درستی باشه شما خیلی بهتر می تونی منظورت رو با کلمات دیگه بیان کنید و ازتون خواهش می کنم ویرایش کنید

ببین یه سری از برنامه ها دقیقا رو ناخودآگاه آدم تاثیر می زاره
و در مورد دولت این من و شما تعیین نمی کنیم که کی به اون نقطه می رسیم اما چیزی که مشخصه دولت خودش شروع به نقد کرده
من یه سری از نقد ها رو تو سایت ها خوندم که بنظرم خیلی زیاده روی کردن
و حتی تو سطح شهر ها هم دیدم که توی این صفحه نمایش های تبلیغاتی در سطح شهر یه سری شبکه رو کلا وابسته به یه سری کشور می دونند و می گن نباید استفاده کنید
حتی یک بار شبکه یک دیدم که داشت یه سریال رژ لب صورتی جم رو نقد می کرد که نپسندیدم از نحوه ی نقد
و بنظرم این راهی که پیش گرفته اصلا منطقی نیست و به جواب نمی رسه
نمی شه گفت یک شبکه متعلق به یک کشور هست و کلا نباید دیدش و ...
به جای این کار باید محتوای شبکه ها رو به طریق خیلی منطقی نقد کنند و همینطور شبکه ها و برنامه های مفید رو معرفی کنند و با شبکه ها همون طور که تو پستی که نقل قول کردین گفتم به رقابت بپردازنداتفاقا ما هم یه مثال نقضش هستیم که خیلی خیلی خیلی وقته فارسی 1 رو نمی بینیم و خیلی چیزهای بهتر جایگزینش کردیم
و البته جم هم چند وقی به همون سرنوشت دچار شده
ببین بوسه خیلی چیز خوبیه خیلی چیزهای دیگه ام خیلی چیز خوبین :))
(جمله سنگین :D )
برادر 4 ساله منم می دونه بوسه چیه و هر زمان خوشحالش می کنم لپ منو بوس می کنه ولی می دونم که از انواع بوسه خبر نداره و نیاز هم نیست بدونه ، ممکنه با دونستنش هم هیچ مشکلی پیش نیاد فقط ترجیح می دم تو این سن کمش کمتر در مورد این بوسه ها بدونه
حالا یکی دیگه نظرش چیز دیگه ای هست جور دیگه رفتار می کنه
ولی اون کلمه ی انگلیسی که شما بیان کردی منم **** گذاشتم ممکنه واسه یه بچه با سن پایین تر نا آشنا باشه
خب طبیعتا گوگل سرچ می کنه و همینطور از ف.ی.لتر شکن احتمالیش که برای دانلود آهنگ استفاده می کرده هم الان استفاده می کنه
خب نتیجه ایی که داره فکر نکنم خیلی سودمند باشه و احتمال زیاد در مورد این مسائل با پدر و مادرش هم صحبت نمی کنه
ببینید معتقد نیستم که باید پنهان یا انکارشون کرد بلکه معتقدم این مسائل باید درست برای هر شخص معرفیشون کرد نکه رها کرد که خودش تو گوگل سرچ کنه که معلوم نیست اولین چیزهایی که می بینه چی هست و معرفی این مسائل هم فکر نکنم تو سایت کار درستی باشه شما خیلی بهتر می تونی منظورت رو با کلمات دیگه بیان کنید و ازتون خواهش می کنم ویرایش کنید

