اگه زودتر میرفتی پیدا میکردی ولی اشکال نداره جاهای دیگه هم دارهبه نقل از مُشک :به ما آدرس دادن از یجا بخریم
رفتم اونجا میگه اصلا نمیاریم![]()
![]()
اره سعی کن حتما پیدا کنی اهواز که حتی اضافه بر جمعیت در خواست کنندگان کمبریج کتاب داره!!!به نقل از mjd1378 :اگه زودتر میرفتی پیدا میکردی ولی اشکال نداره جاهای دیگه هم داره![]()
به نقل از صَواع. :به ما Active skills for reading 2 رو دادن.
مطمئنی نفی نبوده؟به نقل از ATM :بچهها من ی سوال عربی بپرسم؟؟ فعل نهی چه. جوری ساخته میشه؟؟
مگه فقط از مضارع مخاطب ساخته نمیشه؟؟ معلم پارسال ما اینطوری گفته بود حتی گفته بود زیر مضارع مخاطب کلی خط بکشیم ولی امروز امتحان عربی داشتیم معلم امسالمون گفت از هر صیغه میشه ساخت
من الان گیج شدمواقعا
اره مطمئنم شاید معلم نفی و نهی رو قاطی کرده من کلی کتابا رو گشتم نبود معلمه چند بارم تاکید کردبه نقل از مُشک :مطمئنی نفی نبوده؟
نهی همینیه که گفتی
آره ممکنهبه نقل از Swallow :راستی امسال امتحانات آخر سال ممکنه از طرف سمپاد باشه؟
معلمه شما کاملا درست گفته،منم خودم ت این مسئله گیج ولی معلم ما هم گفتم البته منطقی هستش چون مثلا اگر علی غایب باشه می تونی بگی که او نباید فلان کارو میکرد و نهی حساب میشه دیگهبه نقل از ATM :بچهها من ی سوال عربی بپرسم؟؟ فعل نهی چه. جوری ساخته میشه؟؟
مگه فقط از مضارع مخاطب ساخته نمیشه؟؟ معلم پارسال ما اینطوری گفته بود حتی گفته بود زیر مضارع مخاطب کلی خط بکشیم ولی امروز امتحان عربی داشتیم معلم امسالمون گفت از هر صیغه میشه ساخت
من الان گیج شدمواقعا
به نقل از پژواک :امتحانای سمپاد سخت نیستن که ، باور کنین از امتحانای خود معلما خیلی آسون ترن.اصن نترسین ازشون.
علی نباید این کار رو میکردبه نقل از Farzin2x :معلمه شما کاملا درست گفته،منم خودم ت این مسئله گیج ولی معلم ما هم گفتم البته منطقی هستش چون مثلا اگر علی غایب باشه می تونی بگی که او نباید فلان کارو میکرد و نهی حساب میشه دیگه
من تنها دلیلی که به ذهنم میرسه همین بود ولی معلم گفتو چون عربی به هیچ دردی نمی خوره تو زندگی فقط حرفشو گوش میدیم نمیره بگیریمبه نقل از مُشک :علی نباید این کار رو میکرد
میشه ماضی(نفی) هرچی توش نباید هست که نهی نیست
امر(نهی) یعنی به کسی دستور دادن. پس باید مخاطب باشه(فرضا داری با خودت حرفی میزنی هم موقع نهی کردن میگی نکن این کار رو نمیگی نکنم این کارو!!!)
دیس دادم چون برا نمره درس میخونی و البته مسئله رو ...به نقل از Farzin2x :من تنها دلیلی که به ذهنم میرسه همین بود ولی معلم گفتو چون عربی به هیچ دردی نمی خوره تو زندگی فقط حرفشو گوش میدیم نمیره بگیریم![]()
خیلی جالبه عربی اینجوریهفعل نهی : ( امر منفی ) بر بازداشتن از انجام کاری یا پدید آمدن حالتی دلالت می کند .
طرز ساخت : ‹‹ لا ›› قبل از فعل مضارع آورده و ضمه و نون های آخر را ( به استثنای نون جمع مؤنث ) حذف
می کنیم . مانند : لاتَذْهَبْ : ( نرو ) لا تَکْتُبْ ( ننویس )
صرف 14 صیغه ی فعل نهی با ترجمه ی آن :
مذکر مؤنث مذکر مؤنث
مفرد لا یَذْهَبْ لا تَذْهَبْ نرود لا تَذْهَبْ لا تَذْهَبِی نرو لا اَذْهَبُ نروم
مثنی لا یَذْهَبا لا تَذْهَبا نروند لا تَذهَبا لا تَذْهَبا نروید لا نَذْهَبُ نرویم
جمع لا یَذْهَبُوا لا یَذْهَبْنَ لا تَذْهَبُوا لا تَذْهَبْنَ
غائب مخاطب متکلم
المپیاد کامیپوتر کلاس جداش اجباریه؟یا منظورت کامپیوتر معمولی که برنامه نویسی و... هستش؟به نقل از 1024 :) :میشه این بحث عربی رو جم کنید؟ :/ تحمل کردنش تو مدرسه بسمونه دگه...:-|
شماها زنگی دارید ک مختص المپ کام باشه؟ برای ما با اینکه نمیخایم المپ کام بریم ولی اجباریه و جز ساعت مدرسه حساب میشه... (![]()