Elcid Parsa
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : جایگاه ادبیات ایران در جهان
آره دیگه! ما تا شغل نویسندگی نداشته باشیم نمیتونیم توقع تولید آثار ادبی فاخر داشته باشیم. هنرمندان قدیمی ایران -مثل فردوسی و غیره- تحت حمایت شاه و غیره بوده ند. الان هنرمندان نه تحت حمایت اشخاص اول مملکتند و نه در زمینه ادبیات مانند کشورهایی از قبیل فرانسه از آنها حمایت مردمی میشود.به نقل از نرگس² :دليلش چيه ؟ اينكه حقوق نويسنده اينجا رعايت نميشه و نويسندگي كم درآمده و شغل نيست آيا ؟![]()

البته اغماض هم کمی بار منفی داره. چون جدا از معنی ای که برای فارسی زبانان تداعی می کنه، معنی خوار شمردن و این ها هم می ده.

) یا اینکه همه کتاب های ایرانی عاشقانه ان! ولی قسمت اعظمی از کتاب های عامه پسند تو این سبک قرار دارن که مایه تاسفه
حتی یه موقع هایی میری از یه نویسنده ای میپرسی اصن نمی دونه سورئال چیه! که این ینی ایران مزخرف طرین سیستم آموزشیو تو کل دنیا داره که یه بچه فوق لیسانس نباید حتی اسم یکی از معروف ترین سبک ها رو نشنیده باشه! و از اونجایی که هیچ تنوعی تو کتابای ایرانی وجود نداره بنده به شخصه ترجیح میدم سبک مورد علاقه مو با یه کتاب خارجی دنبال کنم تا اینکه بخوام خزعبلات جناب مودب پورو به سختی تحمل کنم و بعد بیام بگم من کتاب ایرانی خوندم! و با این اوضاع که ما حتی خودمونم کتابای خارجیو ترجیح میدیم نباید انتظار داشته باشیم که ادبیات ایران در صدر قرار بگیره