اگه مجریش یه آدم بهتر باشه با حال تر میشه...که دیگه نگه خانوم نیمابه نقل از نــيما :یه چیزی راجب این همایش بگم ...
یه تفاوت مهم این همایش با سایر همایش های دانش آموزی که برگزار میشه در چند بعدی بودن اون هست ...
هم سفری زیارتی و سیاحتی محسوب میشه ...
هم مسابقه ای و ارائه ی مقاله در کارگاه های تخصصی هست ...
همم از حضور استادان بزرگی همه ساله تو همایش استفاده میشه و بچه ها میتونن از حضور این اساتید گرانقدر استفاده کنن ...
برای مثال سال پیش یکی از سخنران ها جناب دکتر مهدی بهزاد از چهره های ماندگار و پدر علم گراف در ایران بودن ...
امیدوارم امسال بهتر از هر سال برگزار بشه و بیشتر از هر سال دوستان در اون شرکت کنن ...

خوب راست میگه بنده خدا...به نقل از عرفان عشوریون :اقا نیما شما پدر علم گرافو میگی دکتر مهدی بهزاد هستن؟پس استاد محمودیان این جا چین!حالا میخواین از یکی تعریف کنید دیگه لقب از خودتون ندید!

امسال کدوم استادا میان؟به نقل از نــيما :یه چیزی راجب این همایش بگم ...
یه تفاوت مهم این همایش با سایر همایش های دانش آموزی که برگزار میشه در چند بعدی بودن اون هست ...
هم سفری زیارتی و سیاحتی محسوب میشه ...
هم مسابقه ای و ارائه ی مقاله در کارگاه های تخصصی هست ...
همم از حضور استادان بزرگی همه ساله تو همایش استفاده میشه و بچه ها میتونن از حضور این اساتید گرانقدر استفاده کنن ...
برای مثال سال پیش یکی از سخنران ها جناب دکتر مهدی بهزاد از چهره های ماندگار و پدر علم گراف در ایران بودن ...
امیدوارم امسال بهتر از هر سال برگزار بشه و بیشتر از هر سال دوستان در اون شرکت کنن ...

مممم ،فرضا مقاله اي ميديد پيرامون موضوح اصل لانه كبوتري در حل مسائل ديگهبه نقل از مهسا.ق :آقا من یه سوال بپرسم مسخره نمی کنید؟
باید چی کار کنیم مثلا مورد 1 ؟
![]()
( اگر با نفس مقاله دادن سوال داريد پيشنهاد ميكنم از كسايي كه دوره هاي قبل شركت كردن هم مشورت بگيريد :) )مسلما اره ، شما ميتونيد هم مقاله بديد و هم در مسابقمون شركت كنبن :ديبه نقل از sRina :من یه سوال دارم نمیدونم جواب داده شده قبلا یا هست توی شرح و اینا یانه به هر حال اگه تکراری بود معذرت میخوام
امکان فعالیت توی چنتا از محورا بطور همزمان هست؟
ینی مثلا شرکت توی مسابقه و نوشتن مقاله و اینا با هم؟

حالا میگم بیخیال دیگهبه نقل از سکو تـ ـــ. :پدر علم گراف ایران دکتر بهزادی می باشند ، پدر علم گراف اصلی اویلر هست![]()
، یه اشتباهی شده بود نیما خودش مسنتدات ارائه کرد خب شما که مشهدی هستید ، پس تبلیغات کنینبه نقل از ane sherli :برای ماهم پوستراتون رسید فک کنم یه 6 7 تایی بود![]()
؛ سپاسگزارم . بابا چه عجله ای دارین ؟به نقل از nasimdanger :امسال کدوم استادا میان؟
آقای میرزا وزیری که همیشه هستن...![]()
دکتر افتخاری هم چند سال پیش بودن.نه؟
آقای علی شاهی هم مثه پارسال هستن؟
، هنوز خیلی زوده در مورد مهمان های ویژه حتی برنامه ریزی بشه ، ایشالا زمان پیش بره خدمتتون میگیم ، ولی اینو بگم که شک نکنین امسالم مهمون های خیلی خوبی داریم ، در حد سورپرایز ُ این حرفا ، بیاین که از دست ندین
:)برادر بی زحمت اگه اون پوستر رو مطالعه کنی ، درج شده متعاقبا اعلام میگردد ، صبر پیشه کنبه نقل از mohamad.ahmadi :با سلام
من میخوام شرکت کنم ولی هیچ کس هیچی نمیدونه حتی مجدی و محمودی!
برای این مسابقه ی حل مسئله میخوام بدونم سوالاتش مثل شهر ریاضی میرزاوزیری هست یا نه؟
مسئول این مسابقه تو مدرسه کیه من بیام باهاش حرف بزنم؟
منظورم از بچه هاست!![]()