Hitman

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behrazv
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

behrazv

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تبریز و تهران
دانشگاه
دانشگاه تورنتو
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
FeatureImage_hitman-blood.jpg

خب، دوستان احتمالا خیلی از شما با این شخصیت معروف آشنا هستید. این شخص کسی نیست جز: Agent 47 ;D

تا حالا چهار قسمت زیر از Hitman درست شده:

1.Hitman: Codename 47

2. Hitman 2: Silent Assassin

3. Hitman: Contracts

4. Hitman: Blood Money

و قسمت پنجم، قراره در آینده ای بسیار نزدیک تولید و عرضه بشه،

5. Hitman: Absolution

شخصیت اصلی داستان یک انسان شبیه سازی شده است، که به عنوان آدمکش برای یک شرکت کار می کنه، و فقط با شماره ش (47) خطاب میشه. کار این شرکت قرار داد بستن با مشتری هائیه که می خوان شخص یا اشخاص مورد نظرشون کشته بشه، و Hitman به نسبت سختی کار و اهمیت افرادی که می کشه پول می گیره. بازیکن می تونه تو بعضی قسمت های این بازی (مثل Hitman: Blood Money) از پولش برای ارتقای اسلحه ها استفاده کنه.
دیگه جزئیات داستان رو نمی گم، فقط این مورد مهم رو اشاره کنم در مورد ژانر بازی: همون طور که گفتم، می شه بازی رو با مخفی کاری جلو برد. این باعث میشه چندین راه برای تموم کردن یه مرحله وجود داشته باشه. یکی که مسلما اینه که همه رو بکشی و جلو بری (که یک ذره هم سخته، ولی احتمالا اولین راهیه که به ذهن کسی که تازه شروع کرده می رسه). ولی راه های دیگه ای هم هست، از جمله این که میشه فقط افراد معدودی رو بیهوش کنی، و با استفاده از لباسشون خودت رو به جای اون شخص جا بزنی. با این کار می شه طوری بازی کرد که تنها کسانی که کشته میشن شخص یا اشخاص هدف باشن (که بعضا اگه افراد کم تری کشته شده باشن و کلا قتل آروم و بی سر و صدا بوده باشه، امتیاز و پول بیشتری تعلق می گیره). ولی حتی با این کار، یعنی مخفیانه به هدف نزدیک شدن، میشه هدف رو به روش های مختلفی کشت. دیگه همه روش ها رو نمی گم، ولی دو تا مثال می زنم: مسموم کردن غذا (تو بعضی قسمت های بعضی)، و این که کاری کنی که به نظر برسه مرگ تصادفی بوده (مثل افتادن یه شی سنگین روی شخص! - باز هم مختص بعضی قسمت های بازی). اگه بخواید مستقیما هدف رو بکشید (یعنی با درگیری تن به تن)، می تونید از انواع سلاح سرد و گرم، و حتی از سیم (fiberwire) معروف 47 استفاده کنید (که احتمالا تو بعضی عکس ها دیدید).

این رو هم کوتاه در مورد مکان بازی بگم: تو سه قسمت اول، بازی تو کشورهای مختلف از جمله ای ایتالیا، کلمبیا، روسیه، افغانستان و ... اتفاق می افته. قسمت چهارم بیشتر توی آمریکا هستش. در مورد قسمت پنجم هنوز اطلاعات زیادی در دسترس نیست.

خب دوستان، اگه کسی با این بازی آشنا هست و می خواد نظرش رو بگه، یا ایده ای چیزی در مورد روش انجام بازی دارید، و ... می تونید این جا نظراتتون رو اعلام کنید. یا اگه کسی با این بازی آشنایی نداره و اطلاعات بیش تر می خواد، و ... . فقط لطفا یه مورد رو رعایت کنید: چون بازی یه روند داستانی مشخص و از نظر من جذاب داره، لطفا اگه آخرش رو می دونید یا اتفاق مهمی وسط داستان افتاده، این جا نگید که یه وقت یکی خواست بازی کنه داستان هنوز براش جذابیت داشته باشه! ضمنا لطفا مشخص کنید نظرتون در مورد کدوم قسمت بازیه، چون بعضی قسمت ها بعضی ویژگی ها رو ندارند.

پ.ن: احتمالا چند تا عکس هم از بازی بذارم توی تاپیک گالری عکس.

پاسخ : Hitman

مامور 47، قاتل خوش پوش و خون سرد محبوب ( :x ) با بازی هیتمن: آمرزش ( :-" ) برمیگردد.

Hitman-Absolution-Logo.jpg

یک نکته منفی که میگن در موردش اینه که مخفی کاریش آسون تر شده و دیگه دشمنا صدای پا رو مثلا نمیشنون
یا اینکه یک قابلیتی که اضافه شده instinct هستش که همون غریزست و شما مثلا میتونین تو رادار مسیری که دشمنتون الان میخواد بره رو میتونه ببینه (که البته این قابلیت مثکه باید Unlock شه و این حرفا ) ولی خوب نکات مثبتی هم از تریلر هاش میشه برداشت کرد و اون هم زیاد شدن صحنه های سینماتیکشه... یکی دیگه این که مامور 47 میتونه از اشیا تو محیط هم برای کشتن استفاده کنه مثه صندلی و سیم برق و اینا!

