• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوستی به جای ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
از نظر من جوامع ( فعلا بیشتر غــربی ) دارن به سمتی میرن که کلّا ازدواج حذف میشه !!

یعنی ببینید افراد همین طور با هم دوستن ، و چون دوستی تعهد سست تری نسبت به ازدواجه ؛ خودشون رو زیاد پایبند نمی کنن.

که فکر میکنم یکی از علت ـاش همون افزایش طلاق و ایناس! :-"

حالا بیاین بررسی کنیم اگر جوامع به این سمت برن ، کلا مشکلی خواهیم داشت ؟ چه جور مشکلاتی ؟ ازدواج چقدر مهّمه برای یک جامعه ی سالم ؟

شایدم به نظرتون اصلا این کار درستی باشه و به حل مشکل طلاق کمک کنه ! نظرتون رو بگین ! ;D

پاسخ : دوستی به جای ازدواج

با دوستی که هیچ دفی برای ازدواج برای آینده نداشته باشه مخالفم... .

حد اقلش فرد باید بگه که قراره بالاخره از بین افرادی که باهاشون دوست میشه یکی رو برای همیشه انتخاب کنه... .

ازدواج حداقل برای بقای نسل انسان ها لازمه... .

به نقل از Mr.Mamareza :
با دوستی که هیچ دفی برای ازدواج برای آینده نداشته باشه مخالفم... .

حد اقلش فرد باید بگه که قراره بالاخره از بین افرادی که باهاشون دوست میشه یکی رو برای همیشه انتخاب کنه... .

ازدواج حداقل برای بقای نسل انسان ها لازمه... .
خب حالا کی گفته با دوستی بقای نسل انسان تامین نمیشه؟...
من فعلا نظرمو قطعی نمیگم ولی لطفا به هیچ کدوم تعصب نداشته باشین...اصلا اینجوری نباید باشه که یکی رو به چشم ارزش و دیگری رو به چشم ضد ارزش ببینیم

dبه نظر من باید با کسی دوست شی که دوستش داشته باشی و به ازدواج ختم بشه ;D

به نظر من مهم ترین چیزی که همراه ازدواج هست آرامش زن و مرده که تو دوستی های گذرا وجود نداره اگر ازدواج حذف بشه این آرامش هم حذف میشه مسئولیت پذیری افراد هم کمتر میشه چون تعهد در دوستی سسته
اینو قبول ندارم که به ازدواج فقط به عنوان پدیده ای که باعث بقای نسل میشه نگاه کنیم ولی خب اونم هست اگه ازدواج حذف بشه نرخ موالید کاهش پیدا میکنه چون اکثرا در دوستی از داشتن بچه ی نامشروع پرهیز میکنن و اینطوری جامعه به سمت پیر شدن خواهد رفت که اونم مضرات خودشو داره

خيلي مسخرست كه فقط و فقط دوستي باشه!
بالاخره يكي پيدا ميشه كه عاشقش باشي و فقط اونو بخواي!
بالاخره بايد در قبال يكي متعهد باشي خب!
در ضمن تو ازدواج خيلي چيزا وجود داره كه تو دوستي اصلا و اصلا وجود نداره!
يكي ديگه از بزرگترين مشكلاش بقاي نسله!
يه چيز افتضاحي از آب درمياد!
و نكته اينجاس كه وقتي بچه اي باشه "بايد" تعهدي هم وجود داشته باشه كه تو اون دوستيه ديگه تعهده نيست و اگه باشه باز ميشه ~> ازدواج !!
اينكه ازدواج نكنن ملت تا طلاقي در كار نباشه صرفا "پاك كردن صورت مسئله اس"!

به نقل از prabd.chess :
من فعلا نظرمو قطعی نمیگم ولی لطفا به هیچ کدوم تعصب نداشته باشین...اصلا اینجوری نباید باشه که یکی رو به چشم ارزش و دیگری رو به چشم ضد ارزش ببینیم
خب حالا کی گفته با دوستی بقای نسل انسان تامین نمیشه؟...
تعصبی در کار نیست... .ولی آدم ناخوداگاه یه چیزی رو ارزش میدونه و یه چیز دیگه رو ضد ارزش و این مشکلی نداره... .

اول اینکه اگه دو نفر دوستن خیلی پایدار نیست رابطشون.... .

پس سر نوشت بچه معلوم نیست.... .

من یه چیزی میخواستم بگم، به عنوان ِ پارازیت :-" :دی

دوستی ِ تنها رو باهاش موافق نیستم اصلا

اما از طرفی با آدمایی هم که میگن سن ازدواج باید بیاد پایین تا فساد کم بشه، موافق نیستم به هیچ وجه!

ازدواج خیلی مهم تر از اونه که بخواد یه راهی برای جلوگیری از فساد باشه!

-----------------
آقای prabd.chess خود ِ شما دوس داشتین جای چنین بچه ای باشین!

حیوون که نیستیم! اگه فقط بحث ِ بقای نسل باشه، منم الان میتونم باعث بقای نسل بشم!

مهم تربیت ِ بچه و وجود ِ نهاد ِ خانواده ـس

منم اصلا با دوسـتی تنها موافق نیسـتم ، یعنی با اینکه تو جامعه ای دوسـتی خالی پیوند محکم تری باشه موافق نیسـتم

چون خیلی ولِه ! باو خو بایـد یه چیز رسـمی باشـه که ثابت کـنه امر به این مهمی ُ ...

بعد از سال ها اگـر اتفاقی افـتاد ، مثن یکی مُرد یا خواسـت جدا شـه طرف به عنوان یک دوست هیچ حقی نداره ...

به نظرم این سوال کلا یه مقدار مشکل داره.نمیشه تعیین کرد که کدوم خوبه یا بد. کسی که ازدواج میکنه کسیه که به اون درجه ای رسیده که از خیلی چیزا چشم پوشی کنه. کسی که بچه دار میشه هم همین طور.هر دوی اینا مسوولیتی رو قبول میکنن که نمیتونن بزنن زیرش.
ولی خوب من خودم شخصا تصمیم ندارم ازدواج کنم.چون پایبند شدنو کار چرتی میبینم ;D

Back
بالا