Hitler
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
 - فرزانگان 1

- شهر
 - سنندج

- دانشگاه
 - دانشگاه کردستان

- رشته دانشگاه
 - مهندسی صنایع

پاسخ : دوستی به جای ازدواج
مشكل طلاق آگاهي نداشتن إز طرف مقابل و همچنين زندگى كه همكاري مي خواد و بايد همو درك كنن
ولي با توجه به عشق هاي يك روزه كسي به آينده فكر نمي كنه
به نظرتون اينطور نيست

آمار طلاق هيچ ربطي به اين بحث ندارهبه نقل از مُحسن :یک نگاهی به آمار طلاق بنداز.
مشكل طلاق آگاهي نداشتن إز طرف مقابل و همچنين زندگى كه همكاري مي خواد و بايد همو درك كنن
ولي با توجه به عشق هاي يك روزه كسي به آينده فكر نمي كنه
به نظرتون اينطور نيست

به نظر من نیت آدم مهمه! بعضیا معلومه که کلمالا برا وخ گذرونی و هوس بازی دوس میشن! خوب  فک نمی کنم این کار هیچ پسندیده باشه! حتی تو جوامع باز!ولی اگه دو نفر همو دوس داشتن  و از این احساس مطمئن بودن و احتمال بدن که شاید بخوان با اون طرف ازدواج کنن خب چه اشکالی داره؟! 
....پسرا حتي سن پايين هدف گران يعني ميدونن از اولش چي ميخوان...دخترا نه.. سن كم و متاسفانه بعضي اوقات هم سن بالاي 20اولش هي ناز و فلان ولي انقد كه بهشون گير ميدن ديكه تسليم ميشن.....و قانونيكه تو مملكت ماست تقريبا از قران و احاديثه كه اجازه پدر لازمه واسه اينجور دختراست و قانون از كجا بدونه    كه ما چجور دختريم يا اماممونم كه نيس بگه اين دختره از رو احساسات تصميم نميگيره پس اي پدر !!!بزار كارشو كنه .........اونيم كه ميگي دختره هي منتظر بابا هه بمونه  تا يه سنيه  ...از سناي بالاتر ديگه اجازه پدر لازم نيس .....مثلا اون وقتي كه ديگه كسي نمياد طرف دختر اگ يكي بياد ديگه نميخواد از بابات اجازه بگيري....من اينو شنيدم و اينم شنيدم كه مثلا پير زن هاييكه عمرا كسي بخواد بره طرفشون ميتونن با حجاب كامل نيان بيرون...من با اينكه خيلي اذيت شدن دخترا رو ديدم سر احساساتي بودنشون نميدونم واسه خودم پيش بياد چه تصميمي ميگيرم....خوشحال ميشم كه بابام كمكم كنه....اصلا غلبه اي كه پسر رو احساسش داره رو با دختر يكي ندون