صبا شفق
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 2
- شهر
- تهران
پاسخ : اوّل دبیرستان
ما بیچاره ها امروز تا 4 مدرسه بودیم و من 5 خونه رسیدم امروز ما دینی داشتیم (تلفظ درس داد
)2 زنگ ریاضی پشت سرهم و 2 زنگ پژوهش یکسان و کسی که الان در حال تایپه جز مرده من نیست .
درباره ی المپیاد من کلاسام از 5 شنبه هفته دیگه به صورت رسمی شروع میشه
کامپیوتر هم که ادامه تابستون الان ما گرافیک رو تموم کردیم ریاضی هم که قبلا گفتم تجزیه تموم شده دورمون هم تموم شد
ما بیچاره ها امروز تا 4 مدرسه بودیم و من 5 خونه رسیدم امروز ما دینی داشتیم (تلفظ درس داد
)2 زنگ ریاضی پشت سرهم و 2 زنگ پژوهش یکسان و کسی که الان در حال تایپه جز مرده من نیست .درباره ی المپیاد من کلاسام از 5 شنبه هفته دیگه به صورت رسمی شروع میشه
کامپیوتر هم که ادامه تابستون الان ما گرافیک رو تموم کردیم ریاضی هم که قبلا گفتم تجزیه تموم شده دورمون هم تموم شد

مجموعا 12 ساعت ریاضی داریم تو هفته!سه تا معلم!یکی میخاد خوشخان کار کنه،یکی سمپاد و مبتکران،یکی هم یه کتاب دیگه!(هنوز باهاش کلاس نداشتیم..)بعد ازون ور فک کنم 3 یا 4 ساعت زیست داشته باشیم فقط 
من میگم سه ساعت یعنی یه زنگ ثابت یه زنگ چرخشی!
من راهنمایی یه تک زنگو به زور تحمل میکردم
" فیزیک ام در هفته ۴ ساعت داریم فکر کنم که خوشخوانو معرفی کرده من کنارش مبتکران ام دارم سطح دوتاشون خوبه،اووم دیگه کامپیوترم ++c کار میکنه شیمی ام مبتکران معرفی کرده و زیست ام خانه زیست شناسی بعد این ورودی جدیدا یه مقدار بیش از اندازه جوگیر و خرخون تشریف دارن به طوری که امتحان ریاضی سختی که به دقت شدیدی نیاز داشت یکیشون ۲۰ شد و ما رسما داشتیم میپوکیدیم 
بدتر از همه همون شکلاتش بود