مهسا 1376
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمانشاه
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی
چیزه
میگم من کلا" و اساسا" با وجودیت شیمی مشکل دارم. کاری هست بتونم بکنم؟ 
چیزه

آره باو، هرچيزي رو سر وقتش انجام بديد و غفلت نكنيد خيلي هم راحت وقت ميشه.به نقل از khanoomi :به نظر تو وقت میشه اینجوری پیش رفت.اولای سال شاید بشه اما وسط سال حجم درسا میره بالا
خداييش با عشق بخونش درست ميشه. منم مشكل داشتم باهاش، كتاب شيمي 3 ميكروي گاج رو كه ديدم خيلي خوشم ازمد، يجورايي منو جذب كرد. شيمي 3 سير تا پياز گاج هم خيلي خوبه. فكر كنم اين دوتا (دوتارو نگيري يه وقت، يكيشون كافيه) تورو به شيمي جذب كننبه نقل از مهسـا :چیزهمیگم من کلا" و اساسا" با وجودیت شیمی مشکل دارم. کاری هست بتونم بکنم؟
![]()
سی سال کنکور و کلن سوالای کنکورو ک میگن نگه دارین واسه نزدیکای کنکور بزنینبه نقل از khanoomi :حسابان تست رو از سی سال کنکور میزنیم
تشریحی جزومون کامله .
این معلم ما الان چندین سال از همین روش پیش رفته دانش آموزاشم رتبه هاشون خوب شده.به نقل از ـفاتــــ :سی سال کنکور و کلن سوالای کنکورو ک میگن نگه دارین واسه نزدیکای کنکور بزنین![]()
آره اسمش همینه. این کتاب هم تست داره هم تمرین تشریحی هم آموزش کامل.به نقل از مهسـا :اسمش سیر تا پیازه؟بگم آقا سیر تا پیاز بده؟
![]()
موضوعی کتاب خوبیه ولی برای سال کنکوره نه سال سوم. سال سوم گاج سبز بگیر.به نقل از khanoomi :کسی اینجا نیست به سوالات من جواب بده!!!!!!!
ادبیات موضوعی بگبرم؟
عربی کامل با عربی سفید چه فرقی داره و کدومش بهتره؟
فیزیک رو چی بگیرم!!!!
ایهاالریاضیون کمک کنید خوووووو![]()
ما که فعلن ادبیات قرابت معنایی هامون سبطی میخونیم.من خیلی سبز هم یکم خودم گرفتم تست میزنم.تابستون موضوعی بگیر.به نقل از khanoomi :کسی اینجا نیست به سوالات من جواب بده!!!!!!!
ادبیات موضوعی بگبرم؟
عربی کامل با عربی سفید چه فرقی داره و کدومش بهتره؟
فیزیک رو چی بگیرم!!!!
ایهاالریاضیون کمک کنید خوووووو![]()
به نظر تو من عربی کامل بگیرم؟؟به نقل از مُحَمَّد :موضوعی کتاب خوبیه ولی برای سال کنکوره نه سال سوم. سال سوم گاج سبز بگیر.
عربی سفید تستاش خیلی بیشتره و سطحش تستاش یکم بالاتره. راجب درسنامه ش آگاهی ندارم.
فیزیک من نظرم روی خوشخوانه ولی فقط برای سال سوم قابل استفاده است![]()
یه سوال شما قلمچی هم میرید؟؟؟به نقل از ـفاتــــ :ما که فعلن ادبیات قرابت معنایی هامون سبطی میخونیم.من خیلی سبز هم یکم خودم گرفتم تست میزنم.تابستون موضوعی بگیر.
من شنیدم چند نفر گفتن عربی سفید بهتره از نقره ای.ولی خب من نقره ایو داشتم از قبل.برای عربی کتاب ایادفیلی ماله مبتکرانه خیلی چاپش زیاد بوده نگا بنداز فک کنم خیلی سر تر از عربی های گاج باشه.
من خودم فعلن خیلی سبز میزنم
گفتم اومده تو تاپیک دبیرسنان چی نوشته حالابه نقل از SalehM :بیاید یه چیزی بگم انگیزه بگیرید. همین چیزایی که الان میخونید، عین همینا رو تو دانشگاهم میخونید. خداحافظ.
من عربی جامع خیلی سبز رو بیشتر میپسندم.به نقل از khanoomi :به نظر تو من عربی کامل بگیرم؟؟
برا فیزیک کتاب تشریحی میخوام در حد امتحان نهاییا؟؟
میگن فیزیک پایه گاج خوبه برا تست؟
من یه پیشنهادی بدم.من برای فصل اول فیزیک همه سوالات امتحان نهایی رو خوندم.به شدت همش شبیه همه.ینی دقیقن هرسال تو نهایی از فصل اول یه چرخه اومده یه جدول تعینن علامت کمیت ها. تا قبل ماشین ها البته. برای نهایی سوالات نهایی رو حل کن و کلیدش هم بخون. بقیه وقتتو بزاری رو تستی بهتره ب نظر شخصیه من.به نقل از khanoomi :به نظر تو من عربی کامل بگیرم؟؟
برا فیزیک کتاب تشریحی میخوام در حد امتحان نهاییا؟؟
میگن فیزیک پایه گاج خوبه برا تست؟
یه سوال شما قلمچی هم میرید؟؟؟
روزی چندساعت میخونی؟؟
بی نهایت انگیزه گرفتمبه نقل از SalehM :بیاید یه چیزی بگم انگیزه بگیرید. همین چیزایی که الان میخونید، عین همینا رو تو دانشگاهم میخونید. خداحافظ.
الان من به درسای مدرسه نمیرسم هرچی میخونمبه نقل از khanoomi :سال سوم روزانه چندساعت باید مطالعه کرد؟؟؟
3 ساعت خوب و كافيه به نظرمبه نقل از khanoomi :سال سوم روزانه چندساعت باید مطالعه کرد؟؟؟
روزای تعطیل اصولا 4:30 تا 5 ساعته کارم خوبه به نظرت ؟؟به نقل از مُحَمَّد :3 ساعت خوب و كافيه به نظرم
آره باو کافیه. فقط روی تمرین تشریحی خیلی کار کنید و درسارو واقعا بفهمید. اینکار خیلی کمکتون میکنهبه نقل از khanoomi :روزای تعطیل اصولا 4:30 تا 5 ساعته کارم خوبه به نظرت ؟؟
روزای مدرسه هم 3 ساعت
اصولا شب بازدهی ندارم ولی متاسفانه شب دراز شده و روز کوتاه.ساعت مطالعم شب خبلب پایین میاد
در جواب فات :خواهرم منم همین درسای روزانه رو کلی میخونم هم برا تست هم برا فرداش هم برا آزمون روزی 3 ساعت میشه