-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/10/24 #291 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی قـوی:: قویـل بـادنجـان:: بـابا جـان
ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,800 امتیاز 15,164 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2013/10/25 #292 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اتوبوس:اوسا شکلات:شولوکات وضو:گوزو :-s به خالم هم میگفتم نانا جوجه کباب:جوجوش نیمرو:نیرمو
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی اتوبوس:اوسا شکلات:شولوکات وضو:گوزو :-s به خالم هم میگفتم نانا جوجه کباب:جوجوش نیمرو:نیرمو
moreda کاربر فوقفعال ارسالها 128 امتیاز 438 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران مدال المپیاد ریاضی دانشگاه شریف رشته دانشگاه کامپیوتر نرم افزار 2013/10/29 #293 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی عاشق نوشابه بودم. به نوشابه می گفتم استفاده. واسه سرم هم دو تا اسم انتخاب کرده بودم:آمپول شلنگی-آمپول سیمی- به استفراغ هم میگفتم قل قل
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی عاشق نوشابه بودم. به نوشابه می گفتم استفاده. واسه سرم هم دو تا اسم انتخاب کرده بودم:آمپول شلنگی-آمپول سیمی- به استفراغ هم میگفتم قل قل
mobina7 کاربر حرفهای ارسالها 538 امتیاز 1,554 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بهشهر دانشگاه دانشگاه مازندران رشته دانشگاه حسابداری 2013/10/30 #294 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من از بچگی خوب حرف میزدم ولی نمیدونم چرا به دمپایی میگفتم انّه نمیدونم از کجا اومد
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من از بچگی خوب حرف میزدم ولی نمیدونم چرا به دمپایی میگفتم انّه نمیدونم از کجا اومد
پرسپولیسی کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 148 نام مرکز سمپاد فرزانگان نجف اباد شهر نجف اباد 2013/11/14 #295 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی انار=انچی وجیهه دروغگو(عمه جونم)=دجیه گوگوگو حالا بچگی های داداشم آب=آب نا توپ=توپ نا کلا به همه چیز نا میداد بده لایکووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ^#^
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی انار=انچی وجیهه دروغگو(عمه جونم)=دجیه گوگوگو حالا بچگی های داداشم آب=آب نا توپ=توپ نا کلا به همه چیز نا میداد بده لایکووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ^#^
yadetnare کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 17 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین نجف آباد شهر نجف آباد رشته دانشگاه هرچی خدا بخواهد 2013/11/29 #296 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی منم واسه خودم تو بچگی dictionaryداشتمااا . خیار=لیخال شیرینی = لیلینی مسواک=مگاس عسل=علس اب= با توپ=پوت سجاد=دداد حامد=حامی حال کردین ( یااااااااااااااااا حال کردین
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی منم واسه خودم تو بچگی dictionaryداشتمااا . خیار=لیخال شیرینی = لیلینی مسواک=مگاس عسل=علس اب= با توپ=پوت سجاد=دداد حامد=حامی حال کردین ( یااااااااااااااااا حال کردین
fateme78 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 213 امتیاز 1,547 نام مرکز سمپاد F@rz@NeG@N H!gh $ch00l شهر eMN@n$ 2013/12/28 #297 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی پسر عمه ی من به می چرخونم میگه : می خرچونم به حمیده هم میگه : خمیده
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی پسر عمه ی من به می چرخونم میگه : می خرچونم به حمیده هم میگه : خمیده
shamim1378 کاربر فوقفعال ارسالها 94 امتیاز 1,073 نام مرکز سمپاد Frz2 شهر Isf 2013/12/28 #298 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من هنوز ک هنوزه با اسم خودم مشکل دارم درست نمیتونم تلفظ کنم رو میمش میمونم میگم شمممممم چوب لباسی:چو لاباسی فقیر:قفور قابلمه:قالبمه شلوار:شلبار
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی من هنوز ک هنوزه با اسم خودم مشکل دارم درست نمیتونم تلفظ کنم رو میمش میمونم میگم شمممممم چوب لباسی:چو لاباسی فقیر:قفور قابلمه:قالبمه شلوار:شلبار
mehdihosseini کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 1,335 نام مرکز سمپاد sampad neyshabour شهر نیشابور مدال المپیاد فیزیک و شیمی دانشگاه شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه تربیت بدنی(دبیری ) 2013/12/28 #299 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی یه فامیل داشتم اسمش سید علی بود بهش میگفتم ستارعلی کلا بچه بی ادبی بودم از واژه ی الاغ به وفور استفاده میکردم
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی یه فامیل داشتم اسمش سید علی بود بهش میگفتم ستارعلی کلا بچه بی ادبی بودم از واژه ی الاغ به وفور استفاده میکردم
baseri F@|-|!mEh فارغالتحصیل ارسالها 2,821 امتیاز 6,856 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2013/12/29 #300 پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی با مامانم صحبت میکردیم داشت خاطره از بچگی من تعریف میکرد کشف کردم که به نارنگی میگفتم اوِرِ ِنجی (orengy)
پاسخ : انتخاب کلمه در دوران کودکی با مامانم صحبت میکردیم داشت خاطره از بچگی من تعریف میکرد کشف کردم که به نارنگی میگفتم اوِرِ ِنجی (orengy)