قطعا تو این مسائل هر کسی حق انتخاب داره بچش رو فلان جور بزرگ کنه. شما نمیخوای داداش 4 سالت ببینه اینارو من نظرم اینه که بچه تا 7 سالگی دیگه باید بدونه بوس کردن چیه چون میبینه تو جامعه و جاهای دیگه و براش سوال میشه و به چیز های بدتر میرسه.
مسائل جنسی باید به صورت غیر مستقیم آموزش داده بشه تا قبل از 16 سالگی که تو خونواده های ایرانی این مورد اصلا رعایت نمیشه و خیلی ها آسیب می بینن.
پس کسی که ماهواره داره میتونه کنترل کنه وضعیت رو. اگه راحته جلوی بچش فیلم و سریال ببینه اگه فکر میکنه آسیب میبینه خب بذاره کارتون ببینه و قفل بذاره برا بقیه کانال ها.
و به نظرم یه چیز خیلی مسخرس. سوالی که تو تاپیک پرسیده شده. اولا که خانواده ایرانی تعریف واحد نداره. یه خانواده هست همش در حال پارتی و مشروب خوردن یه خانواده در حال برگزاری روضه و ... پس نمیشه گفت خانواده ایرانی!
ماهواره هم تعریف واحدی نیست. ماهواره به معنی جم و فارسی 1 نیست. ماهواره BBC نیست. ماهواره یه دستگاهه که باش میشه تمام شبکه هایی که موجوده رو تماشا کرد. چندین مسیر هست. حتی با ماهواره می تونی ایران و شبکه های جام جم رو بگیری. میتونی شبکه های عربی بگیری که فیلم با سانسور میزارن به زبان انگلیسی. میتونی همین مسیر ترکیه رو بگیری. و کلی انتخاب دیگه هست که بازم بستگی به میحط خانواده داره.
صرفا اگه کنترل بشه که بچه های زیر 15 سال و این سن ها نرن سراغ اون کلمه بد بدی که گفتم در کل مشکلی نداره.
حالا حکومت ایران میخواد افکار خودش رو به زور تزریق کنه به ذهن مردم و میترسه ملت ببینن تو کشور های دیگه چه خبره و یا مخشون زده بشه دیگه مشکل خودشونه مشکل این نست که مغز شست و شوی مغزی داده میشه با ماهواره مشکل اینه که ایران میترسه که بعضی واقعیت های بر ملا بشه و صرفا میخواد فقط خودش بتونه شست و شوی مغزی بده.
حق انتخاب نباید وجود داشته باشه تو این کشور.

فکر می کنم تنها این بخش از پست شما پاسخ به پست من باشه و بقیش نظرهای شماست که پاسخی به پست من نیست و بهتر بود با
==========
جداش می کردین اگه هم فکر می کنید ادامه ی پستتون پاسخی به صحبت های منه من احتمال می دم که پست های من رو مطالعه نکردید و پیشنهاد می کنم مطالعه کنید

به نقل از Agent 47 :
قطعا تو این مسائل هر کسی حق انتخاب داره بچش رو فلان جور بزرگ کنه. شما نمیخوای داداش 4 سالت ببینه اینارو من نظرم اینه که بچه تا 7 سالگی دیگه باید بدونه بوس کردن چیه چون میبینه تو جامعه و جاهای دیگه و براش سوال میشه و به چیز های بدتر میرسه.
مسائل جنسی باید به صورت غیر مستقیم آموزش داده بشه تا قبل از 16 سالگی که تو خونواده های ایرانی این مورد اصلا رعایت نمیشه و خیلی ها آسیب می بینن.

خب منم گفتم هرکس بنا به فکر خودش بچشو بزرگ می کنه ، شما نظرتو گفتی و منم نظرم گفتم
و همون اولم گفتم برادر من می دونه بوسه چیه ، چیزی که نمی دونه انواع بوسه هست و حداقل تو شهر که زندگی می کنیم هنوز یه چیز عادی نشده که تو پارک و خیابون هاش و مردم شروع کنند انواع بوسه رو به نمایش بگذارند به هر حال هم نظر من یه نظر شخصی هست و هم نظر شما
و هرکس هرجور صلاح می دونه برخورد می کنه
در مورد مسائل جنسی هم که من کاملا موافق آموزشش هستم و اگه ازتون در مورد یک کلمه ی خاص خواهش کردم ویرایش کنید ، دلیل هاشو بیان کردم و فکر نمی کنم قصد این رو داشتم که آموزش های جنسی رو پنهان کنم
به نقل از Hossein9021 :
چرا تو خارج از اين شبكه براي خودشون كمتر هست و خيلي شبكه ها پولي هستن ولي تقريبا تمام شبكه هايي كه براي ايران ساخته شده مجانيه؟؟؟
ببین یکی از دلیل هاش می تونه این باشه که بخش زیادی از بیننده های ایرانی هنوز واسش جا نیافتاده که پولی بابت کانال ها پرداخت کنه
و اگر برنامه هاشون رو پولی کنند تعداد زیادی بیننده از دست می دند
در ایران قانون کپی رایت اصلا رعایت نمی شه و خیلی از مردم برنامه های مورد علاقشون رو می تونند از طریق اینترنت دانلود کنند
همین نسل خودمون رو ببینید که چقدر کم هزینه سریال های خارجی رو دنبال می کنند و تنها هزینه ی استفاده از اینترنت و یا حداکثر مبلغ ناچیز سایتی که لینک ارائه می ده رو پرداخت می کنند و این هم تازه کسی که دانلود می کنه پرداخت می کنه و بعدش بین تمامی دوستاش پخش می کنه :)

Back
بالا