این هم سایت رسمیشه که فیلم و ایناشو داره

ریلیز دیتشم معلوم نیس فقط اینکه 2012 عه

خبر و اینا دارین خوشال میشم بزارین انیجا :)

اینو بخونین [nb]منبع[/nb]

IO Interactive مدتی است که بر روی دیالوگ های بازی کار می کند، و قصد دارد به هر کاراکتر شخصیت مجزایی ببخشد.
سازنده بازی در رویدادی در Square Enix به سایت Video Gamer اعلام کرده است که هر محافط،گارد و در کل هر فردی در بازی اسم و شخصیت مخصوص به خود را دارد.
Tor Blystad کارگردان بازی گفت : "ما هنوز در حال صدابرداری و ضبط صدا هستیم و تا اکنون ما بیش از 2000 صفحه دیالوگ تنها برای هوش مصنوعی بازی آماده کرده ایم.
ما یک مرحله از صدابرداری و ضبط صدا را به تازگی و قبل از کریسمس تمام کردیم، و حالا نیز در حال تکمیل کردن آن هستیم."
Hitman :Absolution امسال برای سه پلتفورم PC ، Xbox 360 و PS3 منتشر می شود ، و هنوز تاریخ انتشار دقیق بازی مشخص نشده است.

2000 صفحه! خیلی شاخه ها!

بی صبرانه منتظرم! بازیی که این همه روش کار شده بد از آب در نمیاد! البته اگه اکشنشو زیاد نکنن خیلی :-" ;D

تریلر جدید هیتمن.

خودم دی ال نکردم هنوز. مشکل ترافیک و این حرفا

برای مشاهده ی این تریلر با کیفیت بالا( HD 720p) به این لینک و با کیفیت پایین(Flv) به این لینکمراجعه کنید.

من blood money رو تا اونجایی که وارد یه جایی میشی که شبیه روستا هستش بازی کردم بعد هی سوتی میدادم و میباختم!!!
کنسول ps2 چه کنم؟ البته فک کنم 2سال قبل بازی کردما...

به نقل از BUG :
یک نکته منفی که میگن در موردش اینه که مخفی کاریش آسون تر شده و دیگه دشمنا صدای پا رو مثلا نمیشنون
یا اینکه یک قابلیتی که اضافه شده instinct هستش که همون غریزست و شما مثلا میتونین تو رادار مسیری که دشمنتون الان میخواد بره رو میتونه ببینه (که البته این قابلیت مثکه باید Unlock شه و این حرفا ) ولی خوب نکات مثبتی هم از تریلر هاش میشه برداشت کرد و اون هم زیاد شدن صحنه های سینماتیکشه... یکی دیگه این که مامور 47 میتونه از اشیا تو محیط هم برای کشتن استفاده کنه مثه صندلی و سیم برق و اینا!

من در مورد این غریزه چیزی نشنیده بودم، ولی اگه چنین چیزی باشه خیلی هم بد به نظر نمی رسه... یعنی مخصوصا اگه unlock کردنی باشه، زیاد هم غیر طبیعی نیست دیگه. 47 تجربه ش بیش تر می شه و غریزه کسب می کنه!
ولی اگه این طوری هم باشه که مسیر شخصیت های کامپیوتری ثابت نباشه به نظر من خیلی خوب میشه! فکر کنم سخت بشه این کار رو کرد، ولی این طوری که تو بازی های قبلی هیتمن هست، خیلی راحت بعد از چند دور بازی میشه رفتار کاراکتر ها رو حفظ شد! حفظ که نه، ولی آدم میتونه یه خورده حواسش رو جمع کنه و ببینه کی می تونه از رفتار آدما استفاده کنه.
مثلا اگه میشد شخصیت ها رفتارشون و مسیرهاشون ثابت نباشه، درسته سخت تر می شه بازی، ولی یه چیزی مثل غریزه می تونه به کمک آدم بیاد.

به نقل از Death Angel :
من blood money رو تا اونجایی که وارد یه جایی میشی که شبیه روستا هستش بازی کردم بعد هی سوتی میدادم و میباختم!!!
کنسول ps2 چه کنم؟ البته فک کنم 2سال قبل بازی کردما...

شبیه روستا؟ :-? دقیقا متوجه نشدم منظور کدوم مرحله است... همون که عروسیه؟
به هر حال من با کامپیوتر بازی می کنم! مگه ps2 چه مشکلی داره که بازی رو سخت می کنه؟؟

ضمنا دوستان، اگه دوست دارین اخبار بازی رو دنبال کنین، یا مصاحبه هایی که با سازنده های بازی انجام میشه، این انجمن جای خوب و محبوبیه:
www.hitmanforum.com
قسمت انجمن سایت هم جالبه، اونایی که بازی کردن میان در مورد همه چیز بازی صحبت می کنن! یعنی از ریز ترین نکات، تا چیزای کلی. مخصوصا بعد از بازی به این درد می خوره که آدم پست ها رو بخونه و ببینه چه روش های دیگه ئی بوده که امتحان نکرده.
البته من خودم ترجیح می دم اینا رو خودم کشف کنم! ولی بعد یه مدتی که به حد کافی با برادرم کشف کردیم، میریم اینا رو می خونیم!
از الان هم ملت دارن می گن دوست دارن بازی جدید چیا داشته باشه و اینا...
خیلی جای فعالیه.

اینم پوستر رسمیش!

56b2e213-4607.jpg

کماکان در انتظار...!

فکر کنم قرار بود تا آخر این سال میلادی بیاد، ولی مثه این که نشد...! البته مطمئن نیستم، ولی مثه این که پیش-سفارش ها رو کنسل کردن و اینا (حداقل یه سریاشون رو!).

منم امیدوارم اکشنش خیلی زیاد نشده باشه، هر چند اگه زیاد هم بشه مسلما راه هایی برای مخفی کاری و اینا باقی بذارن. هر چی باشه آقای 47 به خاطر مخفی کاریاش معروفه دیگه B-)!

Back
بالا