بعد کاملا یهویی خواهرم حواس کرد بشینه پشت فرمون منم از همه جا بی خبر ماشین خاموش بود خب! بعد یهو راه افتاد و یه اصابتی با دیوار کرد! منم پخش پشت وانت شدم
شکست دیگه رد بخیه هاشه

اثرات موندن نوک اتود تو پاس
(فقط رنگه چیزی توش نیس
) یکی ام کف دستمه 

بعد من نميدونم اين داداش ِ ما چجوري ناخناشو ميگرفت كه انقد تيز بود
در حين ِ بازي كشيده شد به دستم .
فقط جاش هنوز رو دستمه ، شكل ِ جاي ِ بخيس
از حدود ِ 6-7 سال پيش تا حالا جاي ِ خراش مونده رو دستم
دسته داريم؟ 

با دست چپ مجبور شدم جواب بدم
واسه همین وقتی خواستم برم بالا زانوم به لبه ی یکی از پله ها خورد و یه زخم تقریبا دو سانتی درست شد ولی خیلی خون ازش بیرون میومد.تنها کاری کردم این بود که یه دستمال گذاشتم روش و به همم میگفتم هیچی نیست...
بعد من از ماشین پیاده شدم یه دفعه پشت پام به اگزوز ماشین خورد و سوخت...یه تاول خیلی گنده زده بود...خیلی میسوخت اون موقع...

اي دمت گرم ممدبه نقل از محمدعلی.خ :زخم هر چقدر هم که وخیم باشه, بالاخره خوب میشه.
جای زخم هم میشه با جراحی پلاستیک و ... برطرف کرد.
اما زخم زبون اینطور نیس, درسته که تا حالا زیاد نشنیدم, ولی هرچی شنیدم یادمه و دردم میگیره...

)

دیگه یه مدت باید با این دست مایه ی ننگ اینورو اونور میرفتمو نچ نچای اطرافیانو تحمل میکردم 

4 بار بخیه کردم تا حالا ، به تعداد بیشماریم دست و پا و مچ و... ترک برداشته ورگ به رگ شده و...
بعد انقد سرعتم زیاد بود کنترلم خارج شد از دستم بعد با صورت رفتم تو شیشه از اون طرفش اومدم بیرون
ولی عوضش بردم مسابقه رو 

بعد ريلكس به بازي ادامه دادم تو اين مدتم همين طور خون از زانوم مياومد تا مامانم ديد . هنوزم اين جاي زخم هست . O0