• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کمک های اولیه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع .._..
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کمک های اولیه

به نقل از sadlove :
بخیه کردن و امپول زدن یادتون میدن باید انجام بدین .
بدتون نمیاد اونوقت حالتون بهم نمیخوره دل و جرئتشو دارین ؟
من بش فک کردم گفتم حالم بد میشه اصن نمی تونم اصن #:-S

مگرنه چیز خوبیه من مامانم دیده دورشو امپول خودش خودش میزنه . و اتفاقی بیفته میدونه چیکار باید کرد .

آمپول زدن رو که بخاطر حساسیت های زیادی که الان آدما پیدا کردن آموزش نمیدن [اگر] هم بخوان آموزش بدن یه چیز سطحی میگن تو دوره مقدماتی تو تکمیلی هم بسته به جو کلاس ممکنه فرق کنه. درمورد بخیه هم تو مقدماتی (دوره ی 35ساعته) که هیچی، تو تکمیلی هم باز بسته به جو کلاس داره، مثن استاد ما میگفت تو کلاس همه باید +18 باشند (الان ما تو کلاسمون خانوم 50ساله داریم دختر کلاس هفتمی هم داریم -_-) و خب شاید جاهای مختلف متفاوت باشه شرایط

نجات جون آدما ارزشش رو داره [میتونید فکر کنید شعاره که خب برام شخصاً مهم نیست ؛ مهم اهداف خود آدمه]

به نقل از زهـــــرا :
آمپول زدن رو که بخاطر حساسیت های زیادی که الان آدما پیدا کردن آموزش نمیدن [اگر] هم بخوان آموزش بدن یه چیز سطحی میگن تو دوره مقدماتی تو تکمیلی هم بسته به جو کلاس ممکنه فرق کنه. درمورد بخیه هم تو مقدماتی (دوره ی 35ساعته) که هیچی، تو تکمیلی هم باز بسته به جو کلاس داره، مثن استاد ما میگفت تو کلاس همه باید +18 باشند (الان ما تو کلاسمون خانوم 50ساله داریم دختر کلاس هفتمی هم داریم -_-) و خب شاید جاهای مختلف متفاوت باشه شرایط

نجات جون آدما ارزشش رو داره [میتونید فکر کنید شعاره که خب برام شخصاً مهم نیست ؛ مهم اهداف خود آدمه]

بعد شرایطش چجوریه ؟ برا ثبت نام و هزینشو اینا ؟
چقدر طول میکشه کوجا میبرنتون ؟

:-"

به نقل از sadlove :
بعد شرایطش چجوریه ؟ برا ثبت نام و هزینشو اینا ؟
چقدر طول میکشه کوجا میبرنتون ؟

:-"

رایگانه کلاسا. فقط 5تومن واسه عضویت توی هلال احمر میگیرن. یه کتابم هس ( امداد و کمکهای اولیه نوشته دکتر علیزاده) اونم ده تومنه باید بگیریم.
به ما گفتن حدودا 17جلسس. تا آخر شهریورم تموم میشه دوره مقدماتیش. ( روزای زوج هر جلسه 1.5 ساعت)
جایی نمیبرنمون :د دوره تکمیلیا کارگاه و اردو و اینا دارن مث اینکه!

+ با مریم میرم. :پی "-:
× بیخود میکنی با مریم میری "-: :- ال

Back
بالا